Jump to content

myraahmaad

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

myraahmaad last won the day on November 26 2021

myraahmaad had the most liked content!

Community Reputation

1 Normal

About myraahmaad

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    mira

Recent Profile Visitors

1692 profile views
  1. dah lama ke jadi mcm tu awak punya sim? sbb skrg ni kalau awak tak tau, banyak menara 3g dah shutdown tau, so kalau awak punya kat tepon tu dia keluar apa? kalu E, H or 3g tu mmg better awak kena tukar sim tu.. sbb kalau x nak wat call biasa pun payahh
  2. ehhh tak jugak tngok lah pada material tu sendiri wak. macam i, guna air panas untuk basuh macam comforter ke selimut2 tebal lah sebab kadang2 bakteria byk kumpul kat situ. kalau ade baby, lagi lah kena basuh dia punya bantal lah ape lah kan. tapi tak guna air panas pun okay je sebab mesin basuh panasonic ade fungsi blue AG+.
  3. maybe kat mesin basuh u tue ader kantong yg kumpulkan habuk tu semua. cuba check kat situ kalau tebal dan besar, sahlah mesin basuh u tue kotor. kalau sama jgak, u terpaksa lah beli mesin basuh baru yg kalau boley bunuh bakteria. sekarang dah ader mesin basuh yg ader function air panas so no need rendam2 dah der. kalau spray febreeze tue pon belum tentu baketeria ke sebum kat baju u tue mati. so, u kena ada washer baru lah i rasa.
  4. I started to taking care of my grandparents this months and for several months coming since they are going to have doctors appointment. They have several complications but my grandpa especially have eczema. He was just diagnosed a week a go and i havent havee any experience in taking care of ppl with eczema. What should i take not of particularly ?
  5. ya lah, esp if cheap stuff lagi easy to break... or explode ke apa I tak berani la now baik beli kualiti yg dh memang terjamin mcm Panasonic tu
  6. uuuu macam best,cause I perasan tht my hair got even messier and damaged after I use my old hair dryer..it like got so kering so the shape became different u know when u notice each strand lost its shape, jadi bengok-bengok liddat sedih gila yall im not sure if the hair dryers r good tho, cz ive read reviews abt their hair dryer hot hair brush and a lot of ppl said it made their hair too heated...so jadi like rosak
  7. uu sounds good, I heard good reviews abt their hair straightener too does your hair feel moisturized after wearing it??
  8. that's the part I malas to do, bcs hv to try and error...which ends up me buying so many diff shampoos and my money gone already huhu i see, what organic oil are u using? so is the routine suppose to be like, wearing shampoo first, then conditioner, then hair tonic and hair mask on alternate days? and when to wear hair oil? bcs my problem is sometimes I get so confused which to wear and when..
  9. Was wondering how do u girls maintain your hair, like what products or tools are u using My hair is pretty thick and wavy, so it often gets tangled and looks messy... i get irritated sometimes looking at it. i wanna look less like a mane and more like ariana grande /sigh
  10. apa lagi benefit dia sis? jenama apa tu, kongsi sikit and harga berapa? mana tau boleh support lokal ka lepas ni kalau ok..kalau material fully harga ok boleh la try..
  11. ya fully ni besbb dia tahan lama untuk enjin..saya hari2 pergi kerja kena hadap jem, bg saya fully kut lbih sesuai klau kes mcm saya ni kerana apabila kenderaan terhenti-henti, sistem penyejukan enjin yang biasanya mengharapkan kepada bantuan pengaliran udara akan menjadi kurang efisien. ya lagi baik buat reminder kat telefon lg senang..
  12. kalau lebih sikit2 takpa..kalau nak selamat sentiasa buat reminder so tkdalah terlajak tarikh..
  13. Kdg2 kan kita rasa mcm x sedap badan, pastu lagi elok sebenarnya kalau kita sendiri yg tahu keadaan badan kita. Kira kita monitor sendiri. Boleh tahu bila kita sihat, bila tak. AKu nak sgt benda mcm ni. Boleh jadi ke?
  14. sekarang semua boleh guna online, kalau guna ewallet pun dia boleh trace pembelian kita. so jangan risau
  15. Diorang bleh dikatakan overclaim ke? Sbab guna infra org tpi claim itu fibrenation? AKu rasa diorang mamng x der infra sendiri, tpi masihh bajet2 mcm diorang punya sendiri kan.. Telco lain pun guna tm punya.. Lagi dahsyat, masa fibre2 lain tu problem, tunggu gak technician tm minta settlekan.. Ada diorang nk pi settlekan sendiri? Tak hadooooo.. Kalau gitu, baik bagi tm je yg buat 5g.. Ini x lopeh ni 5g kalau camtu..
×
×
  • Create New...