Jump to content

cjaeyun

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About cjaeyun

  • Rank
    Ahli
  1. marketing mereka makin syok lah cam ni, rm5 cash back yg tulis kat sana besar2
  2. download dekat apps store, aku tau dia ada support petronas
  3. aku pegi tgk telco2 lain punya comment2 review2 dekat fb, semua nya complain 4g mereka suck, mcm mana nak upgrade 5g ni
  4. alah, sign dgn langkawi jer eh..bila baru dah sign dgn negeri lain, tak kan sana pekunjung byk, 5g ada kat sana jer haha..4g mereka dah mcm ni, 5g mereka berani kata ia adalah big plan, kelakar btol
  5. x lama tu bila? dr tahun lepas dah ada buat pre-test kan.. bila baru blh benar2 guna 5g?
  6. tahun lepas kan sudah ada buat pre-test dekat langkawi? bila baru blh pasang kat seluruh m'sia?
  7. line 4g maxis lah ... lag sampai byk benda x leh buat...asyik loading2 loading... rugi sgt aq tiap2 bulan bayar bills
  8. cepat tak berguna...sekarang 4g lambat btol...nak reply whatsapp pun x leh... tak ada mood sgt ni
  9. cjaeyun

    Favourite ISP

    4g blom stable dan coverage blom diluaskan dah nak pasang 5g... kadang2 aku tak tau mereka sedang fikir ape..
  10. TM ada own infra sendiri, pasal 5g aku yakin mereka akan lebih outstanding.. Telco lain masih dirikan infra..https://www.malaymail.com/news/tech-gadgets/2019/12/03/tm-aims-to-be-the-first-5g-standalone-network-in-malaysia/1815425
  11. tinggal kampung lagi tak yah ckp, line hanya ada 3g...main pubg, mobile legend perlu dlm mood yg baik
  12. pre-test saje 5g tu dekat langkawi dan jugak kws bandar...org tinggal kampung x dpt suggest
  13. ohh, aq ingat semua telco ni masih tidor lagi, apa2 pun x buat
  14. aq x tinggal tempat yg u mention...so mestilah x tahu, haha...sbb aq tgk 4g2 kebykan telco pun x syok lagi ohhh, cam tu masa depan mmg lebih senang kehidupan kita org... haizz, x tau lagi aq bila baru akan dpt guna 5g
  15. yalahh, aku tahu~~ tetapi 5g bila baru akan ada? mcm ckp jer nak launch out, padahal apa2 pun tak buat btw, ada ape benefits??
×
×
  • Create New...