Jump to content
Sign in to follow this  
arfaie

Logo Amd Club...

Recommended Posts

ko guna paint ker cermin, tu la prob bila convert gi format lain dari format bmp.... gambar jadi cam berbintik2 lak kan sad.gif ... aku pun kena cam tuh gak, kena save as bmp. then convert guna s/ware lain lak tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

user posted image

ok ni lak camne?

bab tulisan tu aku rase kurang elokkan...

camne nak wat tulisan yg lawa ha?

bagi pakai bedak la kat font tu mesti lawa.... laugh.gif

nak buat tulisan lawa2 .. kena la pilih font yang lawa. ni paling senang skali la

kalau nak cari font lawa , tak lama , cam best , tak cam best cuba site ni

http://www.1001freefonts.com

pastu klik la kat a ke.. b ke...

ko guna paint ker cermin, tu la prob bila convert gi format lain dari format bmp.... gambar jadi cam berbintik2 lak kan  ... aku pun kena cam tuh gak, kena save as bmp. then convert guna s/ware lain lak

la apsal tak buat guna photoshop / software lain terus..... sebab banyak tool yang lagi cambest dari paint... paint tu susah skit... nak resize imej pun tak leh..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ntah la.... dah tu je yg ade kat pc aku....

heheeh malaslak nak gi install menda photoshop tu...

klu install pun bukannye reti nak wat pun...hahhaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

try and error la pastu jadi terer..

jgn try and error macam aku sudah gi flash bios mobo dah kong...

per-per pun logo tu lawa.. lagi lawa dari aku nyer yang dah macam batman tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
nanti aku nak wat gak... bukan skrg sbb kekreatifan aku dah ilang sbb berlaku overdose kat mood aku nie laugh.giflaugh.giflaugh.gif ... insyaallah aku akan try design skit nanti rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku cadang an, buek logo baru. yg ado unsur AMD + Putera.

cth eh, mcm McLaren + Mercedes. xdo logo Mclaren, xdo logo Mercedes. logo dio simple jo, tp lawa. mcm boomerang, kaler merah.

hehehe... sori la, aku bg cadangan jo. xikut pon xpo...

hehehe...

...

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku sokong LANUN !

"sambil pakai t-shirt putera yg baru dapek by hand dari mr takata"

kokhokohkokhokohk laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
baguih gak idea ko lanun.. aku nak try gak la, tapi nantila skrg tgh kalut pasal keja nie tongue.gif ... apa macam rupa logo mclaren mercedes haa, aku tak perasan lak kat keta F1 depa... takpa nanti aku ushar biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank youuuu... tongue.gif

teruskan usaha ko dan nanti jadi lagi cun dan wallahhh... wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

wah sarge...combination nampak....

huhuhu klu tulisan tu warna ijau orait gak..

tapi klu wat jadi logo tu, mau bergaduh nanti

Share this post


Link to post
Share on other sites

sarge...

kalu nak tukar pakai procc barton camner lak... kena tukar logo sekalik ker tongue.gif

al-siput...

cadangan masih diterima tapi biarla bole diterima oleh semua... harap member2 tak pos yg merapu kat sini rolleyes.gif

p/s ; bagus gak [email protected] biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...