Jump to content

meesuhaimee

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About meesuhaimee

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1715 profile views
  1. Cuba la try download. Kalau dah namanya rezeki tak mustahil boleh menang. Try scan sehari satu resit, lagi tinggi peluang nak menang. Cuma pastikan scan resit tu hari yg sama. Contoh resit harini punya, kena scan harini. Jangan scan esok. Eh okay la tu RM10, dapat jugak order makanan kat GrabFood. Jangan beli kopi mahal la haha. Btw resit tu tak kisah tau resit kopi apa sekali pun, dari mana2x cafe/coffee shop. Yang penting kat resit ada perkataan kopi.
  2. ZCity ni reward apps cik Puteri. Boleh download kat playstore/appstore. Saya biasanya bayar bil air astro telco ke apa, guna ZCity ni. Jimat sikit dapat cashback. Heheh Nak reload, beli evouchers pun ada kat ZCity ni. Belum cuba belum tahu, kang bang? Hahaha Try je, kalau ada rezeki nak dapat mana kita tahu kan heheh 1st thing 1st kena download apps ZCity. Then register lah cam biasa. Then dekat homepage nanti cari AI robot dia, si JoJo yang warna kuning cam dalam gambar tu. Klik kt situ pastu nanti dia akan assist lah untuk scan resit. Gi la berkenalan dengan JoJo tu peramah hahaha
  3. Selalu beli coffee? Ha lepasni resit jangan buang sebab korang berpeluang menang RM10 grabfood evoucher tau! Sape nak bagi benda free gini weh?!
  4. ouhhh still on going ke?? org biasa boleh masuk? macam best je sbb dah lama jugak nak try masuk2 contest yg macam ni ye lah nak curahkan idea utk rumah masa depan hehehe
  5. waahhh! bagus lah tk pernah terpikir pun nak buat mcm ni tapi tu lah tempoh hari dah buang pulak meja kopi lama.. kalau lah jumpa awal ni, memang dah buat dah jadi rak kasut ke ape hehe... sngat2 modern lah jadi dia
  6. The first problem I foresee is that after you've rented the sofa to your first customer, you either have to recoup the entire cost or you're then renting out second hand furniture - which is vastly less attractive. Given that almost any credit worthy individual can buy an interest free sofa from a variety of outlets, what's your USP?
  7. Sekarang ni aku paling pentingkan nak jaga enjin je... yang ni paling jimat dalam jangka masa panjang sebab korang pun tau la kalau enjin rosak nak repair mahal.
  8. Petrol dia ada Dynaflex yg membolehkan semua jenis enjin pakai petrol dia sebab tu ada penjimatan minyak dlm isian pertama. Benefit lain boleh menghalang berlakunya pembentukan deposit, mengurangkan hakisan di dalam enjin. Aku tengok kat website diorang yang Shell FuelSave 95 contain formulasi Triple Action yg protect enjin daripada cepat rosak. Patut try laa kalau nak jalan jauh. Pam FuelSave 95, dapat 4X BonusLink Points. Macam rugi saja kalau tak pam full tank kann. Dapat xKM ekstra lagi...
  9. sejak mula keje saya mmg guna minyak shell. Shell mmg trusted brand.
  10. saya ada tanya kawan2 lain tentang keadaan kereta awk. Mereka cakap mungkin awk salah guna minyak utk enjin kereta awk sbb tu kereta awk slow bila naik bukit
  11. Atleast ada side job senang boleh simpan sikit untuk tabung kecemasan...Tapi I rekomen u buat Celcom BeBoZz skali, lagi senang dpt byk untung..boleh buat dari rumah je, senang ada phone je dh cukup...ikut pun masa sendiri je
  12. Betul tu. Memang patut bersyukur bagi sesiapa yang masih ada kerja tetap. so tak perlu susah nak fikir untuk terkejar2 minta kerja
  13. wow cantiknya hair dryer!! tak pernah nampak hair dryer lawa mcm ni...I pernah nampak Phillips punya tapi design dia biasa2 jer, yg nampak modern gilaaa
×
×
  • Create New...