Jump to content

fatthippo

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About fatthippo

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    hippo
  1. Nak tanya korang lah, kenapa kereta aku sometime slow bila naik bukit, sometime okay je, so bila bawak kereta macam kat lebuh raya ipoh tu tiba - tiba lambat even dah tekan minyak penuh... aku takut je kereta belakang langgar. Agak - agak ade masalah minyak sekat ke ek? Kalu hantar bengkel berapa nak kene bayor ni?
  2. Aku ingin membeli handfon baru. Ada sebarang rekomen ke tak? Aku lebih suka Android phone berbanding ngan iOS Sesiapa pengguna android sini? Minta rekomen sikit mekasih
×
×
  • Create New...