Jump to content

Minahh

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Minahh

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1438 profile views
  1. Ya, kalau ada apps tolong bayar dulu kan best?? tak payah susah nak queue panjang tau
  2. Apa brand tu?? bukan semua kereta dpt mudah jaga tau, lagi maintenance fee mahal tau
  3. Kan sekarang byk nak makan dulu sbb mudah lapar dan pergi makan, seperti shell tu, mereka ada mcdonald kat sana, lepas drive thru dan pergi isi minyak kan best
  4. Nak kereta lama bagus juga, sbb nak maintenance tak payah mahal sgt, kalau kereta baru, beli mahal dan jika nak jaga baik baik kos tinggi tau
  5. ya hor, saya tak perasaan juga
  6. Ya ke?? tapi saya first time download dpt enjoy ni cash back kan?? Terima kasih info awak
  7. Oh ya ke tapi, ni nak download kat mana ya?? Mcm ni tak syok, kalau touch n go selalu ada cash back tau even isi minyak ada murah
  8. Tp nak mcm mana guna ni?? kalau top up kat apps tu dan nak bayar pergi mana bayar?? Sekarang, kerajaan bai 30 ringgit malaysia, so dpt RM 5 cash back, selalu saya guna apps ni
  9. Tp kan, ni menyusahkan parents lah, kalau nak bayar kena dukung baby tu, susah nya Setel?? buat apa tu, ni mcm boost atau touch n go apps ke? Baby car seat sgt penting, so saya percaya perodua sbb, mereka dpt the best safety car ever
  10. So nak mcm mana dpt guna?? kat station apa ya?? Yaya saya pun curious juga ...
  11. Actually ni, TM nak ready launch the 5G, so kat urban area mesti ada line yg kuat Tapi boleh tau tak, apa telco ni kena complain, sbb aku guna Maxis ok je tak masalah pun
  12. Ya support dgn u, sebab kalau line tu kat langkawi ada masalah, mereka dpt resolve kat sana, byk pakar kat sana kan
  13. I agree with your point because as they have own infra and 5G then we compare which one is the better Telco
  14. If those 5G to make as the daily operation then the line must be make a lot of profit
  15. Jom kongsi cara korang tracjk monthly expenses.. aku masih lagi buat akaunting kat buku.
×
×
  • Create New...