Jump to content

lsyi1988

Learning
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About lsyi1988

  • Rank
    Ahli Baru
  1. Aku fed up dah dengar pasal kereta terbang. Yg terhiburnya punya la banyak video2 parodi utk kereta terbang ni haha. Tapi kereta terbang ni rupa dia mcm dron je. aku rasa baik invest kt kereta autonomous. Lagi manfaat n berbaloi kot dpd kereta terbang. Pendapat korang mcm mana?
  2. aku menyampah giler kalau byk traffic light. Nk2 traffic light jnis x function betul... naye je kalau kete eksiden
  3. Sekarang berlumba2 telco promote pakej masing2. Mcm2 nama dah gelaran untuk pakej2 diorang tu. Geli hati aku Nak jadikan cerita. Aku keje part time skrg, tgk tepon pun kt rumah je lepas keje. So, skrg ni pelan apa yg paling best untuk org mcm aku ni?
×
×
  • Create New...