Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

tiada limit rasanya. tapi jika ada mohon rebate , akan masuk lambat ke dalam akaun trader

tu la saya perasn juga ingat kan tak der cuma lambat skit jer

Share this post


Link to post
Share on other sites

akaun cent di Instaforex dihadkan limit deposit sehingga usd 1000 sahaja tuan

jika lebih 1000usd apa akan berlaku tuan? saya pun baru tahu mengenai ini sebab tak pernah guna cent akaun

Share this post


Link to post
Share on other sites

oo dikumpulkan ker.. sbb trade guna ea pakai akaun cent.. tgk byk close tp tak der plak komisen dapat

memang slow nak masuk komisen kalau akaun cent Instaforex ni sebab dia kumpul dalam jumlah yg amat kecil

Edited by ||||||

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daria Kasatkina: Perjalanan dalam menuju 10 teratas

daria-10.jpg

Hampir lebih 30 tahun, sebuah bandar kecil di Amerika  Indian Well dengan populasi sekitar 5,000 orang telah berubah menjadi pusat tenis dimana semua bintang selebriti sukan berkumpul pada setiap bulan Mac.

Pertandingan kemuncak Master Indian Well, telah berlansung pada 7 hingga 18 Mac tahun ini adalah berstatus Mandatori Premier. Ia adalah yang paling berprestij selepas acara Grand Slam dan pertandingan akhir tahunan.

Indian Well Master 2018 tentunya satu acara penting kepada syarikat kami kerana Daria Kasatkina, seorang pemain tenis bijak juga merupakan duta Instaforex, turut menyertai pertandingan ini.

Kami menjangkakan keputusan cemerlang dari Daria, kerana beliau berjaya menewaskan empat pemain tenis dari senarai 10 teratas beberapa bulan lepas. Kami tidak dapat bayangkan yang beliau turut menunjukkan permainan yang begitu mengagumkan. Daria menentang tiga pemain tenis dikalangan 15 tangga teratas, seterusnya membawanya ke separuh akhir dan melawan Venus Wiliam, seorang legenda tenis dunia pemegang 49 kemenangan dalam kategori perseorangan.

Atlet dari Amerika Syarikat ini, dua kali ganda usianya, lebih berpengalaman dan lebih lama dari Daria telah dijangkakan memenanagi pertandingan ini. Ini adalah benar-benar sukar. Keputusan menunjukkan, Kasatkina menang dengan skor 4:6, 6:4 dan 7:5. Beliau layak ke peringkat akhir Master Indian Wells 2018.

Pertandingan akhir semakin sengit, menggabungkan dua bakat muda dan berwawasan. Kami telah lihat banyak pencapaian Daria, dan lawannya, berumur 20 tahun dari Jepun Naomi Osaka menunjukkan potensi pada awal permainan melawan bintang tenis Maria Sharapova.

Menariknya, dua hari sebelum pertandingan, Daria memuat naik video beliau mengajar Naomi bagaimana menangkas bola diantara kaki, satu daripada pukulan yang paling sukar. Kebolehan Daria untuk mengancam benar-benar mengejutkan komuniti sukan global.

Kelayakannya ke peringkat akhir Indian Wells Master 2018, Daria telah memperoleh tempat ke-11 dalam kedudukan WTA bermaksud beliau adalah yang ke-11 dunia dan bakal mewakili Rusia. Kemenangan akhir Daria telah menjadikannya 10 teratas, dan menduduki tempat ke-9.

Osaka turut menang dalam straight set: 6:3, 6:2. Tetapi, kami pasti semangat Kasatkina cukup kuat untuk terus mara atas kekalahan ini dan seterusnya, memberi keyakinan dan kekuatan untuk kemenangan yang lebih besar akan datang. Setakat ini, kelayakan dalam Indian Wells Master adalah satu pencapaian besar turut melakarkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah dunia tenis. Banyak pertandingan sedang menanti, kami berharap Daria terus mara dan berjaya!

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

memang slow nak masuk komisen kalau akaun cent Instaforex ni sebab dia kumpul dalam jumlah yg amat kecil

betul tuan, tapi sekurang kurangnya dapat la juga rebate dari tiada langsung. hanya di instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daria Kasatkina: Perjalanan dalam menuju 10 teratas

 

daria-10.jpg

 

Hampir lebih 30 tahun, sebuah bandar kecil di Amerika  Indian Well dengan populasi sekitar 5,000 orang telah berubah menjadi pusat tenis dimana semua bintang selebriti sukan berkumpul pada setiap bulan Mac.

 

Pertandingan kemuncak Master Indian Well, telah berlansung pada 7 hingga 18 Mac tahun ini adalah berstatus Mandatori Premier. Ia adalah yang paling berprestij selepas acara Grand Slam dan pertandingan akhir tahunan.

 

Indian Well Master 2018 tentunya satu acara penting kepada syarikat kami kerana Daria Kasatkina, seorang pemain tenis bijak juga merupakan duta Instaforex, turut menyertai pertandingan ini.

 

Kami menjangkakan keputusan cemerlang dari Daria, kerana beliau berjaya menewaskan empat pemain tenis dari senarai 10 teratas beberapa bulan lepas. Kami tidak dapat bayangkan yang beliau turut menunjukkan permainan yang begitu mengagumkan. Daria menentang tiga pemain tenis dikalangan 15 tangga teratas, seterusnya membawanya ke separuh akhir dan melawan Venus Wiliam, seorang legenda tenis dunia pemegang 49 kemenangan dalam kategori perseorangan.

 

Atlet dari Amerika Syarikat ini, dua kali ganda usianya, lebih berpengalaman dan lebih lama dari Daria telah dijangkakan memenanagi pertandingan ini. Ini adalah benar-benar sukar. Keputusan menunjukkan, Kasatkina menang dengan skor 4:6, 6:4 dan 7:5. Beliau layak ke peringkat akhir Master Indian Wells 2018.

 

Pertandingan akhir semakin sengit, menggabungkan dua bakat muda dan berwawasan. Kami telah lihat banyak pencapaian Daria, dan lawannya, berumur 20 tahun dari Jepun Naomi Osaka menunjukkan potensi pada awal permainan melawan bintang tenis Maria Sharapova.

 

Menariknya, dua hari sebelum pertandingan, Daria memuat naik video beliau mengajar Naomi bagaimana menangkas bola diantara kaki, satu daripada pukulan yang paling sukar. Kebolehan Daria untuk mengancam benar-benar mengejutkan komuniti sukan global.

 

Kelayakannya ke peringkat akhir Indian Wells Master 2018, Daria telah memperoleh tempat ke-11 dalam kedudukan WTA bermaksud beliau adalah yang ke-11 dunia dan bakal mewakili Rusia. Kemenangan akhir Daria telah menjadikannya 10 teratas, dan menduduki tempat ke-9.

 

Osaka turut menang dalam straight set: 6:3, 6:2. Tetapi, kami pasti semangat Kasatkina cukup kuat untuk terus mara atas kekalahan ini dan seterusnya, memberi keyakinan dan kekuatan untuk kemenangan yang lebih besar akan datang. Setakat ini, kelayakan dalam Indian Wells Master adalah satu pencapaian besar turut melakarkan nama Daria Kasatkina dalam sejarah dunia tenis. Banyak pertandingan sedang menanti, kami berharap Daria terus mara dan berjaya!

 

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10649.html

 

 

 

selamat maju jaya duta instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

klw di indonesia... hadiah constest utk mazda adalah mitsubitsi lancer.. jadi.. sapa ygberminat boleh la buka akaun di negara sana jugak. sbb tarikh tamat pada bulan april 2018

Share this post


Link to post
Share on other sites

klw di indonesia... hadiah constest utk mazda adalah mitsubitsi lancer.. jadi.. sapa ygberminat boleh la buka akaun di negara sana jugak. sbb tarikh tamat pada bulan april 2018

wah, nampaknya hadiah disana lebih hebat la dari disini. Untung la traders Instaforex disana kan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

wah, nampaknya hadiah disana lebih hebat la dari disini. Untung la traders Instaforex disana kan?

trader malaysia pun untung juga tuan. jika dah menang kalau tak nak kereta boleh amik bonus duit sama nilai dengan mazda 6 tersebut

Share this post


Link to post
Share on other sites

di indonesia tidak boleh pilih utk ambil bonus duit ke tuan contest instaforex ni?

boleh... itu option jika pemenang tak mahu hadiah yg ditawarkan

Share this post


Link to post
Share on other sites

boleh... itu option jika pemenang tak mahu hadiah yg ditawarkan

sy rasa la kan, yg membuatkan kereta disana nampak lebih bagus sebab tax kenderaan kita sahaja. Kalau tak mesti sama hadiah yg disediakan oleh Instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

seperti pemenang tahun lepas, trader berkenaan mengambil wang bonus ke dalam akaun trading

Kalau trade slow2 akaun Instaforex tu pun dah sedap, ada la income bulanan sampingan masuk kan

Share this post


Link to post
Share on other sites

duit bonus dr contest kereta instaforex ni,boleh digunakan utk reg contest lain pula ke tuan?

tak boleh tuan. duit itu hanya boleh trade dan jika untung , hanya untung nya saja boleh di withdraw

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak boleh tuan. duit itu hanya boleh trade dan jika untung , hanya untung nya saja boleh di withdraw

betul tuan. Hadiah dari Instaforex dikira sebagai bonus dan kita tidak boleh mengeluarkannya, hanya keuntungan yg dibenarkan keluar tanpa had.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jika di laburkan ke pamm instaforex pula bagaimana tuan?

x boleh tuan. Syarat bagi bonus akaun adalah bonus itu tidak boleh dipindahkan ke akaun lain manakala syarat bagi pamm Instaforex memerlukan pelanggan memindahkan dana dari akaun mereka ke akaun manager pamm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...