Jump to content

bigguy

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About bigguy

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1201 profile views
  1. ade link ke ape2 ke utk refer terus ke product tu? sbb nak juga tahu berapa harga dia. lepas tu kan beli kat mana ada model panasonic ni tak nak lah bazir minyak pegi cari 1 kedai ke 1 kedai wehh. hihi
  2. sebab ramai yg cakap front load ni lebih senang nak susun atur rumah. lgipun rumah aku ni kecik je kondo 2 bilik je weh ruang laundry pun tak ada cuma ada balkoni sidai baju jek.
  3. hi korang... sempena aku nanti nak pindah rumah baru nanti, aku nak tanya lah korang, kalau korang ada tak nak rekemen kat aku mesin basuh yg paling latest ? sebab aku barang elektrik ada semua kecuali mesin basuh. ramai yg kata beli front load baru nampak kemas.
  4. I hope this situation might be better and could be reduce this case and hope everyone can healthy and wealthy Oh ya, we have to weak mask before we go outside and bring along the hand sanitize, and i can tell u is during this mco i teach my son how fill up the petrol and teach him how to use setel to pay this petrol
  5. Well actually u can go for food panda or grab food, but once the order for them is really peak session, so u have to drive by own right?? but i still figure it out how to can use apps for petrol
  6. I heard from news, citizen who enter the complex center, they really need to wear mask to enter the complex center, this is serious problem... what if we use apps for payment and order, then must be save time to queue If you really afraid, pls stay at home... i bet you tat u wear mask just need to walk around right?? if u really need to buy something or shopping pls use apps lah
  7. Setel ni dpt tukar point ke cash, tapi touch n go tak ada point kan?? Best nya, tapi kan kereta mesti nak on kan, sbb baby tak boleh tahan panas nanti mudah sakit kan?? Tapi dulu aku guna bonuslink, tapi point tu dpt tukar byk barang dan tukar cash voucher juga
  8. itu lah telco lain tu tak payah la sibuk nak buat 5g, 4g pun masih tak strong
  9. tm kan dah tandatangan memorandum dengan lembaga pembangunan langkawi untuk gunakan 5g untuk pembangunan langkawi. lepas ni macam macam apps lagi tm nak buat nasib baik guna tm punya 5g, bukan telco lain.. telco lain line entah pape
  10. Tm kan memang ada infra yg cukup untuk 5g, lagipun dorang ramai expert
  11. tukar jela pakai tm sekarang tm buat 5g dah, stand alone pulak tu
  12. wow majunya dunia sekarang. bagusla tm ni. saya dah la memang suka pakai line tm, stabil and laju je
  13. Those Telco just invented 4G, who will spend energy or time on 5G? i am curious for this problem
  14. Kalau 5G ni nak launch kan, mesti resolve internet slow problem lah,
  15. Maxis ni skrg connection slow, tapi 5G yg penting... harap 5G ni dpt tolong ...
×
×
  • Create New...