Jump to content

maymay6786

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About maymay6786

  • Rank
    Ahli
  1. it's better compare to if we not using e-wallet, now then realize the benefits of e-wallet
  2. should put the sanitizer and tissue at there, letting customer to do this basic things to prevent corona virus, coz many ppl touch the pumper
  3. ohh, mungkin kebykannya isi penuh pd weekend, weekdays kerja, malas dah isi.
  4. knp perlu je beratur pd sabtu dan ahad? lain kali x perlu beratur?
  5. kurangkan keluar rumah lah, stay at home lebih baik...x ade hal jgn keluar rumah
  6. thn lepas aku dah ade download setel apps, blh kurangkan bersentuh dgn org lain
  7. dulu jarang nampak petrol station ada letak iklan setel, skrg dah byk jumpa
  8. mcm x ade kegunaan pun detection tu, kalau org yg nak mahu detect mcm mana?? 5g stand alone tu kos mahal gila wehhh, nanti gagal tgk lah kena rugi berepa byk
  9. dekat klang valley jg ada pre test 5g kan, jgn marah...sure hari akan dtg ada coverage area klang valley
  10. sudah ada 11 kes yg berjaya guna line 5g dekat langkawi, subang pun ada... itu pasang pencawang ape2 pun perlu masa kan..
  11. tm yg buat pre- test tu, dah tak lama dah akan lancarkan kat byk tempat... telco lain line 4g reviews sgt x bagus masa kini, tak tau ape condition
  12. 5g tm ada launch out stand alone fiber, kerjasama dgn mereka jer kan senang, buat lagi satu non stand alone sendiri telco2 ni kan bazir jer duit
  13. sekarang telco2 ni sedang compete 5g non stand alone vs tm 5g stand alone.. patut jer sama2 kerjasama buat, compete ape lah, alahai
  14. byk besar perbezaan 4g dgn 5g.. line 5g akan 10 kali ganda lebih cepat drpd 4g..
  15. Ada, ada hal yg dibuat oleh mereka.. Mcm ambil rezeki tu, take profit tu, kan dibuat oleh sendiri... Lol..
×
×
  • Create New...