Jump to content

gongzaimee

Learning
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About gongzaimee

  • Rank
    Ahli Baru

Previous Fields

  • Nama lain
    gong
  1. siapa yang tinggal baby dalam kereta tu memang takde otak la
  2. cemana boleh unlock pump guna app??
  3. apps apa tu tak pernah dengar pun
  4. Telco lain nak buat 5g cemana infra pun takde Tu la tak sabar nak guna tm punya 5g. Mesti lagi laju dari before this
  5. Kann aku pakai unifi sekarang ok la takde huge problem sangat Jangan risau tm 5g cover bandar and luar bandar. So pergi la hutan sekali pun ada je line
  6. Umobile pun sama aku rasa lagi teruk. Dalam rumah pun line E Ramai dah yang terselamat disebabkan pakai smart watch. Sebab dia akan keluar noti bila badan kita berubah
  7. Tm buat 5g stand alone kan? Patut la cepat siap dan efisien Yela 5g ni kan bertujuan untuk bantu petani di luar bandar juga I pakai maxis pun sama line tak stabil, kejap ada kejap takde Iye la telco lain mana nak invest duit dekat luar bandar takut takde untung
  8. gongzaimee

    Arcade canggih

    patutnya telco lain tu kerjasama jela dengan tm untuk 5g. Kenapa nak buat infra jugak Silap silap internet kampung lagi laju dari bandar
  9. gongzaimee

    Arcade canggih

    agak agak telco mana punya 5g yang paling best? yela saya pun suka main VR ni tapi tak banyak tempat ada
  10. aku rasa macam pernah dengar kewujudan apps macam ni. boleh detect temperature kita, heart beat kita, blood pressure saya rasa ni macam guna smart watch yg ramai guna zaman sekarang tu kan?
  11. Mesti lagi better than telco lain yg buat non stand alone. Sepatutnya telco lain kerjasama jela dengan tm kan
  12. Aku pakai maxis fiber pergh nak main game pun tak senang. Kejap kejap internet hilang Aku ada dengar jugak kawan aku pakai. Dia kata cilipadi dah tak berapi dah, harap murah je hahaha Maxis punya customer service dahla terukkkk. Report seminggu belum tentu respon
  13. aku pun da x guna timer. aku tukar guna ala2 Iot. Bukan lampu je, ada lg byk aku nak tukau ikut cara Iot. Tp tunggu TM supply 5G kt kawasan perumaha aku la. Dengar2 da buat kat subang tak baper jauh dr kaw aku.
×
×
  • Create New...