• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

new iPhone 7 launching

13 posts in this topic

Posted · Report post

sesiapa ade info x yang hari ni launching iphone 7 dekat Sunway Pyramid pagi tadi????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mase nak g keje tadi lalu   depan Sunway Pyramid sbb tu mmg laluan aku nak g keje...aku nampak la ade booth mcm kaler biru biru pastu orang ramai plak....rupanya hari ni launching iphone 7....siap lucky draw lagik aku tengok...meriah sungguh....!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam....korang pegi ke Sunway tu?iphone 7 tu korang ambik dengan pakej ape?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam....korang pegi ke Sunway tu?iphone 7 tu korang ambik dengan pakej ape?

haiiii,

saya include dengan First Gold plan yng RM98 per month tu.

bagi saya okay sgt sbb kalau HP dah canggih mesti nak internet n data yg laju n banyak kan?:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hyee..

sy jgk pakai celcom first gold plan sekali ngn iphone7 ... plan nii oky lagi pun banyak kuota so blh enjoy pkai phne canggih intrnt pun xproblem ..huhu

mmg tak rugi laa pakai plan first gold nii 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

takyah susah pi queue panjang.

dah preorder ngan Maxis, lps tu mereke deliver minggu lps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

takyah susah pi queue panjang.

dah preorder ngan Maxis, lps tu mereke deliver minggu lps.

u x amek dgn pekej skali ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua asyik nak puji First Gold ni je kan?

tau la dapat free unlimited Yonder Music streaming le,whatsapp free le,wWechat free le tapi kowang tau x bagi owang2 yg macam aku ni pelan tu sangat mahal?gaji aku dah la ciput je.sume mahal skarg ni!

:unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua asyik nak puji First Gold ni je kan?

tau la dapat free unlimited Yonder Music streaming le,whatsapp free le,wWechat free le tapi kowang tau x bagi owang2 yg macam aku ni pelan tu sangat mahal?gaji aku dah la ciput je.sume mahal skarg ni!

:unsure:

kesian die,x pe,awak boleh pakai untuk sebulan kot,x payah nak risau data habis,

12gb sebulan x kan x cukup kot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua asyik nak puji First Gold ni je kan?

tau la dapat free unlimited Yonder Music streaming le,whatsapp free le,wWechat free le tapi kowang tau x bagi owang2 yg macam aku ni pelan tu sangat mahal?gaji aku dah la ciput je.sume mahal skarg ni!

:unsure:

hurmmmm

sebab tu First Gold RM98 ni bagi u banyak benda free,u cuma bayar sekali je per month untuk dapat unlimited2 tu.u mesti guna Whatsapp kan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 

saya ambil plan FIRST GOLD ni mase ambik IPHONE 7 kat Sunway sbb memang dia bagi kita choose plan mana kita nak pilih....saya tak terlalu memilih sebab saya dapat 12gb data, unlimited data for Whatsapp yg mana memang penting zaman skarg ni dan lepastu saya tak payah nak susah lepak mamak berjam-jam semata-mata nak surf internet.

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

suka nya iPHONE 7! rase smooth je bile nak swipe!:wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua ni nak promo iphone 7 ke nak promo plan telco korang?:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0