Jump to content

mublised77

Learning
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About mublised77

  • Rank
    Ahli Baru
  1. mublised77

    Arcade canggih

    Kann, tm je yang ada infra & expertise dalam bidang ni so why not collab je Hahaha boleh jadi juga, tapi rasanya sama je nanti bandar dengan luar bandar. Tm kan adil
  2. mublised77

    Arcade canggih

    Line tm sebelum ni pun memang stable 4g. Kalau 5g mesti lagi better Kampung aku pakai unifi tau. Tm je yang sanggup buat infra dekat luar bandar
  3. Saya rasa kalau tm memang dah ada infra seluruh malaysia kalau telco lain mesti takde 5g dari telco mana yang agak agak paling bagus eh
  4. mublised77

    Arcade canggih

    malaysia kan dah ada 5g sekarang boleh la buat kena guna internet la kot. yang pasti internet kena laju
  5. saya rasa ye. dia boleh detect ada kereta lalu atau tak negara lain memang dah lama pakai macam ni. malaysia je baru nak start itu pun tm yang plan
  6. kannn aku guna maxis line asyik tak stabil je. line umobile lagi terukk. pastu aku tukar pakai tm baru okay
  7. Wow which country does this?? I bet they are using high speed internet Yea its true, i guess we need good provider to make this happen. if not, just don't do the 5g, give someone else to do it! sorry2 being emo out of sudden haha Possible to other field as well, look at all telcos now in langkawi, competing to serve better 5g, but seems like tm only come up with new things like doing the stand alone one
  8. same like tng ewallet la...frequently they give discounts for tealive , watsons n most importantly wayang. 10 ringgit for movies.
×
×
  • Create New...