Jump to content

myraahmaad

Members
  • Content Count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About myraahmaad

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    mira

Recent Profile Visitors

1557 profile views
  1. I started to taking care of my grandparents this months and for several months coming since they are going to have doctors appointment. They have several complications but my grandpa especially have eczema. He was just diagnosed a week a go and i havent havee any experience in taking care of ppl with eczema. What should i take not of particularly ?
  2. ya lah, esp if cheap stuff lagi easy to break... or explode ke apa I tak berani la now baik beli kualiti yg dh memang terjamin mcm Panasonic tu
  3. uuuu macam best,cause I perasan tht my hair got even messier and damaged after I use my old hair dryer..it like got so kering so the shape became different u know when u notice each strand lost its shape, jadi bengok-bengok liddat sedih gila yall im not sure if the hair dryers r good tho, cz ive read reviews abt their hair dryer hot hair brush and a lot of ppl said it made their hair too heated...so jadi like rosak
  4. uu sounds good, I heard good reviews abt their hair straightener too does your hair feel moisturized after wearing it??
  5. that's the part I malas to do, bcs hv to try and error...which ends up me buying so many diff shampoos and my money gone already huhu i see, what organic oil are u using? so is the routine suppose to be like, wearing shampoo first, then conditioner, then hair tonic and hair mask on alternate days? and when to wear hair oil? bcs my problem is sometimes I get so confused which to wear and when..
  6. Was wondering how do u girls maintain your hair, like what products or tools are u using My hair is pretty thick and wavy, so it often gets tangled and looks messy... i get irritated sometimes looking at it. i wanna look less like a mane and more like ariana grande /sigh
  7. apa lagi benefit dia sis? jenama apa tu, kongsi sikit and harga berapa? mana tau boleh support lokal ka lepas ni kalau ok..kalau material fully harga ok boleh la try..
  8. ya fully ni besbb dia tahan lama untuk enjin..saya hari2 pergi kerja kena hadap jem, bg saya fully kut lbih sesuai klau kes mcm saya ni kerana apabila kenderaan terhenti-henti, sistem penyejukan enjin yang biasanya mengharapkan kepada bantuan pengaliran udara akan menjadi kurang efisien. ya lagi baik buat reminder kat telefon lg senang..
  9. kalau lebih sikit2 takpa..kalau nak selamat sentiasa buat reminder so tkdalah terlajak tarikh..
  10. Kdg2 kan kita rasa mcm x sedap badan, pastu lagi elok sebenarnya kalau kita sendiri yg tahu keadaan badan kita. Kira kita monitor sendiri. Boleh tahu bila kita sihat, bila tak. AKu nak sgt benda mcm ni. Boleh jadi ke?
  11. sekarang semua boleh guna online, kalau guna ewallet pun dia boleh trace pembelian kita. so jangan risau
  12. Diorang bleh dikatakan overclaim ke? Sbab guna infra org tpi claim itu fibrenation? AKu rasa diorang mamng x der infra sendiri, tpi masihh bajet2 mcm diorang punya sendiri kan.. Telco lain pun guna tm punya.. Lagi dahsyat, masa fibre2 lain tu problem, tunggu gak technician tm minta settlekan.. Ada diorang nk pi settlekan sendiri? Tak hadooooo.. Kalau gitu, baik bagi tm je yg buat 5g.. Ini x lopeh ni 5g kalau camtu..
  13. Bleh jadi kalau 5g yg guna utk teknologi tu dpd provider yg betul2 provide the best 5G.. skrg pun I tgk telco2 semua compete nak jadi 5g provider kt Malaysia ni Lancar dgn laju sbb diorang nk buat stand alone, ini apa yg aku baca la kt artikel ni.. telco lain semua collab sesame sendiri, tm je yg nk buat stand alone ni.. dah kenapa telco lain x nak buat jugak? kan laju nanti 5g korang.. eh pelik pulak la aku
  14. Beb, talk no more on maxis then.. Makin lama makin merudum servis diorang, mcm mana nk hidup dgn 5g nanti.. So trueeee, sebab yelah tm je yg reti bab2 ni.. Tak ke 5G tu lagi laju kalau guna stand alone, yg telco lain kecoh kepoh sgt nk guna non stand alone pasai pa?
  15. Jgn disebut pasal umobile.. Telco yg murah tapi network yg teruk.. Maxis pun sama je wei.. Itu kalau nk buat 5g tu, nak install infra tu mau ambil masa yg lama, kalau diorang dpd awal lagi guna infra sendiri baru lah meyakinkan utk org guna, ini mcm apa je hmm Cite dia skrg, tm dah ambil step ahead nk buat stand alone utk 5g ni, katenya lagi bagus n laju https://www.malaymail.com/news/tech-gadgets/2019/12/03/tm-aims-to-be-the-first-5g-standalone-network-in-malaysia/1815425.. Telco lain dh kenapa still di takuk lama, nk guna juga yg lama, non stand alone tu.. Installnya berapa lama pula hmmm.. Pelik2 la
×
×
  • Create New...