Jump to content

kanasai

Learning
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About kanasai

  • Rank
    Ahli Baru

Previous Fields

  • Nama lain
    Kana
  1. elok la tu mmg saya letak kat cart terus tunggu gaji je kita check out hahahaha. sbb susah tau nak cari product local yg best2. harap mmg berkesan la kat kulit kepala kita ni kan bagus gilerr prodcut safi mmg mostly ingredients safe kan. sy guna product muka diorg pun rasa tak sakit kat kulit muka and tak heavy. untuk rmbut ni akan first time pakai.. kalau best mmg repeat beli
  2. bestnyaaa sy susah nk cari untuk rambut gugur. sbb kadang tu dia punya igredients guna tak safe langsung. pernah juga guna loreal tu tpi kandungan dia tak bagus. tpi diorg claim untuk rawat. haihh risau
  3. saya kalau minyak ni memamng kurang sikit dekat kepala sbb saya guna hair dryer kan so sy tak guna towel untuk keringkan rmbut. cumanya saya ada masalah pada rmbut gugur. awak guna shampoo apa ek?
  4. ni mmg satu sbb kenapa i setuju wfh. ni jela reason dia sbb kalau tak mmg i stiap hari kerja, kepala rasa serabut sangat dengan rambut berminyak nya. skrg ni dah terkawal lagi sikit. kalau tak dulu dgn rmbut kelemumur nya lagi
  5. Delegasi google pun da guna drone yg nama Drone Solara 50 tuk sebar internet 5G ke udara. Nampak tak drone dorg tu canggih bukan sekadar nak rakam gambau je weh
×
×
  • Create New...