Jump to content

Belle Belinda

Learning
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Belle Belinda

  • Rank
    Ahli Baru
  1. sy percaya sektor ternakan lembu negara akan menjadi lebih inovatif dan seterusnya mendapat manfaat daripada teknologi 5G baharu tak lama lagi.
  2. bagus la mcm tu...peladang blh asingkan lembu yg sakit kat satu tempat utk elakkan penyebaran penyakit... sy percaya penggunaan teknologi dlm penternakan lembu akan menarik lbh byk pemuda menceburi dlm bidang ni sbb kerja dah jadi lebih senang dan mudah...
  3. it can track our heart rate, blood sugar level, blood pressure level and son forth...
  4. band tu blh track tak sama ada lembu tu sihat atau sakit?
  5. this smart water leakage detecter is paired with device like smartphone...u can track the condition of pipes at ur home by looking at the data generated inside the mobile app...
  6. smart water leakage detecter blh detect masalah ni...ia ada ultrasonic sensor blh check masalah ni...
  7. betul2...dgn adenya robot jururawat ni, nurse blh luang lbh byk masa jaga patient yg teruk keadaannya...mereka yg sakit kecil blh take care by robot jer...
  8. skrg dah ada byk robot yg blh kawal dgn pki app atau laptop...robot tu akan buat kerja ikut pesanan u...ia akan berfungsi lbh baik dgn pki rangkaian 5G drpd TM...
  9. ya betul...rangkaian 5G TM ni blh bantu driver tu tau keadaan jalan kat sekeliling melalui communication sesama lain...mereka blh elak jalan yg sesak dan sampai ke destinasi dgn lbh selamat dan cepat...
  10. betul2...drone pertanian akan berfungsi lbh baik dgn adanya rangkaian 5G TM sbb ada mbps yg lbh laju
×
×
  • Create New...