Jump to content

Jedi

Members
  • Content Count

    3064
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

21 Baik

About Jedi

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin

Contact Methods

  • Website URL
    http://soshified.com/forums/forum/17-kim-taeyeon-%EA%B9%80%ED%83%9C%EC%97%B0/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Malaysia
  1. Salaam ^_^     Item(s):Cd's Package includes:Cd's Price:RM30 each. Two for RM50. Three for RM70. Warranty:1 day. Dealing method:Pos laju. Location of seller:KL. Contact method/details:PM. Age of item:Few years. --- Item(s) conditions:Good. Picture:Yes. Reason for sale:Not using. Also P.Ramlee VCD Karaoke.
  2. [b] [/b] [b]Item(s):[/b] Cassettes & CDs. [b]Package includes:[/b] Cassettes & CDs. [b]Price:[/b] [b][color=blue][size=4]RM15 each for cassettes. RM25 each for CD[/size].[/color][/b] [b]Warranty:[/b] 1 day. [b]Dealing method:[/b] Pos ekpress/poslaju. [b]Location of seller:[/b] Kosas. [b]Contact method/details:[/b] PM [b]Age of item:[/b] Years. --- [b]Item(s) conditions:[/b] Good. [b]Picture:[/b] Yes. [b]Reason for sale:[/b] Not using. [b][size=4]Kaset[/size][/b] [color=blue]Asmaraloka '79 - '87[/color] [url="http://img862.imageshack.us/i/dsc03150q.jpg/"][img]http://img862.imageshack.us/img862/3914/dsc03150q.th.jpg[/img][/url][url="http://img41.imageshack.us/i/dsc03153x.jpg/"][img]http://img41.imageshack.us/img41/2651/dsc03153x.th.jpg[/img][/url] [color=blue]Dinamik - Keunggulan U.K's - Panas Berpanjangan Final List - Lahar Cinta EXIST - Dulu dan sekarang Malek Ridzuan - 16 pilihan terbaik Malek Ridzuan - 20 Best of the best[/color] [url="http://img200.imageshack.us/i/dsc03148ci.jpg/"][img]http://img200.imageshack.us/img200/2465/dsc03148ci.th.jpg[/img][/url] [color=blue]Khadijah Ibrahim - Nostalgia Vol. 2 Zairani - Yang Terpisah Cumalah Jasadmu Dayangku Intan - Antara Dua Yana - Lukisan Kenangan Susan Lankester - Takdir[/color] [url="http://img263.imageshack.us/i/dsc03145h.jpg/"][img]http://img263.imageshack.us/img263/5694/dsc03145h.th.jpg[/img][/url] [color=blue]Leina - Hangat Ziana Zain - Setia Ku Di Sini Ziana Zain - Madah Berhelah Sembilu - OST Maria Mariana Ziana Zain Shasha - Sehelai Daun Setitis Embun.[/color] [url="http://img644.imageshack.us/i/dsc03144.jpg/"][img]http://img644.imageshack.us/img644/421/dsc03144.th.jpg[/img][/url] [b][size=4]CD[/size][/b] [color=blue][s]Kasawari - Cinta Abadi[/s] [color=red][size=4]SOLD[/size][/color] Intan Sarafina - Kembali Natasha - Dendang Nasihat Arial - Segalanya Bermula Disini[/color] [url="http://img64.imageshack.us/i/dsc03143y.jpg/"][img]http://img64.imageshack.us/img64/5351/dsc03143y.th.jpg[/img][/url] [color=blue]Silat Legenda - OST Tangkap Lentoq - Various Artist HITZ FMC - Various Artist[/color] <s>[color=blue]Wan Suhaila[/color]</s> [color=red][size=4]SOLD[/size][/color] [url="http://img833.imageshack.us/i/dsc03137g.jpg/"][img]http://img833.imageshack.us/img833/8473/dsc03137g.th.jpg[/img][/url]
  3. Jedi

    Qada/ganti Solat.

    [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive] [/font][/color] [color=#006400][b][font=comic sans ms,cursive]* Qada solat dari baligh sehingga sekarang.[/font] [font=comic sans ms,cursive]Kan masa muda2 dulu lalai [/font] [font=comic sans ms,cursive]Jadi niat nak ganti semua sekadar termampu.[/font][/b][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Selepas solat [b]Subuh[/b] dan solat [b]Asar[/b] tiada solat sunat kan?[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Hukumnya haram.[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Biasa aku [b]Qada[/b] solat selepas [b]Zuhur, Maghrib[/b] dan [b]Isyak.[/b][/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Jadi, waktu bila paling sesuai?[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Sila komen kalau [b]BENAR2 [/b]tahu.[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Aku tanya dengan sopan; jadi jawab dengan sopan juga ya [/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Terima kasih.[/font][/color]
  4. [color=#800080][font=comic sans ms,cursive] [/font][/color] [color=#008000][font=comic sans ms,cursive]Sekadar berkongsi.[/font] [font=comic sans ms,cursive]Makin meningkat umur kita, makin kurang berkesan tubuh kita.[/font] [font=comic sans ms,cursive]Buang air pun kadang2 tak lawas...terutamanya buang air kecil.[/font] [font=comic sans ms,cursive]Tak sedar pakaian (kain pelikat, seluar etc.) tercemar.[/font] [font=comic sans ms,cursive]Akibatnya, solat kita tak sah.[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Sama2lah kita menjaga kebersihan.[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Kebetulan beberapa bulan lepas tersedar perkara nie.[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Tazkirah Jumaat pula bincang soal nie.[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Secara tak langsung peringatan pada kita.[/font][/color] [color=#0000ff][font=comic sans ms,cursive]Masya-Allah, baru sedar perkara nie.[/font][/color]
  5. Jedi

    Digi Voicemail.

    (Salam) Maaf kalau soalan noob. Kredit takde jadi takleh dengar voicemail kat handphone.
  6. Ada maklumat tentang syarikat nie? Mungkin pernah temuduga atau kerja situ? Angsanah Trading (M) Sdn Bhd 32A-2, Jln Metro Pudu 2, Fraser Business Park, 55200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
  7. (Salam) Alyah - Tak Mungkin Kerana Sayang Lady Gaga - Just Dance (feat. AKON) Imran Ajmain - Selamat Ulang Tahun Sayang Roy - Kasih Seketika (1993) Rossa - Perawan Cinta
  8. (Salam) Tah tang mana dia nyorok. Bila kita dekat...dia senyap Ada petua?
  9. (Salam) Aku ingat nak beli jam dinding bulat yang biasa gantung tu. Elok beli kat Mydin (sebab murah?) ke atau beli jer kedai jam mana2.
  10. Akum, Boss mintak bangunkan Sistem Rekod Kedatangan untuk student. Guna VB leh ke? Kalau korang tak leh nak tolong 100%, bitau la kat mana leh dload VB? Serta tools yang perlu untuk buat benda ni. Saya ni baru nak melangkah dalam bidang programming ni. Tolong ek? Contoh borang: http://www.microsoft.com/education/Attendance.aspx Kesimpulan sistem tu camni : setiap staff & student kena "punch card" masuk & kuar then ader scrin tunjuk total hours dia ader kat Kolej dlm sehari cam tu la lebih kurang sign in..sign out Kalau nak kira gaji part time lecturer..camana lak? Wasalam.
×
×
  • Create New...