Jump to content

dazuiba

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About dazuiba

  • Rank
    Ahli
  1. 11kg kira besar dah mcm kat dobi punya. Muat la nak basuh selimut & comforter xyah g dobi dah. Model yg front load okay sikit dri mesin basuh top load
  2. Berapa max capasity yg ada? Beli yg sikit je rugi pulak nak kena basuh baju 2 3 kali baru siap. Anak ramai lagi la bnyk baju nak kena basuh tiap hari
  3. Baju yg lepas g gym or joging tu pun kena rendam dulu baru basuh sebab bau peluh tu pun susah nak hilang jugak kalau terus masuk mesin basuh je. Basuh asing2 pun okay gak
  4. haah nasib sy tak guna tu. skrg ni guna mcm mcm pun x jadi apa tau. nsib la ada yg suggest, boleh la buat guna untuk kepala kita hihi biar sama sama rambut cantik
  5. eh diorg ada leave on cream jugak ke? best tak guna dia. taktau pulak diorg ada keluar product baru skrg. bukan kaleng kaleng safi ni hahahaa
  6. kalau kepala lembab ni mmg selalu sngt jadi lagi2 yg selalu perap kepala dalam tudung kan. nak rasa fresh tu susah sangat tapi kalau boleh balik tu memang terus basuh je rambut tu, takyah shampu pun tkpe. just hilangkan peluh and better keringkan guna micro fiber towel, bagus untuk rambut tu
  7. dazuiba

    gear menyentap

    ya bila2 ada masa tu try lah guna shell tu kot kot melekat terus smpi bebila kannn. lgipun benda jimat spe je yg xnk guna. yg penting kena jaga kereta tu betul2 jgk bukan takat enjin je
  8. dazuiba

    gear menyentap

    eh betul do. aku pun baru start guna bulan lps mmg rs pon lain gila smooth je bila drive. tpi ni dh nk pkp balik ni x smpt aku nak drive satu m'sia hmphhh
  9. dazuiba

    gear menyentap

    dia biasala setiap bende tu akan ada pros n cons dia kan. so klau pilih mana kereta kita tu mmg kita kena adapt la, cuma kalau masalah berlanjutan jgn hesitate nk pegi check kereta
  10. dazuiba

    gear menyentap

    yupp betul. penah jdi jugk kat kakak and dia tangguh dekat 2 minggu hampir xleh jln kereta dia. sejak tu klau ada mslh mmg terus bwk workshop
  11. Omg seriously? Memang tak berbaloi kalau untung rm1 je. Setahu Saya dropship ni min boleh dapat untung dalam rm5-rm10 macam tu
  12. Sekarang ni susah nk cari kerja, lagi2 kerja yang boleh guarantee kan keselamatan kita...byk kes cluster covid ni bukan dkt restoran atau premise, kebanyakannya dari ofis2. Lagi2 utk sesiapa yg takde transport nak pergi balik, kena naik train...lagi tinggi risiko. Nak cari kerja yg boleh wfh je atau jadi boss sendiri pula susah, bukan semua org berani nk bukak business yg pasti nya modal harus byk...saingan pun ramai..
  13. Betul jugak rasa nya air alkaline rasa ok je macam air mineral biasa cuma rasa lagi fresh. Tapi tak pernah tahu pulak air alkaline boleh guna utk masakan.. hahahhaa maybe air alkaline yg brader tu pakai lain lah kot ada speciality tersendiri hihi
  14. alahaiii awk ni.. dulu saya pun tak reti masak tau tapi tengok je cara dorang masak kat utube, tv tu tgk cara menumis apa semua lepastu try lah. main campak2 je lagi sedap masakan kita dari ikut resepi tau ! tapi cuba awk masak benda yg simple2 dulu macam nasi goreng ke mee goreng ke. kalau tak, try lah masak sayur goreng heheehe
  15. I have a problem...i like a girl taller than me. Would u be ok with dating shorter men?
×
×
  • Create New...