Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

mood vernal itu apa ya? Pertandingan baru khas untuk wanita di Instaforex ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

saya rasa ikut spread instrumen forex tersebut. 5.3pip itu untuk gold rasanya

wau bestnya trade gold di instaforex... klw saham dan crypto pula brp tuan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cara ini memang direkemen kepada pelanggan yg mempunyai lebih dari satu akaun di Instaforex. Dapat jimatkan masa untuk verifikasi akaun

Sy pun berminat nak tahu berapa pips Instaforex bagi untuk crypto seperti bitcoin. Tapi kalau 5.3 utk gold rasanya mcm kecil sahaja. Mungkin 5.3 tu untuk pair seperti gj dan exotic yg lain kot

Share this post


Link to post
Share on other sites

wau bestnya trade gold di instaforex... klw saham dan crypto pula brp tuan

saya tak pasti pula untuk saham atau crypto ... apakata tuan daftar bawah affliate saya dan open order ... dan saya semak komisennya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sy pun berminat nak tahu berapa pips Instaforex bagi untuk crypto seperti bitcoin. Tapi kalau 5.3 utk gold rasanya mcm kecil sahaja. Mungkin 5.3 tu untuk pair seperti gj dan exotic yg lain kot

jika akaun instaforex di bawah kita jenis eurica masih dpt juga ke tuan aff?

Share this post


Link to post
Share on other sites

jika akaun instaforex di bawah kita jenis eurica masih dpt juga ke tuan aff?

saya pun tak pasti yg ini lebih baik tuan tanya di live chat instaforex 

Share this post


Link to post
Share on other sites

jika akaun instaforex di bawah kita jenis eurica masih dpt juga ke tuan aff?

sy rasa dapat sebab akaun eurica di Instaforex mengenakan komisen sebagai ganti spread

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul tu...jumpa cuba test akaun eurica di instaforex

menariknya jika menggunakan akaun eurica di Instaforex adalah bila buka posisi tak dikenakan sebarang caj spread

Share this post


Link to post
Share on other sites

jadi apa yg beza kedua2 akaun instaforex tersebut spt yg tuan kata?

bezanya adalah nilai lot. untuk akaun cent, 1lot bersamaan dengan 1sen jadi jika ada 1usd dalam akaun bermaksud 100cent

Share this post


Link to post
Share on other sites

bezanya adalah nilai lot. untuk akaun cent, 1lot bersamaan dengan 1sen jadi jika ada 1usd dalam akaun bermaksud 100cent

akaun cent ni klw dah terlalu kecik kita trade kadang2 mmg tak dapat komisen kan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

akaun cent ni klw dah terlalu kecik kita trade kadang2 mmg tak dapat komisen kan..

sy tak perasan pula tentang itu sebab jarang orang membuka akaun cent Instaforex melalui saya. Ada kemungkinan juga kan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

akaun cent ni klw dah terlalu kecik kita trade kadang2 mmg tak dapat komisen kan..

dapat tuan tapi komisen akan dikumpulkan ... cuma berapa jumlah yang terkumpul tu tak pasti berapa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dapat tuan tapi komisen akan dikumpulkan ... cuma berapa jumlah yang terkumpul tu tak pasti berapa.

oo dikumpulkan ker.. sbb trade guna ea pakai akaun cent.. tgk byk close tp tak der plak komisen dapat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...