Jump to content

superman22

Learning
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

superman22 last won the day on November 19

superman22 had the most liked content!

Community Reputation

1 Normal

About superman22

  • Rank
    Ahli Baru
  1. tu la sesuai plak ngn student mcm aku yg poket tak baper nk tebal ni.. kuikuikuiiii
  2. rare betol ko ni kak... aku yang laki ni pun bab laptop pun fail. aku beli asalkan boleh guna online taip2 surat sudehhhhhh
  3. Wow.. it's really great. I love to use network 5G TM. TM is now in the best position to leverage 5G technology Memang dah ada awak,, Smart Water Leak Detector boleh tolong check hat mana yang bocor.
  4. Kerja simple pon tak apa.. at least dapat membantu juga tugas nurse terutama bila dalam keadaan semua sangat sibuk. Yup.. ini betol. Selalu nampak nurse kekurangan kakitangan dan berkejar-kejar. Jadi tak salah kalau kita nak contribute something yg sangat awesome untuk membantu sektor ni sebab sekarang teknologi semakin hebat kan. Lepas tu kita boleh connectkan dengan rangakain 5G dari TM mesti lagi terbaik task yang akan robot tu buat.
  5. Tak boleh jugak kata ramai mengganggur sebab robot. Banyak faktor lain sebenarnya. Robot ni bukanlah sepenuhnya ambik tugas manusia cuma memudahkan lagi tugas yang tertentu je. lepas tu pakai pulak jaringan 5G dari TM mesti robot-robot tu lancar buat tugasan dia.
  6. Bagosnya kalau buat mcm tu. Sekarang tekonologi dah bagos-bagos. Ni TM dah perkenalkan rangkaian 5G mesti boleh membantu untuk upgrade lagi teknologi kita.
  7. Betul, betul Setuju sangat. Memang dapat jimatkan masa & duit. Boleh jugak pantau pkerja yg curi tulang tu
  8. Aku kalau boleh nak moto yg jenis boleh start sendiri. Maksud aku, kalau aku bgn lambat, tekan kat fon dia da start panaskan enjin. Ni tgu moto panas pepagi makan masa
×
×
  • Create New...