Jump to content

piechop

Learning
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About piechop

  • Rank
    Ahli Baru
  1. Dia ade cashback kan 10%. Yang pakai 3 kali dalam sebulan tu. https://www.youtube.com/watch?v=gb9B-bSbm04 Ko lupa nak pasal e-resit. Save environtment weh, kita klu dapat resit pon buang jugak.
  2. sekarang ni nk isi minyak pun ada ewallet tau, SETEl app aku pakai yg ni sekarang,senang betul tu, tak payah susah tulis tgok kat app je ramai yg cashless skrg ni aku pun selalu cashless sebab tak sempat nk pergi atm. nasib la ada bnyk app e wallet
  3. Skrg org dah sibuk ketengahkan laptop gaming dgn connection 5G. So laptop mcmni lg best sb kualiti screen die clear pastu refresh screen lg cepat utk mobile gaming. Takde la loading memanjang je.. sambil men game sambil pakai VR spec tu.. Mabelesss! baru real nk main game.
  4. tu mcm set timer kan? I pun guna juga tapi tak efektif sgt bg I la
  5. telco skrg makin lama makin slow internet dia.. aku dah tukar dua telco dah tapi still sama.. aku bukan duduk ceruk, duduk kl je kot hahaha..
  6. haha, comel aa anak buah ko.. budak2 kan.. kita pun excited gak 5G nak masuk Malaysia dah.. tgh testing2 tm ada kata haritu tapi takpe tungguuuu sebab servis bagus hehe sangat extraordinary hehe.. silap2 segala benda jadi wireless, cashless, semua la sebab 5G.. senang dah lepas ni hehe..
  7. alaa nanti Malaysia nak ada 5G dah, internet confirm laju, pastu teknologi pun menderu berkembang luas ikut peredaran internet hehe.. yup, I memang guna tm since dial up memang servis bagus.. so utk 5G ni mmg I harap TM boleh bagi servis yg sama mcm skrg..
  8. kalau bisness kena buat kertas kerja la. yg tu lagi penting yayasan ihsan rakyat ni pun pernah ada bad news tpi tak tahu lah mcm mana skrg yeke. bisness pun boleh ke? bukan personal loan je ke?
  9. tujuan buat loan ni utk apa sebenrnya? betul tu. personal loan pun susah nk lepas apatah lagi bisness loan
×
×
  • Create New...