Jump to content

AnNamir

Premium Member
  • Content Count

    2746
  • Joined

  • Days Won

    1

AnNamir last won the day on November 15 2021

AnNamir had the most liked content!

Community Reputation

60 Baik

About AnNamir

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 03/27/1977

Contact Methods

  • Website URL
    https://fb.com/annamir
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Putrajaya (sejak 2018)
  • Interests
    Macam-macam; Photography, Ping Pong, Design dan Paragliding!

Previous Fields

  • Nama lain
    abadaniell

Recent Profile Visitors

35814 profile views
  1. Uninhibited dating for men Verified Women Outstanding Сasual Dating
  2. kalut nak jugak... baju ada 2 helai aje... decide laa sapa nak.. aku nak sedekah jer arr.... wat penuh bilik aku jer.... dahtu Chuki2 nya jadi ke tak beli nih.. takde aku nak letgo gak laa... murah2 jer.... Ada lagi ke bajunya hehehe
  3. Benar, di penghujung 40an sudah sy ;-)
  4. akhirnya subscribe jugak koi ngn MJ nih huhu
  5. Sekarang MJ dah masuk v5, lagi hyper dia punya result. Cuma dh tkde penggunaan free, kena subcribe dh sekarang. p/s: MJ buka smula free akaun smpai akhir minggu ni (14 Mei 2023).
  6. MJ bahaya kalau teracun haha, ralit dibuatnya. Secara mudahnya MJ ni akan create foto apa saja yg kita taip (prompt istilah dia) mintak dia buat, dlm masa under 1 minit siap! boleh tengok apa hasil org buat kat https://www.midjourney.com/showcase/recent/ Kalau guna pc, mouse over atas foto utk lihat prompt yg diorang guna utk generate imej2 tu. Ni salah satu contoh prompt yg sy buat: Cute little Asian Malay girl portrait age 5 years old, with dilated eyes, face full of surprise expression but seems happy, outdoor photography, natural lighting, beautiful bokeh, captured using Canon 6D Mark II with 85mm lens, ISO100, aperture f2.8, hyper realistic photo, 4k, --v 4 --ar 3:2 Hasilnya foto kat bawah ni: bapakkkk realistik kan huhu
  7. Lo, dekat mat... nanti wasap koi kat 011-1kosong6272tujuh8
  8. Di awal tahun 2023, atau mungkin lebih awal dari itu (pengakhir 2022 mungkin) teknologi Ai semakin canggih, korang sendiri pun pasti dah merasai pengalaman menggunakan medium teknologi Ai tu kan, seperti ChatGPT, MidJourney dan lain². Memang kagum jugaklah dengan teknologi tu, walau dia bukanlah 100% bijak dan menghasilkan 100% apa yg kita nak, tapi at least teknologi tu boleh menghasilkan sekurangnya lebih dr 50% apa yg kita cuba hasilkan, dan dalam masa yg amat singkat! Saya pun pun duk ralit jugak "melayan" kekreatifan MidJourney ni huhu... asalkan guna utk yg baik², dapatlah input/output yg baik² #chatgpt #midjourney #aigenerated
  9. 2023 | RFID dah boleh guna kat Shell ;-)
  10. 2023 macam² medium jualan online dah ada agaknya ada yg terbaca 2033 esok ntah la apa teknologi/medium jual beli kan huhu
  11. Koi dah masuk tahun ke-5 kat Putrajaya ni ha, anak pun dah nak masuk U sorang, sorang lagi form 3 :) Dtg Putrajaya, gi Masjid Putra wajib cari koi hehe Hang, la kat mana? ;-)
  12. Ya betul, komitmen masing2 pun makin tinggi huhu
×
×
  • Create New...