Jump to content

lsyi1988

Learning
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About lsyi1988

  • Rank
    Ahli Baru
  1. Rather than like that, why not just use setel app je? So you Tak perlu turun kereta bawa baby nak g bayar, then nak letak lagi time nak isi minyak. With setel, you boleh terus unlock pump then keluar just untuk isi minyak je. Tak risau dah kan about baby
  2. Cash back akan dpt jugak if dah guna 3kali but setel lebih baik since app tu sendiri mudahkan pengguna yang nak isi minyak. If you tak familiar dgn satu kwsn tu, and Tak Tau Kat mana nak isi minyak, if bukak setel dia akan bagitau nearest station Kat mana In app store Ada so Tak perlu susah2 dah lepas ni
  3. Kalau boleh tolong jangan tinggalkan bayi dalam kereta Masa isi minyak, sebab bahaya lagi2 bayi tu tak berteman. Kadang2 mak2 Ni lupa yang dia bawa baby, nak cepat je isi minyak.so sebagai langkah berjaga2, boleh dah ajak sesiapa teman
  4. Korang sembang ni sbnanya boleh ke pakai tepon kat petrol pam? Aku ade gak mesra kad ni sbb pakai petronas, klu link ngn setel rugi a points mesra aku.
  5. Aku fed up dah dengar pasal kereta terbang. Yg terhiburnya punya la banyak video2 parodi utk kereta terbang ni haha. Tapi kereta terbang ni rupa dia mcm dron je. aku rasa baik invest kt kereta autonomous. Lagi manfaat n berbaloi kot dpd kereta terbang. Pendapat korang mcm mana?
  6. aku menyampah giler kalau byk traffic light. Nk2 traffic light jnis x function betul... naye je kalau kete eksiden
  7. Sekarang berlumba2 telco promote pakej masing2. Mcm2 nama dah gelaran untuk pakej2 diorang tu. Geli hati aku Nak jadikan cerita. Aku keje part time skrg, tgk tepon pun kt rumah je lepas keje. So, skrg ni pelan apa yg paling best untuk org mcm aku ni?
×
×
  • Create New...