• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

bentuk35

Learning
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About bentuk35

  • Rank
    Ahli Baru

Previous Fields

  • Nama lain bentuksss

bentuk35's Activity

  1. bentuk35 added a post in a topic Belajar english   

    Sambutan perayaan hari merdeka memang perlulah sebuah video yang menarik menonton bersama ahli keluarga dan rindu warisan budaya dekat kampung saya.
    Sokong juga jika tidak takut tahun depan tak dapatkan video yang baik ni dan video ni merupakan satu isyarat yang baik kepada generasi muda sekarang.
    • 0
  2. bentuk35 added a post in a topic Belajar english   

    Sekarang internet yang canggih dah ada kelas atas internet dengan anak-anak boleh hanya belajar dari rumah.
    Tapi, TM ni memang melabur banyak masa dan fikiran yang baik untuk menghasilkan video ni yang bermakna kepada masyarakat dan negara kita.
    • 0
  3. bentuk35 added a post in a topic Trade-in cellphones   

    How about sell the phone for me, may i know what model is it... if you interested please private message me...
    Really or not, because some of the phone store are offer more valuable price 
    • 0
  4. bentuk35 added a post in a topic Nak pakai Xpax ok ke tak? hehe   

    hahaha mungkin you get confused kot, so faryou guna okay tak ?
    so far i guna mmg okay sgt . Andddd memang melimpah pun hahaha .
    dapat carry forward tu best !
    • 0
  5. bentuk35 added a post in a topic Nak pakai Xpax ok ke tak? hehe   

    Wahh semua orang menghadapi masalah ni. hahaha.
    Aku kerja jugak sama jee memalului apa yang koramg lalui tu. Biasa lah sekarang ni semua kene cukup . 
    Nak nak internet sume org kejar. Pakai Xpax ni baru rasa okay . 
    Sbb internet okay. Tapi aku ambil yg setiap bulan berbayar tu rm38 dpt 4gb manyak kan?
    • 0
  6. bentuk35 added a post in a topic Adakah siape gune security app yg bleh kunci mesej dan nota???   

    aq prnh dgr aes256 nie..pertandingan utk penggodam nak pecahkan kod program..tp tak de pemenang..tu lah sekuriti kuat..
    • 0