Jump to content
Sign in to follow this  
arfaie

Logo Amd Club...

Recommended Posts

aku nak gak join but...tak dapat pun...huurmm..sodih nih... sad.gif

so mcm mana naka register ada webnye ker...utk register or kena send email..aku dah pakai dah AMD proc. dont worry siap ada cap mohor..

Share this post


Link to post
Share on other sites

heaven ko berminat ker, then mmg ada procc AMD... kalu nak... biggrin.gif

sarge, kesian kat dia... apsal tak pijak teruk2 lagik tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

sini

aku nyer tak lar lawa cam arfaie..tapi logo nih kalau bleh saper-saper tolong kecikkan.. biggrin.gif

aku pun mmg tak lawa... apatah lagik hensem laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehehehe tuh pasal kalo pic yg serge kasi tuh jadi logo club hehehehe...mau mengamuk orang³ yg pro Intel

Share this post


Link to post
Share on other sites

ntah..tak tahu lak ko punya pic tuh kena reject or not...

erm..korang reject ker pic nonamezz?? kesian dia buat utk club korang..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku nak gak join but...tak dapat pun...huurmm..sodih nih... sad.gif

so mcm mana naka register ada webnye ker...utk register or kena send email..aku dah pakai dah AMD proc. dont worry siap ada cap mohor..

biggrin.gif nampaknyer kelab AMD ni cam tak wujud jer..tak da tempat nak register laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

ni logo terbaru dari aku...

logo satu... cam batman nyer logo plak

user posted image

logo dua.... simple jer...

user posted image

tulisan ko telampau kurus... lebarkan lagi (ko dah biasa pakai photoshop kan? mesti ko tau mcmmane nak [email protected] senang tambah weight font kan?kan?kan?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

okies la gak logo² semua tu... tp yg palin besh sarge punye la hohohohoohohh laugh.gif

la kenapa tak panggil aku pijak skali ?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

biggrin.gif nampaknyer kelab AMD ni cam tak wujud jer..tak da tempat nak register laugh.gif

jgn cakap camtuh... meh PM kat aku, btw ko mesti guna produk AMD... easy right biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

la..aku nyer logo kena reject ker??

tak lah, cuma kita blum decide lagik mana yg kita nak utk kelab nih tongue.gif ... nanti kalu dah cukup, aku akan buat poll okey... jgn sedih laa sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

la..aku nyer logo kena reject ker??

bukan reject, tp elok ko bukak thread design 'wallpaper'...

hehehe... den gurau jo. jgn marah yo nonamezzz...

cipto laie, korg mmg best! mmg ado bakat! aku hanyo ado coklat!

hehehe...

...

(isk, melalak lak budak nonamezzz ni karang)

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo dia melalak abis la ko kena tibai ngan bapak dia hehehehe laugh.gifbiggrin.gif

baik ko lari ke sempadan cepat nanti dapat perlindungan...keh keh keh keh biggrin.gifsmile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

sebenornya logo tu aku buat pakai paint kat lab ni... komp dah rosak sebab bios aku dah hilang.... nak cari mobo baru...

ade seaper nak bagi mobo free laugh.gif .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

biggrin.gif nampaknyer kelab AMD ni cam tak wujud jer..tak da tempat nak register laugh.gif

la.. braper kali nak ckp.. sila PM kt sarge.... tak pun.. tgk kt bawah nih.. byk mereka jawatan penting yg ko boleh PM..

presiden - overclocker11

v. presid - takatadome

s/u - sarge

tak pun PM kt arfaie atau cermin.. mereka ahli rajin.. mesti boleh handle utk ahli baru.. tak lama lagi mungkin ada jawatan utk dieorg.. PM jer.. nanti dieorg settlekan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

sebenornya logo tu aku buat pakai paint kat lab ni... komp dah rosak sebab bios aku dah hilang.... nak cari mobo baru...

ade seaper nak bagi mobo free laugh.gif .....

aku pun tak tau kenapa... aku suka guna paint, then edit effect baru guna adobe biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...