Jump to content

khairul44

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Normal

About khairul44

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    alonso
  1. khairul44

    Favourite ISP

    Ni kira mcm poll la nak tgok korang punya fav isp apa. sebab skrg kan dah melambak lambak bersepah dah telco pun nak juga provide internet fiber segala bagai. So whats your fav?
  2. 5G skrg tgh nak develop kt Malaysia ni, so possible tak 5G ni boleh bantu dlm sektor pertanian? Mungkin boleh menarik minat anak muda utk bergiat dlm bidang pertanian ni?
  3. aku pun meluat.... mau muram pagi aku kalau lampu isyarat mcm tu!!! dapat lak jenis yg nunggu lama berejam pastu ade lampu tak mnyala.... terbakau aku.. buat la mcm kat melaka, ada lampu isyarat pintar da
  4. bagus gak kite nak permulaan. Atleast ada nnti 5G. Sumpah aku nak pakai fon yg ada 5G boleh video call hologram mcm tu. Ahh bil mahal sikit xpe asalkan aku dapat!
  5. korang sokong tak statement aku yg skrg ramai menganggur sbb robot dah banyak ambil alih kerja lagi2 kt kilang? atau org kita sendiri yg memilih kerja? apa pendapat korang?
×
×
  • Create New...