Jump to content

puteri888

Learning
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About puteri888

  • Rank
    Ahli Baru

Previous Fields

  • Nama lain
    speedracer
  1. puteri888

    Favourite ISP

    dulu aku guna maxis, tak kira la line tepon ke internet fibernation bagai tu ke, yg penting aku dah let it go.. eh susah la deal dgan telco yg tak reti solve masalah kena tunggu technician tm juga. dah kenape.
  2. Nak tanya, berbaloi tak kalau nak beli aircond Panasonic yg connect dgn phone tu? Ada sesiapa dah guna tak? Nak review boleh? Hehehe
  3. Just want to ask, do we already have an application for reserved parking? It is soooooo difficult to go to malls and search for parking.. Sometimes only search for parking took almost one hour.. Can we just have an app or any technology to reserved our parking so that we already have the parking as soon as we arrived at the mall?
  4. puteri888

    phone 5g mahal?

    skrg aku tgk makin banyak telefon semua ada 5g support, tapi aku curious kenapa mahal sgt ye harga dia? mcm bukan harga tepon yg biasa2 4g ni..
  5. Xpax mmg all time fav Sejak sekolah mmg setia dgn xpax. Dan masih guna num yg sama, gempak tak gempak. Internet pun okay sgt, ada je pass2 baru. Yg latest tu apa, ultra hour pass. Flexible sgt sbb beli bila nak guna je
×
×
  • Create New...