Jump to content

matahary

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About matahary

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    mata
  1. It has a lot to actually list it down but i think most prominent is the blue ag. it use blue light to vanish all the bacteria even better. so, if u are always with heavy activity and sweating here and there, it is suitablee. I also think the way it has child lock is good. Since i know that babies curiosity is so high
  2. yesaaa. plus panasonic now has blue ag which its using blue light to help vanish bacteria to 99.9% can load more as well! yes.. it can fit ur topper or anything u want. plus it only needs to use cold water so no need to wrry about high water and electricity bils
  3. ohh i see. like ive seen panasonic can wash about 38 mins but, they have very outstanding functions and also new technology!
  4. need to make sure that the washer can do all of the works fast. or else it will consume so much time tho
  5. ye tau saja ja buat perumpamaan. tapi aku nk try jd setia jap guna shell jap sbb tgok mcm best ja faedah guna dia.
  6. buat masa sekarang takde pape lah aku rasa. asal petrol sudah jgn diesel pulak bubuh kereta biasa ni.
  7. kena try and error lah eh minyak mana sesuai ke tak? selama ni aku hentam ja asal tank penuh jalan.
  8. might be misunderstanding on the situation , due this cause everywhere panic especially grocery shop. There still have food store can pack or buy . be stable and STAY AT HOME ,try not go out anywhere unless is must there has a place also may keep expose virus if there are not precaution , ie petrol station
  9. Uish ni aku nampak tm buat dah smart city app, senang lah pasni nak g langkawi guna app tu je aduiiii ni rasa nak beli tiket nihh https://www.soyacincau.com/2020/01/12/tm-5g-langkawi-use-cases-smart-city/
  10. matahary

    Arcade canggih

    AKu tgok skrg tumpuan kt shopping mall dah jadi tempat arcade. Tak kira usia, semua pergi arcade. Memang ah best arcade tu, tapi aku rasa lagi best kalau tambah VR kt situ, then ada 5G sikit, wireless ke apa ke. FUh itu nanti org2 dah tak nampak wayang ke boling ke dah. Semua pergi arcade hahaha
  11. Aduhhhh mcm sama je kita ni. Syoknyaaaa dpaat barang elektrik mcm ni. Ni nak 5g ni lagi lah makin banyak wireless, effortless semua la mesti wujud punya nanti Yeke dah ada 5G? Yg tahu cerita skrg tm tgh launch kt area subang dgn Langkawi dulu. Pastu diorang aim nak jadi first stand alone. Tak mustahil aim tu bleh jadi reality sbb infra semua dah ada, diorang pun pakar dlm hal2 ni should be no prob for them
  12. Haah, teruk lah jadi tuan rumah diorang tu. Memang kena kecam la, penganjur memang x alert dgn benda2 mcm ni. X payah jadi lagi lah lepas nie. Baik bagi robot je handle, lagi elok dpd manusia kot ergh Dah mula dah. Kalau tm dah start dah kt subang dgn Langkawi. Telco lain x de khabar berita pun. Dengar collab sesame sendiri je. Nak install infra sendiri pun diorang tu take time, buang masa dah, kalua tm dah ada sendiri tu yg diorang dah boleh implement 5g tu
  13. Telco2 yg u mention tu semuanya 'guna' aka tumpang infra orang lain.. Mana ada infra atau fiber sendiri.. Kalau diorang nak buat sendiri punya pun, aku rasa nak masuk 6G atau 7G nanti pun tak siap lagi mungkin haha Eh dah ada la.. Aku stay subang ni tm punya 5g dah ada meh.. Kan tm nak launch dulu kt subang dan Langkawi.. Ada dah kerja diorang buat, telco lain masih collab tapi habuk pun tak ada aku rasa
  14. I memang suka cucuk tanam, tgh2 google pasal tanam sayur sayuran, tiba2 keluar artikel ni.. https://www.techinasia.com/smart-farm-china-produces-tomatoes-5g Dia tulih kt situ, tomato2 tu tumbuh dlm satu special greenhouse, ada mcm2 sensor utk baja, suhu semua lah.. Dgn bantuan 5g diorang boleh hasilkan jumlah tomato yg banyak, dan yg paling penting, kualiti dia superb sebab tumbuh dlm persekitaran yg baik yg terurus..
  15. haha...betul kata...janji ada akses internet yg pantas dan stabil mcm 5G TM, semua pemantauan melalui cctv blh buat kat mana2 pun...
×
×
  • Create New...