Jump to content

maymay6786

Learning
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About maymay6786

  • Rank
    Ahli Baru
  1. haha, yala...masa line 5g datang, kita org dpt nikmati kelebihan yg byk, teknologi jadikan hidup kita senang
  2. line 4g infra dah gantung pd tm, line 5g mereka dpt upgrade sendiri ke? technician pakai tm punya jugak
  3. awak guna fon ape?? hari tu aku guna iphone terima line tu lambat sikit, kawan aku pakai huawei line 4g aku line H+ sahaja yupp, maxis tu line 4g x expert lagi nak pegi upgrade line 5g pulakkk, cs mereka x kerja jugak
  4. Hahahaha! Betul sgt lah tu. Nama western kan mcm susah nak disebut, kdg2 tak tau apa benda. So ada teknolgi camni boleh kita tau. Yeke? OMG mcam best je kalau mmg betul dah wujud skrg ni call hologram mcm tu. Makin lama makin canggih. Even telefon pun skrg yg baru2 boleh support 5G. Betul. TM kira pioneer, confirm servis 5G nanti memang tak ada masalah mcm servis internet dgn mobile diorang skrg kan.
  5. Bnyak dah upgrade kt drone ni. Memang after effect 5G nak masuk ni memang apa omputih kata extraordinaryyy
  6. Uish jangan camtu. Kena yakin dgn kebolehan negara kita. TM kan memang dpd dulu lagi provide internet so confirm 5G dpd diorg setanding dgn servis diorang skrg. Betul.. Kena guna teknologi yg ada dgn baik. Baru negara boleh maju dgn teknologi2 baru negara kita
  7. Semua rumah kena ada penggera. Connect la dgn apa2 yg selalu ada dgn kita especially tepon bimbit kita. Yela better mcm tu biar kita selalu alert dgn rumah kita sendiri tambah2 lagi masa kita kerja atau hujung minggu. Tak de masalah la kalau TM yg akan jadi pelopor 5G nanti. Yela diorang pun dpd zaman dial up sampai unifi skrg masih utuh, servis laju. Boleh kita saing2 dgn negara lain bab teknologi ni. Kalau speed laju pun servis kena bagus mcm tm baru boleh maju ke hadapan dgn mcm2 teknologi lain
  8. Ha'ah, kt negara mana tah yg dah buat cara mcm ni. Jimat utk kos pergi balik pesakit antara dua negara. Skrg teknologi dah mcm2 wujud. Nak2 5G dah ni lagi la hehehe Rasenye ko kt bahagian yg diorang dah testing 5G ni. Untungnyaa dpt jadi yg terawal guna 5G masa ni. Confirm tu TM yg dah implement dulu tu. Sbab diorg bab2 nak solve masalah ke repair ke confirm laju je hehe
×
×
  • Create New...