Jump to content

Minahh

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Minahh

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1857 profile views
  1. ada,, meh sy share. but if tgk link ni, ni could be net price dia. sebab harga sekarang pun dah lain https://www.panasonic.com/my/consumer/home-appliances/washer-dryer/front-load-washer/na-v11fx2lmy.html
  2. UV light tu bantu untuk buang bacteria. tapi dia tak membazir pun elektrik dengan air ye. sebab dia ada banyak function which is sesuai dengan harga dia
  3. hehe faham. tapi jangan risau sbb panasonic pun still ada installment, warranty and trusted since brand ni pun bukan baru kan. harga dia pun berbaloi dengan function yang dia ada. which is UV light. jarang ada dekat washer tau..
  4. bgi aku panasonic brand terbaik aku pernah guna untuk washer and rice cooker.. mmg dah lama guna brand ni and x prnah mengecewakan langsung.
  5. Minahh

    PERODUA ATIVA

    ye minyak tu semua org leh pkai... aku jarang2 pkai ron 97, ke tak pernah.. hahahaa . ye perodua mmg ok je rmai ckp...tp perodua ativa tu mmg aku takkan dekat la tak mampu nk beli 5 seater huhuhu
  6. Minahh

    PERODUA ATIVA

    yezzz, pastu bila bwk tu rasa smooth la transition tu bila nk tukar gear..tak tahu la sbb handbreak kereta aku tu mmg sedap atau minyak tu, dua2 faktor mainkan peranan la kot hahah
  7. Minahh

    PERODUA ATIVA

    ahahah..lagi satu aku pernah baca yg shell tu dia pnya formula bagus sbb dia kurangkan pembentukan deposit..bagus la pakai jenis yg mcm tu kalau nk elakkan enjin cpt rosak
  8. Minahh

    PERODUA ATIVA

    antara dua tu shell aku rasa lagi smooth bila bawak..mcm bila nk tekan minyak tu dia takde la rasa semput, tak berat ah cmtu..nais jer
  9. Minahh

    PERODUA ATIVA

    sekarang full tank boleh travel from kl to pahang without perlu berhenti isi minyak. haritu aku balik kampung then perasan la tak isi minyak pun sebab cukup je minyak siap ada lebih. tak tahu la korang cane plak
  10. Minahh

    PERODUA ATIVA

    minyak aku sebulan rm200 je. jimat kan...aku pakai shell fuelsave 95
  11. https://club.panasonic.com/my_en/na-v11fx2-11kg-econavi-inverter-blue-ag-front-load-washer-na-v11fx2lmy.html sy pakai model ni lah tapi nak tgk yg lain pun boleh tapi so far fx series panasonic paling2 best! lagipun top load agak luas sikit. 11KG memang ssuai lah utk yg family besar.. yg sy guna tu front load.. yes memang susah sikit lah top load sebab lagipun capasity dia tk besar macam front load.. ape yg sy tau lah tk tahu lah kalau ade top load yg lebih dari 9KG hehehe..
  12. rasanya boleh je cari yg murah tapi rasanya saya pun guna panasonic jugak yg ada mati2kan kuman tu... bawah 4k dah boleh dapat tapi capasity dia besar lah puas sangat2! sesuai jgak kalau ade family yg ramai...
  13. yg boleh merosakkn kulit kepala dgn rambut jadi mudah gugur atau kering. so kena carik bhan yg tk merosakkan kulit kepala dgn rambut kita. no problem, shampoo yg best dn selamat dgunakkn mmg kita akan recommend.
  14. haa betul! tu sbb sy suggest awk try safi shayla sbb bahan dia smua selamat dgunakn dn tkperlu risau. dia tkde silicon yg boleh merosakkn rambut dgn kulit kepala.
  15. ye sy mmg pkai satu set tp dia ada je jual satu2,, yg oren tu mmg khas utk rambut gugur yg ni tkyah basuh bila dh pakai so awk sennang nk guna.
×
×
  • Create New...