Jump to content

umarzuki

Premium Member
  • Content Count

    1479
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

78 Baik

About umarzuki

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 03/26/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beranang

Contact Methods

  • Yahoo
    umarzuki

Previous Fields

  • Nama lain
    ikki_7

Recent Profile Visitors

11845 profile views
  1. menarik juga kalau ada appliation kamus free tarik/view kamus/daftar kata dari PRPM DBP ada 2 stage aku nak cuba, tak tau possible ke tak pasal aku bukan programmer, saje nak buat untuk refresh java aku 1- GUI untuk key in carian, papar output dari http://prpm.dbp.gov.my/ basically, bila cari "bola", akan pergi ke http://prpm.dbp.gov.my/Search.aspx?k=bola 2- download daftar kata, semua dictionary dalam PRPM tu untuk offline view (macam impossible) p/s: kalau aku nak google method yang aku nak guna ni, nak guna keyword apa?
  2. salam,   walau lepas set kat setting email untuk follow dan terima notification tiap kali ada orang reply, tapi tetap tak dapat notification. ada sesiapa mengalami masalah yang sama?
  3. kalau guna quick reply kat firefox, ruang komen tak boleh klik. tukar jadi advance pun sama juga. tapi bila pakai chrome, ok je.
  4. Camner nk tau dapat pangkat 1, 2, atau 3 dlm SPM? Walaupun ramai kata skang dh xpakai sistem pangkat tp kt borang IPT ngan SPA tanye gak.
×
×
  • Create New...