Jump to content

gigabyte

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About gigabyte

  • Rank
    Ahli
  1. saya reply boleh je bro. sebab belum cukup posting kot.
  2. Assalamualaikum, Selamat Hari Raya Aidilfitri 2021 untuk semua forumer putera.com. Semoga forum ini meriah kembali seperti 10 tahun dahulu. #kitajagakita #covid-19
  3. ada komisyen sekali ke ni?
  4. Ada lagi ke trader dari kalangan warga putera.com ni ?
  5. tak lah bukan bidang saya. Lama dah bro join Putera.com ni, Anak dah berapa orang tu hehehe
  6. Saya acc tiktok pun takde hahaha
  7. Apa update bro, 7 tahun dah berlalu.
  8. 5G ni kena ada deviced yang support. HP kita ni pun 4G, kena cari yang 5G punya la pulak.
  9. 15 tahun dah bro kita join sini hahaha dari tengah sekolah, sampai dah ada anak hehe
  10. adik ipar aku pembeli dan penjual kereta retro. sampai ke sabah sarawak dia cari barang. Pembelinya world wide.
  11. gigabyte

    phone 5g mahal?

    5g ni sesuai pakai dekat bandar. wide coverage dia dekat sangat. cover beberapa meter je dari MW.
  12. dulu PDC ni tempat cari ilmu, bila ada prob ttg komputer kita tanya dalam ni. ramai yg akan reply.
×
×
  • Create New...