Jump to content

aminur88

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aminur88

  1. banyak je function dia.. activefoam, Blue ag lagii and then UV light tu. which is mmg banyak. so thats why its worthy dengan harga dia. tapi yg paling penting mmg jimat air. lgi2 detergent. sebab function dia tu,mmg x bnyk guna
  2. hahaha ya mmg saya cakap washer untuk basuhh. cuma nk share yg panasonic punya front load, ada function best bestt. x rugi guna actually. suka sebab stainmaster dia function sngtt
  3. saiz dia takla besar macam kita pergi dobi pun. and indeed still muat je, even kalau yg duduk flat still muat jugak untuk kendali washer tu. so no big problem. yg paling penting, kerja pembasuhan tu semua boleh langsai hahaha
  4. setuju. tapi bgi aku front load panasonic ni bagus sebab bnyk gila function and besar. bleh muat 11kg. kalau bleh aku jenis yg beli washer xnk dh gi dobi. so muat nak basuh cadar, bantal dalam washer ni
  5. kalau beli front load baru nampak moden gituu. tapi kena tgk function jugak la, takleh nak ambik sebab design je kan.. kalau x bayar mahal2 untuk fungsi yg tah pape
  6. aminur88

    PERODUA ATIVA

    uisshh bahaya tu weh, ni nsib baik lah kau buat plihan yg bgus. susah jgak klau enjen kotor ni nnti mau sangkut sangkut weh time drive, semput kreta kau ohh baru thu psl benda ni
  7. aminur88

    PERODUA ATIVA

    bagi aku sama je dua2 tu hahah tapi mungkin aku je yg tak perasan en mane la tahu
  8. aminur88

    PERODUA ATIVA

    tp ada ckp klau campur campur minyak tak elok utk enjen kan. tu better pergi service weh tengok knapa smpai rasa berat
  9. aminur88

    PERODUA ATIVA

    shell dgn petron paling jimat aa...kalau petronas paling cpt habis minyak
  10. aminur88

    PERODUA ATIVA

    biase kalo produa ni minyak jimat weh. minyak utk ativa ni dlm 18km per liter cenggitu la tp kereta ni perfom teruk smooth dia pastu bonet dia besar kann
  11. waaah bgus betul. pasni boleh try, sbb bahan mcm silicon tu semua mmg tkkn tahan lama lagi pula kulit yg sensitive knn mmg habis lah rosak rambut dgn kulit kepala. thanks dh bgi thu psal safi shayla nii nnti boleh try
  12. yg ni mmg stu set terus ke guna? hritu sye ad nampk gak ni yg wrne oren leave on cream tu kn? mmg bagus eh untk rmbut gugur?
  13. knnnnn, sye dh potong rambut pun rsa mcm ingtkn dah ok tp sma je skrg nk cari produk yg ok. haritu ada nmpk shampoo safi shayla, yg baruu punya nmpk mcm ok
  14. yee sye fhm perasaan mcm nii. tp tu lah mcm mana pun still kna jugak kn jaga rmbut wlaupun ber hijab. sye rse kne pakai syampu dgn hair tonic klau rajin pegi salonn buat treatmment. mne tahu jdi xde lah stress sgt
  15. 5g ni bukan bnda senang nak dapat bro. If tak buat dgn proper, fham saja la our netizen akan komplen itu ini. Thats why TM run the test first before they officially provide this new infrastructure to all.
  16. kt malaysia mostly they use as camera yg rakam kesesakan lalu lintas. Kalau yg power tu dh guna 5G mesti lagi tepat n rakaman gmbr lg bagus plus terang. aftr 5G da establish kt sini, so we oso can use the same drone like them too woahh impressive!drone tu sendiri fungsi die utk pancarkan 5G plak. I wonder how they create such an amazing drone like that
  17. Salam.. Saya tengah berkira2 nak buat personal loan atau bisnes loan. Yg saya tahu pl lagi cpt proses..bisnes loan tak pernah try lagi. Minta cadangan mana yg terbaik dri segi interest dan term dia. Tq.
  18. Hi, saya ada anak yang masih 6 tahun, ada sesiapa tahu kelas untuk belajar english? kalau boleh xnak yang terlalu mahal
  19. Ramai kawan2 i nk tukar ke plan first gold sekarang ..so i ni student universiti lagi so klw boleh i pon nk pakai yg bayar bill aja...lagi jimat daripada beli topup selalu..so i nak tahu lebih lanjut ttg plan first gold celcom lagi..meh share2 dgn i ^^
×
×
  • Create New...