Jump to content

AnNamir

Premium Member
  • Content Count

    2733
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

AnNamir last won the day on November 15 2021

AnNamir had the most liked content!

Community Reputation

60 Baik

About AnNamir

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 03/27/1977

Contact Methods

  • Website URL
    https://fb.com/annamir
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Putrajaya (sejak 2018)
  • Interests
    Macam-macam; Photography, Ping Pong, Design dan Paragliding!

Previous Fields

  • Nama lain
    abadaniell

Recent Profile Visitors

34004 profile views
  1. Januari 2023 dah ni, ada sapa2 pakai 5G dah ke hehe, koi belum lagi
  2. moh la aktif balik dlm pdc ni hehe sila edit balik: dah masuk 2023 dah ni hahaha
  3. Kalau ada, datang Masjid Putra roger2 cheq noh (o19-tigaduatiga-0823)
  4. AnNamir

    Selamat Hari Lahir

    okeh nak wish awal nih, utk besdey hang 07.02.2023 nanti: Sanah Helwah moga sentiasa dalam maghfirah dan rahmat Allah myBro
  5. ...dan sekarang (Jan, 2023) SHELL dah ada RFID, hihi lagi laju dr SETEL. Sape dh cuba angkat tangan
  6. W'salam... ceritanya mcm ni: jap nak lukis
  7. Coppp off topic sat: Shell sekarang dh ada RFID kat stesen dia (belum semua), senang amat masuk park kt pum dia, tunggu kejap aja, then boleh pum minyak, janji dlm TnG mencukupi la jumlah ongkosnya hehe
  8. AnNamir

    mood ramadhan on

    Sebelum berjalan jauh dengan kereta, ada beberapa hal yang harus dilakukan untuk memastikan keselamatan dan kestabilan perjalanan: Pastikan bahwa ban kereta dalam keadaan baik dan tekanan angin ban sesuai dengan yang ditentukan dalam buku manual kereta. Periksa minyak, air radiator, rem, dan cairan transmisi untuk memastikan bahwa semuanya dalam tingkat yang tepat. Periksa sistem pendingin dan heater untuk memastikan bahwa mereka berfungsi dengan baik. Periksa sistem iluminasi untuk memastikan bahwa semua lampu berfungsi dengan baik. Jika memungkinkan, periksa dengan mekanik untuk memastikan bahwa semua sistem lainnya dalam keadaan baik. Pastikan untuk membawa peralatan darurat seperti garpu roda, ban cadangan dan peralatan untuk mengubah ban. Jangan lupa untuk memeriksa jadwal servis kendaraan anda dan melakukan servis jika diperlukan. NOTA KAKI: jawapan di atas dijawab oleh: https://chat.openai.com/chat heheh
  9. hai sohabat hehe... ishh, dua tiga hari lepas cadang nk masuk balik dh dlm forum kita ni, pastu dek kebizian jadi terlupa nk masuk huhu... harini teringat balik, terus masuk... moga sehat semuanya ;-)
  10. Fuhhh... baru tengok balik tahun ni (Jan, 2023), dah buat email at.live tu sejak 2007 lagi huhu =annamir.at.live pun ada, dan sempat jugak buat dua tiga lagi email at.live masa tu. Smua aktif stakat ni.
  11. Hihi, tetiba rancak korang sembang dlm ni ye ;-) Bagus2, kongsi2 info dan pendapat, semua dpt manfaat
  12. AnNamir

    Sebarang Ucapan

    Selamat Tahun Baru 2022
  13. Boleh tau tak cara keringkan tu?
  14. Mantul ah! Aku save siap2 dlm browser, kot2 lupa akan tengok kat setting password browser hehe... Harini rasa alhamdulillah sbb masih diberi peluang utk hidup di bumiNya Korang boleh berhubung dgn aku kt medos2 aku ni ye; fb.com/annamir • instagram.com/annamir2u • tiktok.com/@annamir2u
  15. Tu lah tu, zaman berlalu dgn pantas, medsos pun semakin banyak. Rata2 forum online boleh dikatakan banyak yg telah berkubur ditelan zaman (dan medsos lain). Ditambah dgn komitmen kita masing2 yg semakin besar/banyak. Maka tk peliklah banyak forum maya jadi sepi dan ada yg terkubur. Begitulah...
×
×
  • Create New...