Jump to content

Minahh

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Minahh

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1644 profile views
  1. also i like about the design. because its very simple and it saves time rather than using normal washer like KHIND. need to get a new one for my household!
  2. ikrr. but ive found about new panasonic washer. the time consuming is only around 40mins so it's very helpful. it saves both time and electricity
  3. yeahh. with this covid now i always keep the sanitizing wipes in my bag. apparently it helps a lot. but i have to make sure my clothes are clean very well because that's where germs collected
  4. yupp maybe u can prepare santising wipers in his room too so that he can keep everything he use cleaned
  5. boleh ja, kawan saya y15 pun guna minyak fully syn juga..lpas tu dia tgok saya pakai shell punya fully best, dia pun try juga last2.. sama juga dengan lokal, kdg2 letak harga melampau..branded pun sama kdg kualiti rndh tp overprice..sbb tu try and error ja lah baru tau yg mana best..saya guna shell advance rasanya murah dh bg material fully sbb bnyk brand kat market harga rm60 keatas sellunya..
  6. Ok jaa..bila naik rasa ringan dn smooth jaa..tidak ada juga semput nak naik bukit tu tapi dh ok dh skrg lpas try ni..rsanya dia up power enjin kut sbb yg saya beli ni khas untuk power dn speed.. setuju tambah2 motor yg moden2 ni bagi saya pakai fully..org ckp fully mahal tu punca takut saya nak guna dulu, pastu gi bengkel saja survey tgok ada ja rm55, branded pulak bkn nama cokia2..shell juga..
  7. saya pakai shell ja sekarang..awal beli dulu guna yg ada dah tu ja tak tukar pun..lpas ckup mileage baru tukar..
  8. tak ada masalah pun..mitos ja tu hahah..saya pakai ok ja..ckup mileage bru tukar yg lain..
  9. alamak saya kadg2 lbih 1 bln dri sptutnya tarikh servis bru gi tukar,mileage pun kdg terlepas dri yg spatutnya kna p servis..tp tak jd apa2 lg la,mybe motor baru cuma tkut nnti lama dia meragam enjin..
  10. Ya, kalau ada apps tolong bayar dulu kan best?? tak payah susah nak queue panjang tau
  11. Apa brand tu?? bukan semua kereta dpt mudah jaga tau, lagi maintenance fee mahal tau
  12. Kan sekarang byk nak makan dulu sbb mudah lapar dan pergi makan, seperti shell tu, mereka ada mcdonald kat sana, lepas drive thru dan pergi isi minyak kan best
  13. Nak kereta lama bagus juga, sbb nak maintenance tak payah mahal sgt, kalau kereta baru, beli mahal dan jika nak jaga baik baik kos tinggi tau
  14. Ya ke?? tapi saya first time download dpt enjoy ni cash back kan?? Terima kasih info awak
×
×
  • Create New...