Jump to content

fatthippo

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About fatthippo

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    hippo
  1. aku pun upgrade tu guna online je sbb time tu pkp, so malas nak keluar pun. nasib baik cepat je dia punya servis tu.. and skrg line aku mmg laju jela aku ckp, nak main ml ke pubg tu onnnn
  2. mmg ok sngt weh.. aq suruh mmber aq guna, smua suka guna celcom and murah diorg kata, topap pon sng cari. lgi2 aku tgk offer phone diorg tu maacam murah jugek kan?? kira yg x mmpu tu kalau langgan celcom, dpt gune phone updated
  3. Nak tanya korang lah, kenapa kereta aku sometime slow bila naik bukit, sometime okay je, so bila bawak kereta macam kat lebuh raya ipoh tu tiba - tiba lambat even dah tekan minyak penuh... aku takut je kereta belakang langgar. Agak - agak ade masalah minyak sekat ke ek? Kalu hantar bengkel berapa nak kene bayor ni?
  4. Aku ingin membeli handfon baru. Ada sebarang rekomen ke tak? Aku lebih suka Android phone berbanding ngan iOS Sesiapa pengguna android sini? Minta rekomen sikit mekasih
×
×
  • Create New...