Jump to content

superman22

Learning
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

superman22 last won the day on November 19 2019

superman22 had the most liked content!

Community Reputation

1 Normal

About superman22

  • Rank
    Ahli
  1. Tula sape yg x mau dpt rebat bnyk tpi kena consider tukar ke celcom la kalau user telco lain huhu
  2. Dah check tapi x layak la pulak. Tak pe la bgi chance kat B40 diorng yg boleh la dpt free phone
  3. First time tahu pasal subsidi kerajaan psal fon ni. Nak check layak ke tak tu kat mana eh?
  4. Sesiapa boleh clarify tak, betul ke nanti kyochon nak buka gabung sekali dgn stesen minyak? Mau beratur panjang lagi ler jwbnye gitu haha!
  5. Bagos jugak yaa app Setel ni.. aku nak track perbelanjaan minyak utk setiap bulan pon senang.. Mesra point pon boleh refer dalam tu.. Takde laa bila nak isi minyak je dok kalut cari kad tu
  6. Bagi aku kalau baby tu kau dah taruh dalam car seat okey je.. Nak p isi minyak pon takpe rasanya tinggal sekejap. BUkan lama mana pon.. TAkde la sampai berejam kan.. bukak la sikit cermin tingkap tu.. Takde la lemas baby tu nanti.. Tapikan skrg dh ada app setel kan utk isi minyak ni.. pakai je laa app tu takde risau nak tinggal anak dah dalam kereta..
  7. TM dah ada ramai yg pakar dalam bidang ni.. lagipon diaorg yg 1st try buat dekat Malaysia nii.. seeloknya telco lain cuba ambik peluang ni untuk bekerjasama je dengan TM. Dari nak buat 5G sendiri banyak step lagi kena follow sebelum nak launching 5G ni.
  8. yeke u.. I pakai celcom line dia memang mengecewakan. Nak buat keje selalu je hold. Harap TM kali ni boleh bagi line yang sangat best laa.
  9. Betul.. TM buat stand alone.. memang banyak benefit yg SA ni bole bagi dekat kita.. bukan boleh mudahkan kita juga.. 5G ni pon boleh memberi kemudahan pada teknologi-teknologi kita juga
  10. Tak mustahil awak.. kad raya pon dah ada yang hologram nii.. ini kan majalah atau newspaper.. Lagi la boleh buat hologram style.. wow.. suka-suka tak sabar pulak nak tengok newspaper tu Mungkin telco lain ada alasan diaorg yg tersendiri kenapa diaorg taknak startkan 5G nii.. semua tu memerlukan masa nak dapatkan hasil yg terbaik.. TM pon diaorg ade tempoh trial diaorg utk bangunkan 5G ni.. Aku yakin 2025 kita dapat rasa pelbagai benda based on 5G ni..
  11. Sanggup ya budak-budak sekarang ya nak raih populariti.. Semoga dia cepat sembuh. Wow.. terbaik la TM. TM sangat berani untuk hadapi cabaran ni dengan pilih utk stand alone. Aku yakin TM mampu untuk provide kita produk 5G yang sangat terbaik.
  12. Bagos TM ni.. dia mampu untuk melaksanakan 5G di Malaysia ni.. KOrang yang tak tau lagi benda boleh laa try klik link ni.. ada story mengenai 5G TM ni. https://amanz.my/2019223638/ https://www.malaymail.com/news/tech-gadgets/2019/12/03/tm-aims-to-be-the-first-5g-standalone-network-in-malaysia/1815425
  13. tu la sesuai plak ngn student mcm aku yg poket tak baper nk tebal ni.. kuikuikuiiii
  14. rare betol ko ni kak... aku yang laki ni pun bab laptop pun fail. aku beli asalkan boleh guna online taip2 surat sudehhhhhh
  15. Wow.. it's really great. I love to use network 5G TM. TM is now in the best position to leverage 5G technology Memang dah ada awak,, Smart Water Leak Detector boleh tolong check hat mana yang bocor.
×
×
  • Create New...