Jump to content
Sign in to follow this  
laydeeash129

kebolehan telco handle 5g

Recommended Posts

15 minutes ago, klow361 said:

awak guna line ape?? 
yalar line 4g mcm ni sepatutnya perlu fokus sikit pd 4g, jgn lupa pd 4g walaupun 5g lebih syok

5g tm ada launch out stand alone fiber, kerjasama dgn mereka jer kan senang, buat lagi satu non stand alone sendiri telco2 ni kan bazir jer duit

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, klow361 said:

awak guna line ape?? 
yalar line 4g mcm ni sepatutnya perlu fokus sikit pd 4g, jgn lupa pd 4g walaupun 5g lebih syok

line 4g maxis lah ... lag sampai byk benda x leh buat...asyik loading2 loading... rugi sgt aq tiap2 bulan bayar bills

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/12/2020 at 8:24 PM, cjaeyun said:

line 4g maxis lah ... lag sampai byk benda x leh buat...asyik loading2 loading... rugi sgt aq tiap2 bulan bayar bills

Hmm kalau line Maxis skrg ni sudah ada byk masalah aku rasa mrk x patut lagi buat 5G ni... kalau nak cuba pun boleh bekerjasama dgn pihak TM dan bukannya buat mrk sendiri punya...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/12/2020 at 7:53 PM, cjaeyun said:

cepat tak berguna...sekarang 4g lambat btol...nak reply whatsapp pun x leh... 
tak ada mood sgt ni

Kalau TM punya 5G aku confident mrk x ada masalah mcm ni, mrk sudah ada pengalaman bertahun2 dlm bidang ni dan pernah pertama sekali buat internet utk kita pd masa dahulu, jadi skrg 5G ni x akan ada masalah punya.

On 1/12/2020 at 8:09 PM, maymay6786 said:

5g tm ada launch out stand alone fiber, kerjasama dgn mereka jer kan senang, buat lagi satu non stand alone sendiri telco2 ni kan bazir jer duit

Skrg ni TM telah sign memorandum dgn pihak LADA utk launch testing 5G kat seluruh pulau Langkawi ni, kalau telco yg lain masih x ada dengar sebarang berita tentang mrk mau launch apa2 pun haha.

http://bernama.com/bm/ekonomi/news.php?id=1806241

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...