Jump to content

cjaeyun

Learning
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About cjaeyun

  • Rank
    Ahli Baru
  1. tak ada interested byk nak discuss 5g, sbb 4g pun belom stable & firm lagi
  2. sudah tak blh tunggu nak test memandu auto yg hebat, aku ni x tau memandu dah tolong aku selesai masalah pandu...jgn tgk kecik pd 5g ni, dpt bawa tech yg hebat2
  3. opss, line 5g seem sudah sgt hampir dgn kita, dulu rasa tahun 2020 sgt jauh, skrg tinggal lagi 1 bulan
  4. kl besar tu, nak org suggest apa telco baik, lebih baik search sendiri coverage ape paling bagus kat area ko
  5. lampu mcm tu kena ada sensor yg detect bebtul. Ada je yg kta boleh adjust thru phone je just in case malas bangun or terlupa on/off
  6. power drone ko. Aku bab ni fail. tp gatal nk beli sebijik gak.. suggest sikit drone yg power bg org noob mcm aku ni
×
×
  • Create New...