Jump to content

samuelinyap

Learning
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About samuelinyap

  • Rank
    Ahli Baru

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Permainan virtual reality ni mmg syok lagi kalau guna 5g sebab boleh dapat image dgn video yg resolution dia tinggi, yg paling penting, kurang lag/ping la bila main. Tak de tiba2 sekat2 ke apa ke mmg minta maki la hahaha. Tapi game mana yg mmg perlu kurang ping tu? Yg aku tau mcm pubg sbb aku main gak hahaha sampai ke sudah tak dapat chicken dinner pasal internet aku la hangin betul!
  2. Ada baru je baca berita ada sorang perempuan ni dia buat balik satu challenge, penuhkan marshmellow dlm mulut dia, then dia tercekik pastu doctor consider dia strok.. Strok ni boleh dirawat ke? Dgn cara apa?
  3. eh haritu I ada dengar pasal digital shopping, guna hologram nak beli baju ke seluar ke sebab boleh tgk muat n sesuai tak dgn badan.. mudah atau tak kalau ada teknologi mcm ni?
×
×
  • Create New...