Jump to content

darkranger

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Normal

About darkranger

  • Rank
    Ahli
  1. Aku baru jer pindah rumah. Bawak sekali astro dish dari rumah lama ke rumah baru ni. Masalahnya, try carik signal astro tapi tak dapat la... Ada tak sesapa ada experience pasang sendiri? Sekarang ni aku letak atas tanah jer dulu, try position macam rumah2 jiran, tapi still tak dapat la. Kalau panggil kontraktor astro pasang, kena caj RM 100 la pulak! Lagipun apa bestnya, upah orang lain buat. DIY sendiri la baru best. Macam nak reinstall windows, apa best kalau setakat pegi hantar kat kedai!
×
×
  • Create New...