Jump to content

myraahmaad

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About myraahmaad

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    mira

Recent Profile Visitors

1211 profile views
  1. Pasang peranti kat kete la babe. Now, org dh sibuk ckp pasal Iot 5G.... Kereta yg smbg ngn 5g ni biasanya dpt kesan dulu maklumat dr bdr yg depa nk p sblm owner kete dpt tgok sndiri.
  2. lebih afdal jika 5G dapat kurangkan kemalangan moto. Skrg risau sangat nak bawak moto di atas jln raya. if kereta ada dashcam, moto shud be ada juga kamera yg mcm black box ke @ lg canggih dr tu dh mcm guna drone canggih dia cuma kalau moto kena ada org bonceng. Btw, kat area sana da pancarkan 5G lg awal dan kita pun bkl dpt juga nnti
  3. maksud dia nak buat buat bisnes tapi nak pakai loan bisnes atau buat personal loan je utk finance dia punya bisnes. yayasan ihsan rakyat sllu dgr utk staf kerajaan n badan berkanun sbb loan ni mmg utk diorang.
  4. MMg la leceh kan orang nak bg pinjam byk, klu setakat loan kecik2 tu aku boleh la saran kan ko amik daripada yayasan ihsan rakyat. Dia dah kata nak buat utk bisnes tu, maybe boleh bagi cadangan skit.
  5. banyak benda consider. ko nak pinjam berapa ribu? kalau setakat bawah 50 k tu boleh pakai personal loan je. Kalau nak lebih dari tu mmg susah sikit.
  6. Which platform do you usually have on the ONLINE SHOPPING? Have u tried taobao n qoo10. If the difference about the same, will you choose to buy locally or internationally?
×
×
  • Create New...