Jump to content

newsinkcy

Learning
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

newsinkcy last won the day on December 1 2019

newsinkcy had the most liked content!

Community Reputation

1 Normal

About newsinkcy

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    Siap
  1. kdg2 kita kekurangan staff jururawat.. yg kesian bila pesakit panggil jururawat, jururawat tak ada atau tak free sbb tgh buat kerja lain.. logic tak kalua nak tambah robot jururawat utk bantu apa2 yg patut? mcm distribute ubat ke, check darah ke apa ke,
  2. KITA GENG!!!! dik, abg dapat no xpax free masa kat universiti... di situ la abg setia dgn xpax ni. da mcm2 plan keluar semua abg da rasa. terbaru ni abg pakai plan ultra hour pass tu plak. almaklumlahhhhh.. abg pakai prepaid je.
  3. kalau baru kerja part time je baik ko amek plan prepaid dulu. takde lah ko terikat dgn kontrak bil bulanan lagi,..
×
×
  • Create New...