Jump to content

khairul44

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Normal

About khairul44

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    alonso
  1. haah. aku pun haritu mcm ternampak jugak iklan yg phone tu. mmg murah betul do. tapi aku tukar sim card dulu. kalau aku guna postpaid, mungkin aku akan guna phone diorg offer tu
  2. tula, aku pun sje la tgk kan ada iklan kadang kan, and diorg ada mcm offer phone yg murah. bagi aku tu mcm berbaloi sngt lagi2 kalau untuk org yg duduk kwsn pedalaman.. diorg still dpt guna phone yg specs tinggi
  3. dulu sy pun jadi cmtu,, guna dg and mcm tak elok je line even upgrade. mugkin awk bleh try guna celcom plak sbb sy guna yg tu skrg n dah upgrade pun 4g. line mmg mantap,, sy kat luar ke kat rumah ke, line sntiaasa laju
  4. khairul44

    Favourite ISP

    Ni kira mcm poll la nak tgok korang punya fav isp apa. sebab skrg kan dah melambak lambak bersepah dah telco pun nak juga provide internet fiber segala bagai. So whats your fav?
  5. 5G skrg tgh nak develop kt Malaysia ni, so possible tak 5G ni boleh bantu dlm sektor pertanian? Mungkin boleh menarik minat anak muda utk bergiat dlm bidang pertanian ni?
  6. aku pun meluat.... mau muram pagi aku kalau lampu isyarat mcm tu!!! dapat lak jenis yg nunggu lama berejam pastu ade lampu tak mnyala.... terbakau aku.. buat la mcm kat melaka, ada lampu isyarat pintar da
  7. bagus gak kite nak permulaan. Atleast ada nnti 5G. Sumpah aku nak pakai fon yg ada 5G boleh video call hologram mcm tu. Ahh bil mahal sikit xpe asalkan aku dapat!
  8. korang sokong tak statement aku yg skrg ramai menganggur sbb robot dah banyak ambil alih kerja lagi2 kt kilang? atau org kita sendiri yg memilih kerja? apa pendapat korang?
×
×
  • Create New...