Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/16/10 in all areas

  1. 2 points
    Kt luar negara ada cadangkan komunikasi antara kenderaan so that kenderaan awam mcm bas boleh operate dgn efisien gituu.. Possible ke nak buat mcm ni? Sbb yela skrg pun jalan jem apa semua, so teknologi ni nak di implement dgn apa? Tertanya2 pula haha
  2. 1 point
    kdg2 kita kekurangan staff jururawat.. yg kesian bila pesakit panggil jururawat, jururawat tak ada atau tak free sbb tgh buat kerja lain.. logic tak kalua nak tambah robot jururawat utk bantu apa2 yg patut? mcm distribute ubat ke, check darah ke apa ke,
  3. 1 point
    alat monitor sukan ni mmg bagus...sbb ia blh track data tubuh badan ahli sukan asalkan ia connect dgn internet...
  4. 1 point
    oh...rupa2 nya...jadi, dgn adanya network 5G mcm TM, robot jururawat blh menjalani tugas mereka dgn baik dan berkesan...
  5. 1 point
    korang sokong tak statement aku yg skrg ramai menganggur sbb robot dah banyak ambil alih kerja lagi2 kt kilang? atau org kita sendiri yg memilih kerja? apa pendapat korang?
  6. 1 point
    drone tu yg kita tahu skrg guna untuk ambil video jarak jauh atau pemandangan.. ada miss baca artikel katanya nak guna drone untuk pertanian.. boleh ke drone ni jadikan untuk sokongan kpd pertanian?
  7. 1 point
    mcm mana driver nak komunikasi antara satu sama lain? pki bluetooth ke?
  8. 1 point
    Aku kalau boleh nak moto yg jenis boleh start sendiri. Maksud aku, kalau aku bgn lambat, tekan kat fon dia da start panaskan enjin. Ni tgu moto panas pepagi makan masa
×
×
  • Create New...