Jump to content

sarge

moderator
  • Content Count

    2793
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Normal

About sarge

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 06/14/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Rumah

Recent Profile Visitors

9687 profile views
  1. Memandangkan ramai jgk puteranians ni kaki OC.So rasenya kita mampu buat database kita sendiri.Buleh dijadikan rujukan utk semua Keperluan(salah satu dah cukup): 1. LOAD test dgn 32M super PI.Bergantung kepada bil core.Kalau dual kene run dua kali la 2. Prime 95 @ 2004 @ Orthos.Tak perlu nak blend ** sume s/shoot mesti termasuk screen shoot cpuz, suhu monitoring (tak kisah pakai ape pun) Cth bile nak post jenis cpu | nick korang | mobo | ram(sertakan saiz+speed asal) | jenis HSF | vcore dlm BIOS | speed achieve 3800+ X2 Windsor F2 | sarge | BIOSTAR TForce 550 | Micron DDR2-800 | stock AMD cooler | 1.275v | 2300MHz ** Sorry gune cth AMD sbb aku takde cpu intel
  2. Memandangkan ramai jgk puteranians ni kaki OC.So rasenya kita mampu buat database kita sendiri.Buleh dijadikan rujukan utk semua Keperluan(salah satu dah cukup): 1. LOAD test dgn 32M super PI.Bergantung kepada bil core.Kalau dual kene run dua kali la 2. Prime 95 @ 2004 @ Orthos.Tak perlu nak blend ** sume s/shoot mesti termasuk screen shoot cpuz, suhu monitoring (tak kisah pakai ape pun)
  3. surfing2 jumpe la website ni..tgk la CPU AMD CPU Intel CPU IBM CPU Via
×
×
  • Create New...