Jump to content

meesuhaimee

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About meesuhaimee

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1133 profile views
  1. Orang pakai dalam keta je, sebelum pam minyak, lepas dah unlock pam tu tinggal phone dalam keta. Points tak hilang pun, lepas link dia akan update dalam app tu, so lepas ni tak payah nak kecoh kalau tertinggal kad.
  2. Mmg tak limited kat setel, tapi takde ewallet lain yg boleh unlock petrol pakai app weh, yg lain masih kena pi kaunter gak.
  3. Ade cashback pun dah untung wlupun sekali sekala. Ramai gak yg aku baca kat fb tukar petronas semata - mata nak setel.
  4. yep sekarang ni semua hujung jari and lagi selamat kalau pakai online sebab takde setiap masa nak ke ATM nak withdraw duit... tau je la kat ATM tu pon ramai yg nak cucuk duit.
  5. Track spending petrol tu mmg pakai app setel app lain ada tapi kita kena key in, klu pakai setel tak payah key in dah dia rekod siap - siap drpd pembelian.
  6. Possible tak teknologi akan datang nanti bila kita majalah atau surat khabar ke, akan keluar hologram utk papar gambar barang ke, atau peristiwa2 yg berkaitan dgn artikel tu ke? lagi menarik kan? hehehe
×
×
  • Create New...