Jump to content

clamclamclam333

Learning
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About clamclamclam333

  • Rank
    Ahli Baru

Previous Fields

  • Nama lain
    Clamsiham

Recent Profile Visitors

1479 profile views
  1. App ni lama dah ada sebenarnya since 2018, boelh try download dulu and skrg dah upgrade so boleh guna kat mana2 petronas Sebab Ada upgrade baru Kat app tu which is you boleh guna kat mana2 petronas yang available Kat Malaysia
  2. Sebenarnya app Ni lama dah Ada l Kat Malaysia, since 2018. Cuma time tu Tak semua tempat available App untuk isi minyak, so lepasni Tak perlu beratur dah, terus unlock pump dari dlm kereta je
  3. kdg2 computer kita boleh dapat virus dpd pendrive atau hard disk dll, pastu hilang segala file2.. boleh ke ada teknologi nanti utk recover semua file kita yg hilang? kdg2 kita dah cuba mcm2 hacks pun still x boleh hmm
  4. I ni kan jenis yg rambang mata kalau nampak barang elektrik utk keperluan rumah.. Skrg tgh aim vacuum dyson tu tapi harga dia pun aduhhh, habislaaa gaji aku hahaha Aku pun baru tahu dyson ni banyak barang dia buat, tapi ada satu tu aku tgk, lampu yg kita boleh control sendiri dgn phone.. Pastu boleh tukar2 warna, boleh auto adjust ikut environment, mcm2 lagi la.. Amaze tengok invention gitu.. Tapi confirm la kena ada internet laju en, kalau tak, kurang effective la kan..
×
×
  • Create New...