Jump to content

aminur88

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About aminur88

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1470 profile views
  1. waaah bgus betul. pasni boleh try, sbb bahan mcm silicon tu semua mmg tkkn tahan lama lagi pula kulit yg sensitive knn mmg habis lah rosak rambut dgn kulit kepala. thanks dh bgi thu psal safi shayla nii nnti boleh try
  2. yg ni mmg stu set terus ke guna? hritu sye ad nampk gak ni yg wrne oren leave on cream tu kn? mmg bagus eh untk rmbut gugur?
  3. knnnnn, sye dh potong rambut pun rsa mcm ingtkn dah ok tp sma je skrg nk cari produk yg ok. haritu ada nmpk shampoo safi shayla, yg baruu punya nmpk mcm ok
  4. yee sye fhm perasaan mcm nii. tp tu lah mcm mana pun still kna jugak kn jaga rmbut wlaupun ber hijab. sye rse kne pakai syampu dgn hair tonic klau rajin pegi salonn buat treatmment. mne tahu jdi xde lah stress sgt
  5. 5g ni bukan bnda senang nak dapat bro. If tak buat dgn proper, fham saja la our netizen akan komplen itu ini. Thats why TM run the test first before they officially provide this new infrastructure to all.
  6. kt malaysia mostly they use as camera yg rakam kesesakan lalu lintas. Kalau yg power tu dh guna 5G mesti lagi tepat n rakaman gmbr lg bagus plus terang. aftr 5G da establish kt sini, so we oso can use the same drone like them too woahh impressive!drone tu sendiri fungsi die utk pancarkan 5G plak. I wonder how they create such an amazing drone like that
  7. Salam.. Saya tengah berkira2 nak buat personal loan atau bisnes loan. Yg saya tahu pl lagi cpt proses..bisnes loan tak pernah try lagi. Minta cadangan mana yg terbaik dri segi interest dan term dia. Tq.
  8. Hi, saya ada anak yang masih 6 tahun, ada sesiapa tahu kelas untuk belajar english? kalau boleh xnak yang terlalu mahal
  9. Ramai kawan2 i nk tukar ke plan first gold sekarang ..so i ni student universiti lagi so klw boleh i pon nk pakai yg bayar bill aja...lagi jimat daripada beli topup selalu..so i nak tahu lebih lanjut ttg plan first gold celcom lagi..meh share2 dgn i ^^
×
×
  • Create New...