Jump to content

Zaaraaa

Learning
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Zaaraaa

  • Rank
    Ahli
  1. those people may use the delivery service instead of going out that expose to the virus. the cases keep increasing day by day. just stay at home for the time being.
  2. i guess some were bought their necessary stuff for daily life and then simply that as panic buying. but still some were on panic situation where this may cause due to expose what happen in the china taht viral in media.
  3. kalau alang isi minyak pi mkan sekali takpalah..ni yang saja nak pi makan situ..kalau parking besar takpa lah..nanti takut ganggu yg betul2 nak isi minyak..
  4. boleh lagi pi repair tu..sayang tau nilai kereta antik ni tinggi zaman sekarang..tukar enjin baru kalau nak gempak sikit..
  5. kenapa tak buka kat mall ka apa ja kan..dah cukup la kena que bayar minyak jangan sampai susahkan orang nak masuk keluar stesen bila kereta2 block laluan..
  6. boleh sharetak mana ayah you dapat kereta tu atau kereta tu dia mmg pakai dari dulu..kereta legend ada value dia sendiri..model volkswagen dengan mini cooper yang retro nampak masih elegan walau pakai waktu sekarang..
  7. Hhahah kat stesen minyak nanti pun jem dengan org yang saja nak pi makan bukan nak isi minyak..frust dengan kena beratur nak bayar minyak lagi tambah frust nak masuk stesen minyak pun jem..
  8. weh i pun minat..tapi mampu kumpul miniature kereta saja..yang real tak cukup bajet lagi hmm..yang sekarang dah hampir 70 koleksi..
  9. yeke why i tengok dekat fb unifi banyak betul complain so tm will be monopoly 5g in langkawi? maybe other states too soon luar negara ada teknologi 5g yang kuat..malaysia belum menyeluruh
  10. tukar la pakai telco lain cam digi ke celcom ke...kena tengok la area rumah awak kuat coverage telco mana
  11. bawak je doctor pergi rumah kalau dah degil sangat
  12. kalau high cost tapi berbaloi takpelah. mungkin tm dah ada plan yang bagus untuk 5g dorang
  13. Zaaraaa

    Favourite ISP

    customer service online semua telco mostly lambat sikit, nak cepat walk in je centre terus
  14. oh so telco lain tu takde infra ke? no wonder ramai prefer tm
  15. Zaaraaa

    Favourite ISP

    yeke then telco mana je yang okay untuk fiber? sebab maxis guna infra tm. tu yang dependent pada tm.
×
×
  • Create New...