Jump to content

timthor

Learning
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

timthor last won the day on November 20

timthor had the most liked content!

Community Reputation

2 Normal

About timthor

  • Rank
    Ahli Baru
  1. laptop huawei? oke jap bagi aku gugel rupe bntuk ngn function dia sat
  2. Haaaa yg part dia nak ckp dgn PM uk tu kan? Omg serious mmg amazed sgt part tu.. Maju gila la kalau camtu.. Aku nak kalau beli baju cara hologram.. Yelah boleh tgk sesuai ke idok dgn kita.. Haah ini kalau rindu mmg best video call cara hologram ni.. Memang bagus sbb mcm ckp depan2 kan hihihi.. Bila 5g nk masuk niiii
  3. Haah aku pun harap gak mcm tu.. Kot la dah 5G nanti lagi jauh perginya ke tak pun bleh rakan imej yg lebih HD, hybrid zoom yg best tak de pecah.. Best2.. Pergh superb gileeee.. Mmg 5G ni berguna untuk apa2.. Lepas ni laju la kalau nak download k drama ke en ehehehehhe
  4. Baru nak cakap pasal ni haha! Ada dah org ckpkan.. Betul2.. Takde la pagi2 nak tunggu lama dah siap hensem2 nak la g keje masih kacak kan.. Ini berkedut tunggu motor nak panaskan haha Ni pun menarik juga.. Memang pemikiran jauh mcm teknologi skrg dah budak2 ni.. Otak majuuuu
  5. Betul2.. Rumah biase2 pun nak masuk.. Selalunya diorg ni mencari brg beharga je tapi siap dibuatnya rumah mcm tongkang pecah.. Manusia zaman skrg bawa2 lah bertaubat Mana tak benefitnya, mcm2 teknologi nanti boleh invent kalau internet dah jadi 5g mmg maju mcm negara lain hehehe
  6. Betull.. Kdg2 ada je org yg suka underestimate kemampuan org lain.. Ramai dah anak2 muda skrg yg kita boleh harapkan utk invent benda2 mcm ni, berkaitan dgn teknologi.. Sbb lagi muda lagi berupaya dan idea2 bernas selalu dtg dpd mereka.. Bab2 5G ni memang semua telco boleh improvise ikut cara tersendiri tapi kita boleh tgk sendiri kemajuan tm dah bawa dpd dulu sampai skrg.. Masih kukuh dan servis tetap bagus..
  7. Kt luar negara ada cadangkan komunikasi antara kenderaan so that kenderaan awam mcm bas boleh operate dgn efisien gituu.. Possible ke nak buat mcm ni? Sbb yela skrg pun jalan jem apa semua, so teknologi ni nak di implement dgn apa? Tertanya2 pula haha
×
×
  • Create New...