Jump to content

cermin

moderator
  • Content Count

    1626
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About cermin

  • Rank
    Ahli Rajin

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    raph_ryo

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5091 profile views
  1. aku tau dah banyak tips yg ade kat section perkakasan tu... tapi di sini specific utk amd proc saje...dlm thread ni akan ditarukkan seperti di tajuk..so kepada master2, otai2, pakar2 harap tidak kedekut ilmu... heheheh *no spam plz...ape pertanyaan boleh diajukan...tapi mestila dlm lingkup soalan seperti tajuk di atas..jika di luar lingkupan tajuk akan dipadam terus tanpa belas kasihan hkohokhko...jk je... sesiapa saje dialu2kan utk menyumbang teknik², tool², tip², atau link2 yg berkenaan dengan tajuk.. so...enjoy...ch33rs... edited: typo
  2. cermin

    Cpu Database.

    ok list down korang punye cpu detail... cth: speed original: stepping (klu leh full stepp): oced speed (optional): vcore: mobo: cooler yg digunakan: *temp adalah option..so klu nak taruk pun leh...same as oced speed sebab tak sume oc kan... aku masukkan sekali speed original sebab takkan nak wat categories utk speed proc kan cam cpu database website lain...sebab kite pun tak ramai lagi.. ok harap korang sume join...ch33r....
  3. cermin

    News...

    assalamualaikum... aku buka thread ni utk kita sume kongsi sume berita latest tentang dunia AMD.. dlm thread ni hanyalah utk news saja... jika ade pertanyaan buka thread baru... pastu kita dibincang disana.. tujuan thread ni dibuka utk kite sume dapat kongsi sebab ade antara kite (cam aku gak) yg tak dapat nak surf website mengenai hardware ni setiap hari.. ade juga antara kite kadang jumpe website yg best yg org lain pun tak tau... so disini leh la dibuat cam pusat utk kumpulkan news/article dari website2 terkemuka dunia...so dengan itu kite sume dapat kongsi kan...
  4. aku tengok ade dc ngn xbox owner... tapi takde pun forum perbincangan pasal console paling famous kat dunia ni.... so thread ni dibuka untuk bincangkan tntang dunia ps2 korang... so come on... ape cite baru pasal ps2?
  5. cermin

    Sistem Anda..

    ape kata kalau kite sume detailkan sistem kite untuk tatapan korang sume,,, ok aku start dulu AMD AthlonXP 1700+ @ 2050MHZ Abit NF7-s rev2.0 bios d23 3d fire modded by tictac SLK 700 YSTech fan Kingston HyperX KHX3200AK2 (256x2) Yuan SmartVGA radeon 9600XT Smartfan 2 case fan casing cap itik WD 40gb Philips 4.1 speaker monitor 17 inc harap korang join skali
×
×
  • Create New...