Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

sy perasan juga tu,biasa dlm sehari siap.ada pemberitahuan instaforex tentang hal ini tak tuan?

oo saya ingat saya sorang jer ada masalah mcm ni... saya live chat kata 4.1.5 process up to 5 working days 

Share this post


Link to post
Share on other sites

oo saya ingat saya sorang jer ada masalah mcm ni... saya live chat kata 4.1.5 process up to 5 working days 

sepertinya proses withdrawal kali ini diselidik dengan teliti. maybe ada money laundering berlaku. harap trader bersabar

Share this post


Link to post
Share on other sites

oo saya ingat saya sorang jer ada masalah mcm ni... saya live chat kata 4.1.5 process up to 5 working days 

itu jawapan templete tuan. Mungkin ada mesalah dengan server kot sebab sy perasan minggu lepas lambat loading web Instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

sy perasan juga tu,biasa dlm sehari siap.ada pemberitahuan instaforex tentang hal ini tak tuan?

tak der tp bila tanya ada klause 4.1.5 process 5 working days

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak der tp bila tanya ada klause 4.1.5 process 5 working days

itu terma masa purata bagi tempoh proses draw di Instaforex. Paling lama la tu kiranya. Kebiasaan lebih cepat kalau takde mesalah mcm minggu2 lepas

Share this post


Link to post
Share on other sites

trader2 kena perhatikan betul2 peraturan instaforex utk mengelakkan kesulitan di masa hadapan

setiap pertandingan instaforex yang ingin disertai juga trader perlu baca terma dan syarat. sama juga bila memohon bonus dan membuka akaun baru instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

itu terma masa purata bagi tempoh proses draw di Instaforex. Paling lama la tu kiranya. Kebiasaan lebih cepat kalau takde mesalah mcm minggu2 lepas

itu la... td check tak release lagi cuba tunggu esok pula

Share this post


Link to post
Share on other sites

sy pun masih ada 2 wihdrawal sedang menunggu untuk siap di proses oleh Instaforex minggu ni

sudah berapa lama sangkut tuan? tuan sudah hubungi saport online instaforex untuk tindakan lanjut

Share this post


Link to post
Share on other sites

isu melibatkan wd adalah isu penting,diharap pihak instaforex memandang serius tentang hal ini

betul tu.. saya ada buat follow up tp support minta detail ini

 

  • Dear Client,
  • Kindly fill the form below.
  • IB's Account: 
  • Referral's Account:
  • Amount: 
  • Currency:
  • Direction: 
  • Order Time (UTC+3)

dan saya dah forward kepada IB tunggu IB reply nnt

Share this post


Link to post
Share on other sites

isu melibatkan wd adalah isu penting,diharap pihak instaforex memandang serius tentang hal ini

satu withdrawal sy baru je lepas semalam. Ada lagi baki satu yg masih belum di proses oleh Instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

satu withdrawal sy baru je lepas semalam. Ada lagi baki satu yg masih belum di proses oleh Instaforex

dapat info kata masalah server berlaku, jadi finance perlu semak satu persatu secara manual. harap bersabar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul tu.. saya ada buat follow up tp support minta detail ini

 

  • Dear Client,
  • Kindly fill the form below.
  • IB's Account: 
  • Referral's Account:
  • Amount: 
  • Currency:
  • Direction: 
  • Order Time (UTC+3)

dan saya dah forward kepada IB tunggu IB reply nnt

terima kasih tuan atas saranan utk memudahkan lg proses wd di instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

dapat info kata masalah server berlaku, jadi finance perlu semak satu persatu secara manual. harap bersabar.

mcm ni kena minta ib request skali lagi ke mcm mn yer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalan yang menakjubkan: Liverpool memasuki separuh akhir Liga Juara-Juara!

9anwyh.jpg

Pada 10 April, pasukan InstaForex sedang menonton suku akhir liga juara-juara dalam keadaan yang tegang. Rakan kongsi rasmi syarikat itu, Kelab Bola Sepak Inggeris Liverpool yang legenda, memenangi pertempuran sengit dalam perlawanan menentang Manchester City dan berjaya ke separuh akhir kejohanan kelab Eropah yang paling berprestij.

Menurut undian UEFA, lawan dari Reds di separuh akhir kemungkinan AS Roma yang mengalahkan Barcelona dalam pertandingan tuan rumah dengan skor 3-0. Tetapi Liverpool menewaskan Manchester City di Anfield dengan skor yang sama, meninggalkan sedikit peluang bagi warga untuk memasuki peringkat seterusnya.

Tiada apa yang perlu dikatakan, kedua-dua lawan adalah sangat kuat dan serius untuk menang. Roma masuk ke peringkat akhir Liga Juara-Juara sekali sahaja pada tahun 1984 (pada masa itu, kejohanan itu dipanggil Piala Juara-Juara Eropah). Liverpool adalah pemenang lima kali Liga Juara-Juara, dan pasukan Jurgen Klopp pastinya tidak akan bertanding untuk kejuaraan di final kejohanan tahun ini.

Ini bermakna kita berada di semifinal yang terhangat, bahagian pertama yang akan kita lihat pada 24 April, ketika Reds menerima Roma di Anfield. InstaForex sememangnya berharap nasib menyebelahi jurulatih dan pemain kedua-dua pasukan. Akhirnya, biarkan yang terbaik menang. Dan kami berharap Liverpool akan menjadi yang terkuat.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10744.html

Salam Sejahtera,

Pengurus Perhubungan Awam

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Liverpool FC: rekod musim bunga Mohamed Salah

2wp6nft.jpg

Musim bunga ini telah membawa dua rekod menakjubkan kepada legenda Liverpool FC, rakan kongsi rasmi InstaForex. Dan pencapaian ini dibuat oleh seorang – Pemain hadapan Liverpool Mohamed Salah.

Pada masa ini, pemain Mesir itu adalah salah satu daripada penjaring terbanyak dalam Liga Perdana Inggeris. Dia juga menjadi orang Afrika pertama yang menjaringkan 30 gol dalam satu musim EPL.

Pencapaiannya yang paling luar biasa mendapatkannya masuk dalam sejarah LFC dan dalam sejarah bola sepak Inggeris secara umum. Selepas menjaringkan 6 gol dalam perlawanan Mac, dia dinamakan pemain terbaik bulan itu. Dengan cara ini, Salah telah menjadi pemain pertama di Premiership untuk dinamakan pemain terbaik bulan ini tiga kali dalam satu musim.

Jika Salah terus menunjukkan prestasi cemerlang dalam 4 perlawanan musim ini, peminat Liverpool akan menyaksikan lebih banyak rekod menakjubkan. Dalam sebulan, kita akan melihat orang Mesir akan menjadi penjaring terbanyak EPL dan berjuang untuk Kasut Emas.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10748.html

Salam Sejahtera,

Pengurus Perhubungan Awam

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...