Jump to content

maymay6786

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maymay6786

  1. it's better compare to if we not using e-wallet, now then realize the benefits of e-wallet
  2. should put the sanitizer and tissue at there, letting customer to do this basic things to prevent corona virus, coz many ppl touch the pumper
  3. ohh, mungkin kebykannya isi penuh pd weekend, weekdays kerja, malas dah isi.
  4. knp perlu je beratur pd sabtu dan ahad? lain kali x perlu beratur?
  5. kurangkan keluar rumah lah, stay at home lebih baik...x ade hal jgn keluar rumah
  6. thn lepas aku dah ade download setel apps, blh kurangkan bersentuh dgn org lain
  7. dulu jarang nampak petrol station ada letak iklan setel, skrg dah byk jumpa
  8. mcm x ade kegunaan pun detection tu, kalau org yg nak mahu detect mcm mana?? 5g stand alone tu kos mahal gila wehhh, nanti gagal tgk lah kena rugi berepa byk
  9. dekat klang valley jg ada pre test 5g kan, jgn marah...sure hari akan dtg ada coverage area klang valley
  10. sudah ada 11 kes yg berjaya guna line 5g dekat langkawi, subang pun ada... itu pasang pencawang ape2 pun perlu masa kan..
  11. tm yg buat pre- test tu, dah tak lama dah akan lancarkan kat byk tempat... telco lain line 4g reviews sgt x bagus masa kini, tak tau ape condition
  12. 5g tm ada launch out stand alone fiber, kerjasama dgn mereka jer kan senang, buat lagi satu non stand alone sendiri telco2 ni kan bazir jer duit
  13. sekarang telco2 ni sedang compete 5g non stand alone vs tm 5g stand alone.. patut jer sama2 kerjasama buat, compete ape lah, alahai
  14. byk besar perbezaan 4g dgn 5g.. line 5g akan 10 kali ganda lebih cepat drpd 4g..
  15. Ada, ada hal yg dibuat oleh mereka.. Mcm ambil rezeki tu, take profit tu, kan dibuat oleh sendiri... Lol..
  16. Ya ke? Semua telco guna siape punya infra?? Tak hairan kebykan telco 4g lag, x smooth..
  17. byk line 4g telco suck sgt, ermmm dpt ke mereka pegi upgrade 5g, huhuhu
  18. dah cepat lah...asalnya tm dah ada pasang fiber 5g tu, tak percaya blh baca artikel ni: https://amanz.my/2019223638/
  19. telco lain aku tak tau dah pasang ke tak fiber, tapi tm sudah ada... byk nya benefits tu spt auto pandu, dll awak blh serach google sendiri.. yalar, buat kerja mcm turtle, nanti teknologi semua kalah kpd negara jiran tu baru complain sesiape jer
  20. awak ada interested ke tak ada interested, 5g tu mesti akan datang... masa dia dah ada, akan bawak byk gila benefits ada telco skrg baru2 nak start launch 5g, celcom dgn maxis bekerjasama, huawei dgn umobile..
  21. haha, yala...masa line 5g datang, kita org dpt nikmati kelebihan yg byk, teknologi jadikan hidup kita senang
  22. line 4g infra dah gantung pd tm, line 5g mereka dpt upgrade sendiri ke? technician pakai tm punya jugak
  23. awak guna fon ape?? hari tu aku guna iphone terima line tu lambat sikit, kawan aku pakai huawei line 4g aku line H+ sahaja yupp, maxis tu line 4g x expert lagi nak pegi upgrade line 5g pulakkk, cs mereka x kerja jugak
  24. Hahahaha! Betul sgt lah tu. Nama western kan mcm susah nak disebut, kdg2 tak tau apa benda. So ada teknolgi camni boleh kita tau. Yeke? OMG mcam best je kalau mmg betul dah wujud skrg ni call hologram mcm tu. Makin lama makin canggih. Even telefon pun skrg yg baru2 boleh support 5G. Betul. TM kira pioneer, confirm servis 5G nanti memang tak ada masalah mcm servis internet dgn mobile diorang skrg kan.
  25. Bnyak dah upgrade kt drone ni. Memang after effect 5G nak masuk ni memang apa omputih kata extraordinaryyy
×
×
  • Create New...