Jump to content
Sign in to follow this  
arfaie

Logo Amd Club...

Recommended Posts

aku start dulu yerk...

for boss2 kelab AMD, saya mohon izin utk mulakan thread ini biggrin.gif ... harap2 member lain support dan tonjolkan idea anda di sini... sebarang komen atau idea amatlah dihargai utk membangunkan kelab ini...

user posted image

p/s : aku guna paint jerk... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

nie logo ape?? design utk stiker keter ker?? menarik gak tue.... aku ade terpikir utk buat stiker kete utk putera... tapi dlm perancangan lai.....

BTW, bagus keje ko arfaie....sesiapa yg ade design lagi sila post kat sini.... pihak atasan akan pertimbangkan utk tindakan selanjutnya....

Share this post


Link to post
Share on other sites

sume cunn.. aku pun nak gak order satu ni..

baru guna paint.. ada bakat melukis..

sticker kete n moto..

kalau leh, baju pun nak sekali..

buat le.. buat le.. buat leeeeeee biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm cun gak tu....

tapi asal ade no. kenderaan? kalau yg takde camne lak? laugh.gif

letak no siri procc AMD ko laa laugh.giflaugh.giflaugh.gif... anyway thanks on your idea...

takata, bole guna ker nih haa tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku start dulu yerk...

for boss2 kelab AMD, saya mohon izin utk mulakan thread ini biggrin.gif ... harap2 member lain support dan tonjolkan idea anda di sini... sebarang komen atau idea amatlah dihargai utk membangunkan kelab ini...

user posted image

p/s : aku guna paint jerk... tongue.gif

terer n ader bakat ko...hohoho...

nk buat kad matrik ahli kelab ker...x nampak cam sticker kete lagih tuh!~

Share this post


Link to post
Share on other sites

wokey gang, latest update dari aku...

user posted image

dan...

user posted image

itu saja setakat nih rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

user posted image

yg ini cun la.. hEhEhEhE.. tp aku rasa yg 1st skali ko suggest tu pun cun gak.. tp takyah ler letak no kenderaan tu kot.. stakat nickname ngan no ahli ok ler.. laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

yg ini cun la.. hEhEhEhE.. tp aku rasa yg 1st skali ko suggest tu pun cun gak.. tp takyah ler letak no kenderaan tu kot.. stakat nickname ngan no ahli ok ler.. laugh.gif

best!!! best!!! aku sokong! best la ko arfaie. ado bakat...

aku suko yg ini, cun wooo...

hahaha, botul tu. xyah la lotak no plet [email protected] den xdo moto... nickname dan no ahli pun cukup dah...

hehehe...

...

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo ada apa² cadangan lagi silalah kemukakan.. jgn harap arfaie sorg jer, anyway, hEhHEhE aku lak tak reti nak buat mende alah nih, takda bakat.. so harapkan pada yg lain je lah ea... teruskan..!!! aku sokong pilihan majoriti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo ada apa² cadangan lagi silalah kemukakan.. jgn harap arfaie sorg jer, anyway, hEhHEhE aku lak tak reti nak buat mende alah nih, takda bakat.. so harapkan pada yg lain je lah ea... teruskan..!!! aku sokong pilihan majoriti...

org ckp, org yg guno otak bolah kiri ni kreatif... eh, botul ko? kiri ko kanan?

xpola... janji aku otak 3 suku. tu pasal xkreatif2 dlm bab cipto-mncipto ni....

hehehe...

...

Share this post


Link to post
Share on other sites

yang ada glow ni confirm bukan paint.. betul tak? biggrin.gifbiggrin.gif

yg tu aku guna photoshop lak... baru jerk belaja ngan member aku tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

latest update...

user posted image

bole ker tongue.gif ... then aku rasa kita kena carik slogan utk kelab nih biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku rase nak buat jugak lar..boleh tak??

alahai cik adik oi...

polite eh mintak izin... buek jo la... xdo sapo nk larang...

laie bnyk laie bagus...

terus kan... buek...

hehehe...

...

Share this post


Link to post
Share on other sites

arfaie lawa siot semua logo yg ko reka nanti nak tempah 1 ok...

Share this post


Link to post
Share on other sites
shah_animator, yg ko nya ok gaks... tapi kalu bole kita buang jer laa opteron tuh... bukan suma mampu pakai tuh tongue.gif ... jgn mara gurau jerk biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saya memang kaki AMD minat nak join AMD club.

Camne nak daftar?

kelab nih tak mau kaki AMD tapi nak procc AMD laugh.gif ... hehehe gurau jerk, jgn marah haa tongue.gif ... antar le PM kat boss @ S/U kelab nih biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...