Jump to content

joe88

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About joe88

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    joe
  1. hehehe....lawak lah bro ni...diesel utk lori dgn bas je. Kereta mne boleh pakai diesel lain lah kalau dh modify
  2. hentam je?? haha...ok ke mcm tu?
  3. boleh jadi banyak sebab kenapa berlaku bende mcm tu. Mungkin jugak masalah berpunca daripada sistem pelinciran ke enjin kereta.
  4. salah guna minyak tu mcm mne ye?
  5. sy rase kereta awk ade mslh enjin...dh bawak ke workshop?
  6. drone skrang kan kire mcam hot la.. paling2 pun sebab kalau nak ambil gambar scenery, tak pun majlis apa2, konsert ke adoii lawa tak leh bincang.. apa function lain drone eh selain dpd yg aku mention tu? kot korang ada tahu kegunaan lain ke meh share dgn aku. sbb teringin gak nak beli. muehehe
×
×
  • Create New...