Jump to content

kyann

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About kyann

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    kyan
  1. maybe u mmg kena beli kot, I baca safi youth elixir ni vit c which is byk benefit dia boleh reduce wrinkles...my mom pun ckp produk safi selalu works bab2 hilangkan kedut dkt muka jadi takde lah bazir u beli serum tak works kan, cuba u try beli nama yg vitamin c dlm safi youth elixir tu golden C, which is lagi efektif dari vitamin C biasa
  2. Starting fee dia RM120 je, tak mahal sgt pun kalau nk compare buat business frm scratch...Alhamdulillah so far I byk je dpt untung
  3. Nak merungut pun Tak boleh buat apa. Kalau ada kerja tetap senang. Tapi yang kena pecat ni susah lah, pendapatan bulanan dah xde, and kena usaha setiap hari untuk cari job oo I pun buat Celcom BeBoZz...tgh hot skarang ni ramai org buat, senang dpt side income..jual prepaid/postpaid je, ramai org beli..so kalau korang nk untung try lah join, starting fee dia x mahal sgt pun
  4. Kalau betul2 memang takde transport sendiri, jaga sop betul2. And make sure bawak hand sanitizer atleast kita sentiasa bersih Kalau bisnes kecil ni selalu orang start buat dropship so modal tak banyak pakai. Kalau ada pun maybe yuran kemasukan je
  5. saya agree sgttt, bahan mentah ni memang cepat layu and spoil... better store dlm air alkali, biasanya saya rendam je dlm air sayur2 tu dlm bekas past letak air, then simpan dlm fridge. baru la tak bazir! ooo yeke hihi nah I kasi link https://www.panasonic.com/my/consumer/home-appliances/water-purifiers-alkaline-ionizer/alkaline-ionizer.html mana lah tahu kan u nak upgrade water filter u in the near future kannn , hehe sebab water filter ni dia siap ada air acid skali, bukan air alkali dgn purified water je...sgt berbaloi utk harga dia yg mur2 tu je
  6. efek dia lainnnnn, mcm the rest la cakap kan dia mmg lagi lembutkan daging n naikkan rasa masakan2 tu! lagi2 kalau sup2 n masak pasta ni u guna water filter biasa je eh, I pun dulu water filter biasa je...tp sejak ramai org beli yg alkaline skarang, saya dh terjebak dgn trend tapi mmg berbaloi!! sbb terasa kelainan dia
  7. dulu aq pun tak berani isi minyak waktu malam, akan isi pd pagi..tapi lepas ade apps ni, malam pun berani pergi isi minyak
  8. hologram ni yg mcm call 3D tu juga kan. So maksudnya kita boleh view item kita nk beli secara live 3D kan...? Sorry ler aku lambat bab teknologi ni bhahaha laki pompuan sama je. nak2 owg laki pun pandai da shopping online beli baju murah2.. depa lagi hebat perabih duit beli baju yg depa bekenan. tp tu la.. tang size tu haihhh
  9. timer mmg masalah sikit. bila blackout, timer tu sendiri lari.. Kalau nak guna lampu yg smarthome tu connect guna wifi. Janji internet mau kuat.. cm aq gtaw, kalau guna yg smarthome lg elok. Laa ni tgh trend. Cth mcm kita selalu lupa Off kan ekon bila kluar, guna yg smarthome kita boleh monitor dan on/off kan dr jarak jauh which is kalau kat luar pun boleh juge
  10. In that case, malaysia should start tele-surgery operation since the patients keep increasing day by day. Yup seem easy to talk about this, but perhaps someone can benefit the 5G bandwidth to build this technology... yup.. they need to improvise this infrastructure
  11. infrastruktur yg ni bkn asher2 rege dia. Bole tahan juga nk cover.. bayar tenaga pakar lagi.. 5G kan lg laju dr 4G msti lg byk perkara nak kena buat. Even dekat luar sana pun bukan sekelip mata mereka boleh dpt kemajuan tu. Yes sir. Btw, kita kena support gov kita utk bantu naiktaraf infrastruktur5G ni.
  12. sabar sikit lagi pasti berbaloi. 5G dijangka taidak lama lagi masuk ke malaysia. Kita juga bakal dpt manfaat terbaik dari 5G nanti
×
×
  • Create New...