Jump to content

evan90

Learning
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About evan90

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    eboo

Recent Profile Visitors

500 profile views
  1. memey la 5g.. haritu kan Dr Mahathir ada demo pasal hologram. N ketengahkan 5g ni. Takat ni kan tm da invest nak pasang 5g kt Malaysia plop. Pahni.. hologram boleh guna utk shopping, video call, mgkin sesi pembelajaran pun boleh dh
  2. Kan cerita yg paling hot skrg pasal pesilat negara tu terbaring tak sedarkan diri lepas kena tendang kt muka dgn pesilat filipina.. Dah terbaring pegi tendang lagi, pastu team medic filipina memang tak leh pakai, boleh tunggu tak ada tindakan apa2, umum pemenang baru nak check apa semua Geram je tengok haritu.. Aku rasa kt event2 sukan mcm ni kena ada satu teknologi atau alert system yg boleh atlet pakai supaya kita boleh tahu keadaan dia sebenarnya bila jadi mcm ni.. Geram tak habis lagi ni
  3. bagus gak idea ni tapi yang tak bagus kalau internet tak laju. Apo? haaaa
×
×
  • Create New...