Jump to content

kyann

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About kyann

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    kyan
  1. hologram ni yg mcm call 3D tu juga kan. So maksudnya kita boleh view item kita nk beli secara live 3D kan...? Sorry ler aku lambat bab teknologi ni bhahaha laki pompuan sama je. nak2 owg laki pun pandai da shopping online beli baju murah2.. depa lagi hebat perabih duit beli baju yg depa bekenan. tp tu la.. tang size tu haihhh
  2. timer mmg masalah sikit. bila blackout, timer tu sendiri lari.. Kalau nak guna lampu yg smarthome tu connect guna wifi. Janji internet mau kuat.. cm aq gtaw, kalau guna yg smarthome lg elok. Laa ni tgh trend. Cth mcm kita selalu lupa Off kan ekon bila kluar, guna yg smarthome kita boleh monitor dan on/off kan dr jarak jauh which is kalau kat luar pun boleh juge
  3. In that case, malaysia should start tele-surgery operation since the patients keep increasing day by day. Yup seem easy to talk about this, but perhaps someone can benefit the 5G bandwidth to build this technology... yup.. they need to improvise this infrastructure
  4. infrastruktur yg ni bkn asher2 rege dia. Bole tahan juga nk cover.. bayar tenaga pakar lagi.. 5G kan lg laju dr 4G msti lg byk perkara nak kena buat. Even dekat luar sana pun bukan sekelip mata mereka boleh dpt kemajuan tu. Yes sir. Btw, kita kena support gov kita utk bantu naiktaraf infrastruktur5G ni.
  5. sabar sikit lagi pasti berbaloi. 5G dijangka taidak lama lagi masuk ke malaysia. Kita juga bakal dpt manfaat terbaik dari 5G nanti
×
×
  • Create New...