Jump to content

kanasai

Learning
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About kanasai

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    Kana
  1. thats why!! it do saves a lot actually since it only need cold water and the design is minimalist. i bet new couples do love it too
  2. thats so convenienttt. bcoz u know sometimes we dont know what do with so many dirty blankets.. dobi cost so much lahh. and we dont know how much dirt it has from the previous wash too
  3. that washer also can wash mattress and pillows right? it is very good la thenn. u dont need to go dobi anymore what
  4. should depends on ur budget too! but i bet theres a lot of washer that has lot of useful function to help newlyweds make their task easier
  5. Bila beli nnti korg tgk la leklok dia punya specs….jgn main pilih yg korg rasa lawa je….tgk specs pastu google sikit apa kegunaan baru x rugi dan berbaloi sebb kdg ada mesin dia ada pelbagai teknologi tuk pstikan bju mmg bersih....
  6. Eh ad jer la harga yg ok.....walaupun brand besar x smestinya mahal belaka….sebb aq tgk dkt website diorang ok je xde la mahal semua
  7. Tapi tak silap aku,,,x semestinya guna air panas dia tak gentle en?
  8. Um bersih kowt….x psti sebab aq jenis kadang basuh mesin kadang basuh tgn….
  9. Drum tu boleh je cuci dlm 2 kali sebulan tapi takut rosak better suruh org yg pndai service mesin basuh baru okay sikit. Kalau tak bertimbun habuk dlm tu melekat kat baju yg dah basuh
  10. Cadar n selimut mmg kena guna air panas nak bagi hilangkan hama kuman bagai tu. Fungsi Blue Ag+ tu x guna air panas ke? Habis tu hilangkn kuman mcm mna?
  11. Bau hapak tu maybe dari drum mesin basuh yg kotor. Kena selalu check la dan bersihkan drum mesin basuh tu. Pastu jgn duk basuh kain buruk kat dapur guna mesin basuh sngt nnti bau minyak habis laa bercampur basuh baju lepas tu
  12. elok la tu mmg saya letak kat cart terus tunggu gaji je kita check out hahahaha. sbb susah tau nak cari product local yg best2. harap mmg berkesan la kat kulit kepala kita ni kan bagus gilerr prodcut safi mmg mostly ingredients safe kan. sy guna product muka diorg pun rasa tak sakit kat kulit muka and tak heavy. untuk rmbut ni akan first time pakai.. kalau best mmg repeat beli
  13. bestnyaaa sy susah nk cari untuk rambut gugur. sbb kadang tu dia punya igredients guna tak safe langsung. pernah juga guna loreal tu tpi kandungan dia tak bagus. tpi diorg claim untuk rawat. haihh risau
  14. saya kalau minyak ni memamng kurang sikit dekat kepala sbb saya guna hair dryer kan so sy tak guna towel untuk keringkan rmbut. cumanya saya ada masalah pada rmbut gugur. awak guna shampoo apa ek?
  15. ni mmg satu sbb kenapa i setuju wfh. ni jela reason dia sbb kalau tak mmg i stiap hari kerja, kepala rasa serabut sangat dengan rambut berminyak nya. skrg ni dah terkawal lagi sikit. kalau tak dulu dgn rmbut kelemumur nya lagi
×
×
  • Create New...