Jump to content

gigabyte

Members
  • Content Count

    69
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About gigabyte

  • Rank
    Ahli
  1. forumer lama dah berumor layan anak cucuk. Satu lagi dah ramai yg layan socmed lain etc fb, tiktok.
  2. Sya guna 4G lagi ni bro tu pun dah mantap
  3. betul bang, masa dulu mana ada tiktok fb bagai. dulu kita layan friendster, mirc, kampung chat hihih
  4. dulu dari belajar kolej, keluar kolej, keja, kahwin, dah sampai anak 3 aku ni. Punya la lama dan banyak kenangan dalam ni.
  5. Saya dah lebih 10 tahun guna no sama dekat celcom
  6. saya reply boleh je bro. sebab belum cukup posting kot.
  7. Assalamualaikum, Selamat Hari Raya Aidilfitri 2021 untuk semua forumer putera.com. Semoga forum ini meriah kembali seperti 10 tahun dahulu. #kitajagakita #covid-19
  8. Ada lagi ke trader dari kalangan warga putera.com ni ?
  9. tak lah bukan bidang saya. Lama dah bro join Putera.com ni, Anak dah berapa orang tu hehehe
  10. Saya acc tiktok pun takde hahaha
  11. Apa update bro, 7 tahun dah berlalu.
  12. 5G ni kena ada deviced yang support. HP kita ni pun 4G, kena cari yang 5G punya la pulak.
×
×
  • Create New...