Jump to content
Sign in to follow this  
khorback

Kes Liwat Tidak Benar?

Recommended Posts

aku pun fikir camtu tapi kalau nak bagi pendapat kena cop pro-gov lak . konspirasi dalam konspirasi.

memula aku baca reply ko ok je , masuk perenggan ke-3 aku taktau antara sarcasm ke ko memang maksudkan apa yang ko tulis .

ps: sori kalau aku tanya .

Terpulang la pada sesapa yang mahir menilai yang tersurat dan tersirat. Karang aku cakap lebih2 kang buat mnyakitkan hati org je. Lepas tu aku pulak sakit hati sebab mesti ada yang nk sakitkan hati aku balik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terpulang la pada sesapa yang mahir menilai yang tersurat dan tersirat. Karang aku cakap lebih2 kang buat mnyakitkan hati org je. Lepas tu aku pulak sakit hati sebab mesti ada yang nk sakitkan hati aku balik.

Hehe tapi kalau ko post benda ambiguous nanti kang lagi ramai salah faham lol .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe tapi kalau ko post benda ambiguous nanti kang lagi ramai salah faham lol .

Ala, bukan masalah besar ambigous ke tak. Opinion aku adalah opinion aku. Everybody will stick to their own opinion. Klu diaorg misunderstand statement aku tu side opinion diaorg or contra dgn opinion diaorg pun takde apa yang masalahnye pun..

Share this post


Link to post
Share on other sites

tadi aku dengar radio..keluar berita ckp yg doktor check seipool tuh doctor am je bkn doctor pakar dlm hal seksual nih..

hahaha pandai betul penulis script & pengarah film The LeeWut?! Two nih buat citer...

Share this post


Link to post
Share on other sites

camtu pulak haha. Ada ke jawatan doktor pakar kes liwat ? Kalau ada memang aku :o .Nak cek lain memang "bukti" dah hilang la kot xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

skrip seterusnya..., nak main dakwa spita. laporan perubatan SiCkFooL kuar secara ada orang makan upah untuk 'curi' dokumen katanya. Elokla SickFooL buat pemeriksaan dokto pakar gomen lah lak.Buat yang baru. Yang lama dah soheh diketahui orang akan teramat temberang. Mat PeK boleh bagi kerjasama tulen lagi sejati dan sejiwa. Alahai...Sungguh lawak, lebih hebat dari filem hindustan. Hadhari!!! dari tak ada kepada boleh bikin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

teori aku:

anwar tu dianggap musuh umno yg perlu didiamkan atau disekat pengaruhnya dari zaman pm sebelum pak lah lagi.kalau nk jatuhkan anwar ni kenala ada kes yg cukup buktinya dan dijatuhkan hukum bersalah oleh mahkamah.Tapi renungkan balik kes liwat yg dulu tu,jadi bahan lawak jer kat kedai kopi....usung tilam,nombor bilik ditukar berulang kali,last sekali bilik yg didakwa berlaku kes tu,terbukti masih dlm pembinaan.

kes liwat baru(2008)...kalaulah berlaku,kenapa takder video klip?susah sgt ker nk perangkap anwar disuatu tempat yg terpasang kamera video?macam kes org kenamaan yg ada bukti video tu dulu?kenapa bawak kes ni dgn laporan gitu2 jerk.atau nk buat filem hindi lagi sekali?

Share this post


Link to post
Share on other sites

doktor tuh pon kesian gak. kalo yer pon x payah la dedah. mintak perlidungan bawah pkr dsb ke. relek2 dulu. nih pi dedah medical report. habislah periuk nasik dia. x pasal2 boleh kene tarik lesen doktor dia tuh. x der ethics... anwar selamat, doktor tergeliat. hehe

btw, masa liwat mmg kene sampai koyak2 berdarah2 ker? eeee. bunyi cam zalim dan kejam jer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ntahlah aku pun naik pening kepala pasal kes ni...tak tau mana yg betul mana yg salah... :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

btw, masa liwat mmg kene sampai koyak2 berdarah2 ker? eeee. bunyi cam zalim dan kejam jer.

:lol: [email protected]@ sangat kot .Doktor tu pun gatal nak leak cam ko cakap tu hdroxy , dia tak rancang escape route dulu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meliwat tu maknanya merogol. Klu rogol2 ni takde kesan paksaan seperti koyak ke, berdarah ke, bukan rogol le namanya. Suka sama suka..Aww!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meliwat tu maknanya merogol. Klu rogol2 ni takde kesan paksaan seperti koyak ke, berdarah ke, bukan rogol le namanya. Suka sama suka..Aww!!

uhuk...uhuk...uhuk.... :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bila tengok muka si saiful ini, mmg muka dia mcm bapuk, lembut lembut gak...kalau dia boleh tawar untuk diliwat...aku rasa.. aku pun mahu cuba bontot saiful. HAHAHAHA. Lupa pulak biasiswa dia dah diluluskan kot dengan menawarkan bontot dia.. hutang PTPTN pun boleh dilupuskan kalau buat pengakuan diliwat bukan susah pun benda-benda ini...HEHEHE

Edited by .mysahabat9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bila tengok muka si saiful ini, mmg muka dia mcm bapuk, lembut lembut gak...kalau dia boleh tawar untuk diliwat...aku rasa.. aku pun mahu cuba bontot saiful. HAHAHAHA. Lupa pulak biasiswa dia dah diluluskan kot dengan menawarkan bontot dia.. hutang PTPTN pun boleh dilupuskan kalau buat pengakuan diliwat bukan susah pun benda-benda ini...HEHEHE

explicit punya komen ni :rolleyes: , wat la kalis (tuut) cket. tmpt ni utk berbincang.

btw, jelas dan tertera amat, xde org pown percaya yg anwar liwat. org2 kerajaan pon rasenye skrang ni tgh fenin, ade ke org tua2 bangka maw liwat org yg da bertunang? tunang die pown mesti lari kalo da kne liwat :rolleyes: . HOPE THIS CASE IS SOLVED PEACEFULLY.

Share this post


Link to post
Share on other sites

x silap aku la si seipool tuh bkn dah bape kali ke dia ckp dia di liwat..so maknenye dia mmg suka la kena toron..

nih mesti anwar xpenuhi permintaan dia ke (mcm pompuan simpanan yg mintak nak jadi bini no.2 xdpt)..tuh pasal kecoh2 buat report..

mungkin gak si seipool nih bi-seksual dua-dua dia mau..pape pun...bini anwar dah letak jawatan jadi ketua PKR

sekang anwar dah take over jadi big boss PKR..

andaian aku benda nih jadi mcm Anwar nye plan mengikut perancangan dia jek..hurmm pilihan raya kecil pun akan diadakan 60hari lagi.. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mcm2 politik malaysia. apa2 pon setau aku, a*al s*x nih mmg ada diamalkan sesetengah masyarakat - termasuk suami isteri - dan setau aku x der sampai terkoyak rabak berdarah bernanah sebagainya melaikan saiz paip yg memasukinya teramat besar. kalo najis yg besar leh klua, yg kecik konferm boleh lalu... sedangkan rokok berapa batang org penjara leh bawak masuk... ini kan... (sambung sendiri)

jadik aku heran gak nape beria-ria sangat pasal koyak lah berdarah ah dsb. patut cari DNA...

Share this post


Link to post
Share on other sites
kalaulah benda ni rekaan je, buatlah cerita lain pulak. ni benda yang same je macam dulu. orang dah mula syak. kalau cerita ni betul pun tak kan si anwar tu tak rase serik lagi kot. :lol: tengok macam Bush. macam mana dia buleh kaitkan Osama dengan serangan WTC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

penagih dadah masuk berkali2 pusat serenti pon x serik2 jugak... cam DR M tulis kat blog dia... manusia nih kadang2 dia ketagih.. hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carik la DNA betul tu. Kenapa la dorang ni sebok pasal takde tanda2 koyak ke berdarah ke, carik je ada takda DNA anwar tu dalam ****** si saiful tu. Kalau ada, matchkan je dgn DNA Anwar yang 10 tahun punye kes dulu tu. Klu match dakwa je lah. Baru anwar tak leh berdolak-dalih.

Bak kata [email protected], DNA dinasour brjuta tahun tu pun blh dikaji lagi inikan pulak baru 10 tahun. Takkan dah expired kut?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ada ramalan menyatakan, bahwa nuar akan ditahan untuk menghalang beliau daripada dapat bertanding piliharaya di permatang pauh. BEST BEST BEST serba boleh jadi, gerenti jalan da...

Share this post


Link to post
Share on other sites

rasanya dlm putera ni ramai otai2 graphic ni..

cuba tgk btul2 laporan hospital puswari tu...mana tau potoshop dh take over ke...

hehhehee.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Betul tu. Kalau dah ketagih dah tak ingat ape dah. Mcm sesetengah ahli politik ni kalau dah biasa kaya, seleweng duit rakyat untuk kemewahan sendiri dah tua gayut pun sanggup lagi buat keje2 fitnah ni. Ye la dah ketagih makan duit haram mana nak serik wlupun dah kena serang penyakit kronik dua tiga kali.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...