Jump to content

AnNamir

Premium Member
  • Content Count

    2728
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

AnNamir last won the day on November 15

AnNamir had the most liked content!

Community Reputation

60 Baik

About AnNamir

Contact Methods

  • Website URL
    https://fb.com/annamir
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Putrajaya (sejak 2018)
  • Interests
    Macam-macam; Photography, Ping Pong, Design dan Paragliding!

Previous Fields

  • Nama lain
    abadaniell

Recent Profile Visitors

33203 profile views
  1. Mantul ah! Aku save siap2 dlm browser, kot2 lupa akan tengok kat setting password browser hehe... Harini rasa alhamdulillah sbb masih diberi peluang utk hidup di bumiNya Korang boleh berhubung dgn aku kt medos2 aku ni ye; fb.com/annamir • instagram.com/annamir2u • tiktok.com/@annamir2u
  2. Tu lah tu, zaman berlalu dgn pantas, medsos pun semakin banyak. Rata2 forum online boleh dikatakan banyak yg telah berkubur ditelan zaman (dan medsos lain). Ditambah dgn komitmen kita masing2 yg semakin besar/banyak. Maka tk peliklah banyak forum maya jadi sepi dan ada yg terkubur. Begitulah...
  3. Ini benar hehe... as for now (2021), den guna yg sedia ada dlm Windows 10 aja ni ha.. dan yg sebelum2 tu pun mmg tk pakai AV. Semua atas diri kita ;-)
  4. Bump setelah 5 tahun berlalu BTW, boleh jenjalan kat tpt saya upload foto2 baru kt sini: AnNamir ᴹᵘᵏᵗᵃˢʸᵃᶠ | GuruShots *sementara masih aktif kt GS ni. Akan datang 10 tahun belum tentu kita ada, dan belum tentu GS tu pun survive hehe... (kot2 la terbaca 10 tahun akan datang, aameen)
  5. bak tiktok nak polow hehe
  6. Sape baca ni tahun 2021 sila like (hehehe) style orang zaman la ni (2021) menulis kt medsos hehe C-FU la haha... mana dia ya sekarang, asyik gaduh je ngn dia dolu2 ahakss
  7. Haah, ada juga ni satu nombor lama yg masih setia ngn Celcom, lebih 10 tahun jugak hehe
  8. 2021 ni try guna DiGi pulak ni ha ;-)
  9. Al-Fatihah untukmu sahabat.

  10. Boleh kenal2 saya di:

    fb.com/annamir

    instagram.com/annamir2u

    gurushots.com/user/AnNamir

  11. RedOne (sejak awal 2018) hingga kini (2020) hehe
  12. Kann.. Aku dh 43 tahun ni, anak sulung dah umur 16 tahun dah. Bestnya kalau dpt meriahkan balik PDC kita ni mcm dulu2 huhu... Betul2 hehe
×
×
  • Create New...