Jump to content

meesuhaimee

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About meesuhaimee

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1346 profile views
  1. The first problem I foresee is that after you've rented the sofa to your first customer, you either have to recoup the entire cost or you're then renting out second hand furniture - which is vastly less attractive. Given that almost any credit worthy individual can buy an interest free sofa from a variety of outlets, what's your USP?
  2. Sekarang ni aku paling pentingkan nak jaga enjin je... yang ni paling jimat dalam jangka masa panjang sebab korang pun tau la kalau enjin rosak nak repair mahal.
  3. Petrol dia ada Dynaflex yg membolehkan semua jenis enjin pakai petrol dia sebab tu ada penjimatan minyak dlm isian pertama. Benefit lain boleh menghalang berlakunya pembentukan deposit, mengurangkan hakisan di dalam enjin. Aku tengok kat website diorang yang Shell FuelSave 95 contain formulasi Triple Action yg protect enjin daripada cepat rosak. Patut try laa kalau nak jalan jauh. Pam FuelSave 95, dapat 4X BonusLink Points. Macam rugi saja kalau tak pam full tank kann. Dapat xKM ekstra lagi...
  4. sejak mula keje saya mmg guna minyak shell. Shell mmg trusted brand.
  5. sudah tentu minyak petrol lahh
  6. saya ada tanya kawan2 lain tentang keadaan kereta awk. Mereka cakap mungkin awk salah guna minyak utk enjin kereta awk sbb tu kereta awk slow bila naik bukit
  7. Atleast ada side job senang boleh simpan sikit untuk tabung kecemasan...Tapi I rekomen u buat Celcom BeBoZz skali, lagi senang dpt byk untung..boleh buat dari rumah je, senang ada phone je dh cukup...ikut pun masa sendiri je
  8. Betul tu. Memang patut bersyukur bagi sesiapa yang masih ada kerja tetap. so tak perlu susah nak fikir untuk terkejar2 minta kerja
  9. wow cantiknya hair dryer!! tak pernah nampak hair dryer lawa mcm ni...I pernah nampak Phillips punya tapi design dia biasa2 jer, yg nampak modern gilaaa
  10. Sekarang ramai kena pecat sebab company tak mampu nak tanggung pekerja. So ramai jugak yang start bisnes kecil2 ni Rasanya virus ni lama lagi nak habisnya. Jadi memang kena pandai2 la jaga diri masing2
  11. Boleh! Tak sikit dan tak banyak air alkaline panasonic tu membantu balancekan rasa makanan.. Air alkaline dia sedap je rasa air mineral cuma dia lembut sikit kalau lalu kat tekak... Macam air paip biasa kita masak, minum akan rasa gatal kat tekak...
  12. Selama ni sy guna rebus daging elok je x de rasa pahit ke apa tapi daging tu serap alkaline tu buatkan daging jadi fresh.. Buat masak pun boleh rasa sedap.. Bkn utk minum je Memang selain minum, boleh enhance kan rasa makanan.. Kalau lauk masin, letak air alkaline tu nanti dia balancekan rasa. Kan dari situ lagi berdouble2 pandai masak sedap hehheh
  13. kena rebus lama sikit lah smpai empuk daging tu tapi kena ptong ikut urat ni tips dari mak saya... mesti daging awak akan lembut ! tapi saya pun tk der lah pndai masak sgt tapi sedap je rasa hahahaha. cuma saya rebus daging guna air alkaline lagi double triple lembut !
  14. Orang pakai dalam keta je, sebelum pam minyak, lepas dah unlock pam tu tinggal phone dalam keta. Points tak hilang pun, lepas link dia akan update dalam app tu, so lepas ni tak payah nak kecoh kalau tertinggal kad.
×
×
  • Create New...