Jump to content

bigguy

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About bigguy

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

809 profile views
  1. Setel ni dpt tukar point ke cash, tapi touch n go tak ada point kan?? Best nya, tapi kan kereta mesti nak on kan, sbb baby tak boleh tahan panas nanti mudah sakit kan?? Tapi dulu aku guna bonuslink, tapi point tu dpt tukar byk barang dan tukar cash voucher juga
  2. itu lah telco lain tu tak payah la sibuk nak buat 5g, 4g pun masih tak strong
  3. tm kan dah tandatangan memorandum dengan lembaga pembangunan langkawi untuk gunakan 5g untuk pembangunan langkawi. lepas ni macam macam apps lagi tm nak buat nasib baik guna tm punya 5g, bukan telco lain.. telco lain line entah pape
  4. Tm kan memang ada infra yg cukup untuk 5g, lagipun dorang ramai expert
  5. tukar jela pakai tm sekarang tm buat 5g dah, stand alone pulak tu
  6. wow majunya dunia sekarang. bagusla tm ni. saya dah la memang suka pakai line tm, stabil and laju je
  7. Those Telco just invented 4G, who will spend energy or time on 5G? i am curious for this problem
  8. Kalau 5G ni nak launch kan, mesti resolve internet slow problem lah,
  9. Maxis ni skrg connection slow, tapi 5G yg penting... harap 5G ni dpt tolong ...
  10. Ya ke?? aku guna Maxis je, ok je, tak ada masalah pun, cpt dan line tak putus
  11. Actually their spend a lot effort on 4G, then they realize that 4G is still have the market for us, but 5G only apply for industry then why we should need 5G??
  12. apa yg aku tau, kat Penang, mereka ada lorong bagi basikal... so safe
  13. bigguy

    bahaya strok

    Brand apa ni?? macam mana dpt ni??
  14. Tapi 5G kat trial hebat daripada apa yg kita guna 4G tu ke??
  15. 5G?? knp nak 5G, adakah 5G dpt menyelesaikan masalah ke, atau improve ke??
×
×
  • Create New...