Jump to content
Sign in to follow this  
khorback

Kes Liwat Tidak Benar?

Recommended Posts

Merujuk kepada perkembangan terkini, nampaknya kes liwat untuk anwar bolehlah dikatakan tidak benar.

Isnin, 28 Julai 2008 • Kategori: Berita Semasa, Berita Utama, Nasional

KUALA LUMPUR, 28 Julai (SK)- LAPORAN perubatan dari doktor yang memeriksa tubuh Mohd Saiful Bukhari Azlan mengesahkan tiada sebarang kesan yang menunjukkan dia diliwat. Pada 28 Jun lepas Saiful menemui Doktor Mohamed Osman Abdul Hamid dari Hospital Pusrawi mengadu dia merasa kesan sakit didubur ketika membuang air besar.

Tetapi laporan Doktor Mohamed yang dikeluarkan pada jam 2.14 petang, sebaik sahaja pemeriksaan dibuat ke atas tubuh Saiful mengesahkan tiada sebarang kesan liwat seperti yang didakwanya.

Laporan itu jelas menyatakan:

* Tiada kesan koyak pada kulit (skin tearing, zero)

* Tiada pendarahan aktif (active bleeding, zero)

* Tiada kesan nanah (traces of pus, zero)

Edited by khorback

Share this post


Link to post
Share on other sites

Assalamualaikum,

Apsal thread2 serious d kt putra slow je sejak dua menjak ni??

Anyway, terlalu awal nak conclude pasal kes ni. Bukti utama alibi Anwar bersama Saiful dalam satu tempat pada satu masa masih tak dapat dibuktikan lagi. Semua masa yang Saiful nyatakan kejadian itu berlaku Anwar ada alibi dia di tempat lain. Kena tunggu la klu2 si Saiful lupa tarikh dan tempat kejadian n teringat balik kt mana dan bila ia berlaku.

Lepas tu kes hanya boleh dclassified ada kes jika kejadian tu ada yang dipaksa dan terpaksa. Meaning klu dapat dibuktikan kejadian tu berlaku bukan atas kerelaan mangsa dan ada unsur2 paksaan bolehlah jadi kes kat court. Pun masih tak dapat dibuktikan lagi oleh pendakwa.

Sample DNA bukan evidence utama yang diperlukan. Kedua-dua perkara di atas klu dah dibuktikan n nk kuatkan lagi dakwaan tu blhla support dgn bukti DNA jika perlu.

Ini belum app2 lg dah sibuk2 nk amek darah apa kes? Wallahualam...

Share this post


Link to post
Share on other sites

jika hal ini (liwat) benar2 tidak betul, maka saya fikir patut la ada yang secara senang hati, kena brenti kerja. Tunggu dan lihat sikit hari lagi, manalah tau kut2 keluar berita yang lagi ajaib. "Penafian Dan Pengesahan" dah jadi mainan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
baguslah kalau kes ni tak betul. tak kan anwar tak serik lagi nak buat kerja macam tu. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

baguslah kalau kes ni tak betul. tak kan anwar tak serik lagi nak buat kerja macam tu. :D

Saiful merengek tak time bontot dia dijolok?Tak sakit ker ko berak? ke sembelit..HAHAHAHA Saiful ini pun bodoh gak, kalau ye pun nak tunjuk bukti yang bagus rakam...Semua bontot yang menjadi mangsa semua yang berkait atau yang ada hubungan dgn dia... adik angkat sudah, pekerja sudah, lepas ini tukang kebun pulak...jadi orang kaya baru beb... aku pun nak gak cuma aku takder hubungan dgn dia mcm pekerja dia ker, tukang kebun dia ker...driver dia ker, jaga dia ker.. Dapat tak kalau amik sapa-sapa buat pengakuan.?Kalau dapat ok gak aku pun aku pun nak buat pengakuan pulak...HAHAHAHAAH

Edited by .mysahabat9

Share this post


Link to post
Share on other sites

kes ni mmg tak logik...takkan la si saifool tu tak larat melawan mase "diliwat" tu...anwar tu kira dah berumur jgk, back problem lg...kalo benar berlaku, si saifool tu musti dihukum skali sbb subahat merelakan jenayah tu...personally aku mmg x pecaya bende ni...huhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo betol kes liwat ni cuma fitnah, memang busok kampung la saifool n bapaknya n bapak sedaranya... bersubahat jadi pemfitnah, tak tau ke dosa fitnah camne, jgn hilangkan diri plak pasni....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku rasa Saiful ni bapuk sebb tak melawan. Kalau betul dia diliwat, paling bodoh pun dia cakarlah pipi org yang liwat dia. Setidak - tidaknya bagilah 1 - 2 penumbuk kat org yang liwat dia sebelum diliwat tanpa kerelaannya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gelak macam pluto (orang jahat dalam citer popye di silorman)..... :o

bluto la . :P

Aku rasa Saiful ni bapuk sebb tak melawan. Kalau betul dia diliwat, paling bodoh pun dia cakarlah pipi org yang liwat dia. Setidak - tidaknya bagilah 1 - 2 penumbuk kat org yang liwat dia sebelum diliwat tanpa kerelaannya.

masa tu win-win situation kot . :lol:.

Kalau betul dia tak diliwat elok la untuk anwar tapi kalau semua ni dah dirancang/konspirasi taktau la :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku rasa Saiful ni bapuk sebb tak melawan. Kalau betul dia diliwat, paling bodoh pun dia cakarlah pipi org yang liwat dia. Setidak - tidaknya bagilah 1 - 2 penumbuk kat org yang liwat dia sebelum diliwat tanpa kerelaannya.

Bapuk melawan gaklaa...ko pernah tepuk badan bapuk? dia automatik akan melawan tapi lagi ganaz daripada orang biasalaa...HAHAHAHAHA...Kalau nak test power...boleh cuba bontot Saiful...dia tak melawan punya cuma bontot dia gerak-gerak menahan sedap....HAHAHAHAA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm...biarlah masa menunjukkan sape yang benar & sape yang salah

Satu lg...aku pelik jugak...kenapa perlukan sampel DNA Anwar?

Sedangkan dolu2 tahun 1997-98 kan dah ada sampel DNA tu

Takkan 10 tahun dah xleh guna sampel tu? Ke sampel dah hilang?

Kalo ada sampel...xkan la tak leh guna...sampel dinasour yang berjuta2 tahun pun still bole kaji DNA nyer

Ni kan baru 10 tahun...hmm

Share this post


Link to post
Share on other sites

mende ni politik sebenarnya...

yek la.. kalo dipikirkan sekarang ni..

politik malaysia ni da tak stabil...

aku malas nk ckp lebh.. sbb forum ni semua org bc...

cume.. korang pk jek la keadaan sekarang ni.. camne..?

mende nk jadi isu.. die bangkitkan semula...

kalo pk logik pon.. kalo baru uar penjara.. nk ke buat mende tu lagi..

mcm kata [email protected] takkan ilang DNA rekod..??

atau pihak hospital tu simpan untuk seminggu dua tu. tak tau la..

pepeahl pon.. kat akhirat nnt br tau sape salah..

skang ni.. yg berkuasa akan menang...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ada juga mengaitkan benda ni konspirasi Anwar n Saiful mintak simpati pengundi supaya undi Anwar. Tak reti aku nak cakap golongan yang fikir sampai camtu. Advance betul!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kena buat tuduhan sikitlaa baru syok sbb dia cakap tubuh kerajaan bulan 9....so baik buat tuduhan pasal bontot . Pinjam bontot Saiful awal-awal sikit sedap sikit supaya dia tak dapat tubuh kerajaan dan kalah dalam Pilihan raya kecil.... Kalau nak pinjam bontot ini kena pilih orang gak..tak leh pinjam bontot sapa-sapa. Pinjam bontot adik angkat sudah...Pinjam bontot pekerja sudah.. Lepas ini nak pinjam bontot jaga dan driver pulak buat tuduhan..HEHEHHHEHEHE..Bijak gak aku ini...HEHEHEHE

Edited by .mysahabat9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bapuk melawan gaklaa...ko pernah tepuk badan bapuk? dia automatik akan melawan tapi lagi ganaz daripada orang biasalaa...HAHAHAHAHA...Kalau nak test power...boleh cuba bontot Saiful...dia tak melawan punya cuma bontot dia gerak-gerak menahan sedap....HAHAHAHAA

Kena buat tuduhan sikitlaa baru syok sbb dia cakap tubuh kerajaan bulan 9....so baik buat tuduhan pasal bontot . Pinjam bontot Saiful awal-awal sikit sedap sikit supaya dia tak dapat tubuh kerajaan dan kalah dalam Pilihan raya kecil.... Kalau nak pinjam bontot ini kena pilih orang gak..tak leh pinjam bontot sapa-sapa. Pinjam bontot adik angkat sudah...Pinjam bontot pekerja sudah.. Lepas ini nak pinjam bontot jaga dan driver pulak buat tuduhan..HEHEHHHEHEHE..Bijak gak aku ini...HEHEHEHE

.Mysahabat9..

Anda telah banyak kali diberi amaran agar menjaga bahasa anda, tetapi anda masih tidak mengendahkannya...

Sikap anda ini, bukanlah satu sikap yang baik.

Walaupun amaran anda telah mencapai 70%, anda masih suka mengeluarkan kata kata yang kurang sopan.

Beginikah sikap orang yang ingin memperjuangkan nasib rakyat Malaysia, tetapi kata kata yang dikeluar tidak melambangkan suara rakyat Malaysia, yang penuh dengan adat.

Sikap anda lah yang boleh merosakkan bangsa dan rakyat malaysia.

Edited by TJ-Ariff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ada juga mengaitkan benda ni konspirasi Anwar n Saiful mintak simpati pengundi supaya undi Anwar. Tak reti aku nak cakap golongan yang fikir sampai camtu. Advance betul!!

emm...takkan la sampai nk mjatuhkn maruah sdiri...1 malaysia tu tau...

Share this post


Link to post
Share on other sites

budak2 kecik bile cakap celupar betul. tutup aje la thread nie. tak gune budak2 bincang hal politik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laa dah liwat takkan cakap bontot pon kata kata yang kurang sopan...So kata yang elok dubur?Hahahah

Hehehe liwat tempat lain ada ker? Mulut ker?Mestilaa dubur atau bontot.hahahaha

Edited by .mysahabat9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jgn berfikiran sempit.....xde salah perkataan bontot tue.......

Mmg xlogik la........hanya org anti anwar jer percaya dia meliwat.........kalo org yg natural......pun leh pkir.....mcm maner budak 23 kalah dgn owgtua 61?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...