Jump to content

myraahmaad

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

myraahmaad last won the day on November 26 2021

myraahmaad had the most liked content!

Community Reputation

1 Normal

About myraahmaad

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    mira

Recent Profile Visitors

1761 profile views
  1. Hahaha takut pulak dengar..takpe lah I letak Panasonic lah dalam list survey nanti sebab selain Panasonic I memang tak familiar sangat dengan mesin basuh lain
  2. Yup betul, rasanya yang ni dah macam yang I share tadi model sama..tapi kalau nak kepastian boleh check sendiri la dekat website diorang baru u all puas hati
  3. Kalau sebut pasal fast washing mesti teringat dkt satu model mesin basuh Panasonic ni, Front load - NA-V90FX2WMY. Tapi ni sesuai untuk orang yang suka front load la..
  4. Betul jugak kan sebab baju lain pun banyak je kain jenis lembut dan nipis mcm kain satin tapi okay je bila basuh guna mesin basuh
  5. kalau tudung tu brand mahal, lagi la sayang nak masuk dalam mesin dah la tudung i bnyk yang i sayang
  6. dah lama ke jadi mcm tu awak punya sim? sbb skrg ni kalau awak tak tau, banyak menara 3g dah shutdown tau, so kalau awak punya kat tepon tu dia keluar apa? kalu E, H or 3g tu mmg better awak kena tukar sim tu.. sbb kalau x nak wat call biasa pun payahh
  7. ehhh tak jugak tngok lah pada material tu sendiri wak. macam i, guna air panas untuk basuh macam comforter ke selimut2 tebal lah sebab kadang2 bakteria byk kumpul kat situ. kalau ade baby, lagi lah kena basuh dia punya bantal lah ape lah kan. tapi tak guna air panas pun okay je sebab mesin basuh panasonic ade fungsi blue AG+.
  8. maybe kat mesin basuh u tue ader kantong yg kumpulkan habuk tu semua. cuba check kat situ kalau tebal dan besar, sahlah mesin basuh u tue kotor. kalau sama jgak, u terpaksa lah beli mesin basuh baru yg kalau boley bunuh bakteria. sekarang dah ader mesin basuh yg ader function air panas so no need rendam2 dah der. kalau spray febreeze tue pon belum tentu baketeria ke sebum kat baju u tue mati. so, u kena ada washer baru lah i rasa.
  9. I started to taking care of my grandparents this months and for several months coming since they are going to have doctors appointment. They have several complications but my grandpa especially have eczema. He was just diagnosed a week a go and i havent havee any experience in taking care of ppl with eczema. What should i take not of particularly ?
  10. ya lah, esp if cheap stuff lagi easy to break... or explode ke apa I tak berani la now baik beli kualiti yg dh memang terjamin mcm Panasonic tu
  11. uuuu macam best,cause I perasan tht my hair got even messier and damaged after I use my old hair dryer..it like got so kering so the shape became different u know when u notice each strand lost its shape, jadi bengok-bengok liddat sedih gila yall im not sure if the hair dryers r good tho, cz ive read reviews abt their hair dryer hot hair brush and a lot of ppl said it made their hair too heated...so jadi like rosak
  12. uu sounds good, I heard good reviews abt their hair straightener too does your hair feel moisturized after wearing it??
  13. that's the part I malas to do, bcs hv to try and error...which ends up me buying so many diff shampoos and my money gone already huhu i see, what organic oil are u using? so is the routine suppose to be like, wearing shampoo first, then conditioner, then hair tonic and hair mask on alternate days? and when to wear hair oil? bcs my problem is sometimes I get so confused which to wear and when..
  14. Was wondering how do u girls maintain your hair, like what products or tools are u using My hair is pretty thick and wavy, so it often gets tangled and looks messy... i get irritated sometimes looking at it. i wanna look less like a mane and more like ariana grande /sigh
  15. apa lagi benefit dia sis? jenama apa tu, kongsi sikit and harga berapa? mana tau boleh support lokal ka lepas ni kalau ok..kalau material fully harga ok boleh la try..
×
×
  • Create New...