Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

tiada mesalah untuk tunggu Instaforex selesaikan. Rakyat Malaysia mmg penyabar tuan. Kita sanggup bagi peluang berpuluh tahun. Cukup sampai masa, tukar la.

Jangan risau tuan. masalah ini akan diatasi instaforex dengan secepat mungkin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jangan risau tuan. masalah ini akan diatasi instaforex dengan secepat mungkin

ya tuan, sy yakin Instaforex dapat menyelsaikan mesalah ini secepat mereka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Untuk trader yang baru bermula untuk trading dan berminat dengan BOnus Tanpa Deposit 1000usd . Boleh hubungi saya segera.

TAwaran terbaik untuk trader MAlaysia9ud4kota44tv5cd

Share this post


Link to post
Share on other sites

sy cuma kesiankan trader instaforex yg full time trade,jika lambat proses,akan mendatangkan masalah pd mereka

saya yakin masalah ini akan selesai dengan secepat mungkin. jangan risau tuan. instaforex boleh dipercayai

Share this post


Link to post
Share on other sites

HKm Zvolen kekurangan 2 mata untuk memenangi musim ini

 

Musim kejohanan hoki di Slovakia telah berakhir. Rakan kongsi syarikat HKm Zvolen mendapat tempat kedua dalam kejohanan tetap, ketinggalan dua mata dari mengetuai.

Semasa Liga tambahan, kesatria Zvolen bertempur sekuat yang boleh. Keputusannya, mereka memasuki pusingan kalah mati dan berjaya ke separuh akhir. Dalam perlawanan dramatik di atas ais, pemain kami mengambil tempat duduk belakang, namun menunjukkan beberapa otot dan menawarkan tentangan yang baik kepada pasukan Dukla Trencin. Skor adalah dua hingga empat yang memihak kepada lawan.

Umumnya, pemain hoki telah mewujudkan banyak situasi tegang, mengganggu ketenangan pihak lawan mereka. Penjaring gol terbaik dari penyerang Slovakia adalah pemain depan Zvolen, Timothy Coffman. Terdapat 33 keping dalam akaunnya.

Sekarang atlet HKm Zvolen sedang berehat untuk mendapatkan kekuatan dan latihan. Jadi kami tidak sabar untuk keputusan kemenangan pada musim depan. Kami, pada gilirannya, terus menyokong cara hidup yang aktif dan keinginan untuk kemenangan, memberi tajaan kepada pasukan muda. Berikutan keputusan musim ini, kelab bagi pihak pengurusan dan pasukan hoki mengucapkan terima kasih kepada InstaForex atas sokongan dan sumbangan yang telah lama diberikan kepada pembangunan kelab itu, yang menganugerahkan syarikat itu dengan sijil terima kasih.

17_1hkmzvolenforinstaforex(510x350)forin

 

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10893.html

 

Salam Sejahtera,

Pengurus Perhubungan Awam

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

sy cuma kesiankan trader instaforex yg full time trade,jika lambat proses,akan mendatangkan masalah pd mereka

memang kesian tuan. Habis terkapai2 traders dibuatnya. Kena pula traders Instaforex full time yg kecil2 ni. Lagi kesian terkapai mereka dah nak lemas

Share this post


Link to post
Share on other sites

memang kesian tuan. Habis terkapai2 traders dibuatnya. Kena pula traders Instaforex full time yg kecil2 ni. Lagi kesian terkapai mereka dah nak lemas

sy hubungi instaforex fb,mereka bgtau proses wd ambil masa 1-7 jam shj. Harap2 betul la kenyataan mereka

Share this post


Link to post
Share on other sites

sy hubungi instaforex fb,mereka bgtau proses wd ambil masa 1-7 jam shj. Harap2 betul la kenyataan mereka

saya harap urusan wtihdrawal semua klien dapat selesai secepat mungkin

Share this post


Link to post
Share on other sites

sy hubungi instaforex fb,mereka bgtau proses wd ambil masa 1-7 jam shj. Harap2 betul la kenyataan mereka

wah seronok la jika urusan withdrawal Instaforex boleh selesai secepat itu. Baru meriah Ramadhan ni rasanya

Share this post


Link to post
Share on other sites

wah seronok la jika urusan withdrawal Instaforex boleh selesai secepat itu. Baru meriah Ramadhan ni rasanya

urusan withdrawal sudah kembali seperti biasa rasanya. saya sejak hari itu ok jer ... cuma jika withrawal dari akaun yang perlukan kelulusan finance saja yang amik masa lama sikit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sy telah req wd akaun instaforex tghari td,dan telah ditolak dlm jam 8mlm. Harapnya tidak berlaku lg kelewatan proses wd

wah tahniah tuan. Kalau dah ditolak pada hari yg sama bermakna sistem Instaforex sudah kembali berjalan dengan normal. Harap2 tak ada masalah server terkejut lagi la

Share this post


Link to post
Share on other sites

wah tahniah tuan. Kalau dah ditolak pada hari yg sama bermakna sistem Instaforex sudah kembali berjalan dengan normal. Harap2 tak ada masalah server terkejut lagi la

harapnya tiada lg kejadian kelewatan proses wd di instaforex.terima kasih instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

wah tahniah tuan. Kalau dah ditolak pada hari yg sama bermakna sistem Instaforex sudah kembali berjalan dengan normal. Harap2 tak ada masalah server terkejut lagi la

saya pun harap begitu juga. dan trader jangan lupa, apabila melakukan deposit, trader boleh claim bonus instaforex 30% . mudah saja nak claim

Share this post


Link to post
Share on other sites

harapnya tiada lg kejadian kelewatan proses wd di instaforex.terima kasih instaforex

betul tuan. Harap perkara ini akan sentiasa Instaforex pantau supaya tidak berlaku lagi

Share this post


Link to post
Share on other sites

instaforex sepatutnya menumpukan utk pertingkatkan khidmat wd,kerana instaforex telah pun dikenali serata dunia.

itu sebab sy sarankan Instaforex mengikut jejak langkah broker2 besar yg lain. Draw cuma ambil masa 1-3 jam sahaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Untuk trader yang baru bermula untuk trading dan berminat dengan BOnus Tanpa Deposit 1000usd . Boleh hubungi saya segera.

TAwaran terbaik untuk trader MAlaysia9ud4kota44tv5cd

Trader malaysia jangan lupa claim bonus instaforex tanpa deposit ini dengan kadar segera. jika ada masalah boleh hubungi saya

Share this post


Link to post
Share on other sites

itu sebab sy sarankan Instaforex mengikut jejak langkah broker2 besar yg lain. Draw cuma ambil masa 1-3 jam sahaja.

tadi ptg sy ada req wd dr instaforex,dlm pukul 6 sudah ditolak dr akaun mt4. Wd sy melalui finance,nmpk nya instaforex semakin cemerlang.harap dpt teruskan lg

Share this post


Link to post
Share on other sites

INSTAFOREX MERANGKUMI 5 PERTANDINGAN INTERIM

default_img_1.png

Pentadbiran peraduan bersedia untuk mengumumkan pemenang lima pertandingan dan kempen InstaForex: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, Lucky Trader, dan Real Scalping. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada para pahlawan kami atas hasil yang cemerlang dan mengucapkan selamat datang kepada para peserta lain untuk mencari nama mereka di kalangan pemenang dalam peringkat seterusnya.

One Million Option

One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bersedia menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini, skor terbaik dicapai oleh Bronislavs Zenonovic Kolodinskis, seorang pedagang dari Latvia.

Peringkat seterusnya akan bermula tidak lama lagi, pada 4 Jun, 2018 dan selesai pada 8 Jun 2018.

InstaForex Sniper

Peraduan ini dicipta untuk pedagang yang paling pantas dan paling tepat. Kejohanan terkini mendedahkan bahawa sniper terbaik ialah Aldis Kalva, seorang pedagang dari negara Baltik yang sama. Harap maklum bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 4 Jun, 2018 hingga 8 Jun 2018.

Lucky Trader

Keyakinan, keberanian, dan kepekatan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Jika anda berjaya melakukan perdagangan tanpa cacat selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, sama seperti Ali Setiawan dari Indonesia melakukannya. Peringkat terdekat pertandingan Lucky Trader akan berlangsung dari 18 Jun, 2018 hingga 22 Jun 2018.

FX-1 Rally

Anton Aleksandrovitch Yurin adalah yang terbaik untuk merangkumi jarak keseluruhan FX-1 Rally, memaparkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan yang luar biasa. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang pada kemenangan yang luar biasa dan minta beliau mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Sekiranya anda mengharapkan cabaran yang sukar dan bersemangat untuk merasai keseronokan bangsa, dialu-alukan untuk memulakan Rali FX-1! Anda boleh mendaftar dan mengambil bahagian dalam kejohanan terdekat yang akan diadakan dari 00:00 8 Jun 2018 hingga 23:59 8 Jun 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah jenis perdagangan yang agak rumit dan teliti yang memerlukan perhatian yang teliti. Hampir semua orang adalah perhatian, fokus, dan cukup cepat untuk berjaya dalam scalping. Ciri-ciri ini penting untuk memenangi pertandingan Real Scalping. Kali ini, Sergey Rozhnov memaparkan semua kualiti ini dan mengambil hadiah pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Setiap orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping. Pusingan seterusnya akan bermula pada 4 Jun 2018 dan berakhir pada 29 Jun 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10921.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

tadi ptg sy ada req wd dr instaforex,dlm pukul 6 sudah ditolak dr akaun mt4. Wd sy melalui finance,nmpk nya instaforex semakin cemerlang.harap dpt teruskan lg

taniah Instaforex atas kecemerlangan ini. Harap dapat kekalkan prestasi dan terus menerus pantas tanpa perlukan 5 hari bekerja

Share this post


Link to post
Share on other sites

INSTAFOREX MERANGKUMI 5 PERTANDINGAN INTERIM

default_img_1.png

Pentadbiran peraduan bersedia untuk mengumumkan pemenang lima pertandingan dan kempen InstaForex: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, Lucky Trader, dan Real Scalping. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada para pahlawan kami atas hasil yang cemerlang dan mengucapkan selamat datang kepada para peserta lain untuk mencari nama mereka di kalangan pemenang dalam peringkat seterusnya.

One Million Option

One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bersedia menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini, skor terbaik dicapai oleh Bronislavs Zenonovic Kolodinskis, seorang pedagang dari Latvia.

Peringkat seterusnya akan bermula tidak lama lagi, pada 4 Jun, 2018 dan selesai pada 8 Jun 2018.

InstaForex Sniper

Peraduan ini dicipta untuk pedagang yang paling pantas dan paling tepat. Kejohanan terkini mendedahkan bahawa sniper terbaik ialah Aldis Kalva, seorang pedagang dari negara Baltik yang sama. Harap maklum bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 4 Jun, 2018 hingga 8 Jun 2018.

Lucky Trader

Keyakinan, keberanian, dan kepekatan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Jika anda berjaya melakukan perdagangan tanpa cacat selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, sama seperti Ali Setiawan dari Indonesia melakukannya. Peringkat terdekat pertandingan Lucky Trader akan berlangsung dari 18 Jun, 2018 hingga 22 Jun 2018.

FX-1 Rally

Anton Aleksandrovitch Yurin adalah yang terbaik untuk merangkumi jarak keseluruhan FX-1 Rally, memaparkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan yang luar biasa. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang pada kemenangan yang luar biasa dan minta beliau mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Sekiranya anda mengharapkan cabaran yang sukar dan bersemangat untuk merasai keseronokan bangsa, dialu-alukan untuk memulakan Rali FX-1! Anda boleh mendaftar dan mengambil bahagian dalam kejohanan terdekat yang akan diadakan dari 00:00 8 Jun 2018 hingga 23:59 8 Jun 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah jenis perdagangan yang agak rumit dan teliti yang memerlukan perhatian yang teliti. Hampir semua orang adalah perhatian, fokus, dan cukup cepat untuk berjaya dalam scalping. Ciri-ciri ini penting untuk memenangi pertandingan Real Scalping. Kali ini, Sergey Rozhnov memaparkan semua kualiti ini dan mengambil hadiah pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Setiap orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping. Pusingan seterusnya akan bermula pada 4 Jun 2018 dan berakhir pada 29 Jun 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10921.html

tahniah kepada semua pemenang. trader malaysia yang lain boleh cuba mendaftar sekarang dan bertanding pada minggu hadapan atau jumaat ini ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

INSTAFOREX MERANGKUMI 5 PERTANDINGAN INTERIM

default_img_1.png

Pentadbiran peraduan bersedia untuk mengumumkan pemenang lima pertandingan dan kempen InstaForex: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, Lucky Trader, dan Real Scalping. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada para pahlawan kami atas hasil yang cemerlang dan mengucapkan selamat datang kepada para peserta lain untuk mencari nama mereka di kalangan pemenang dalam peringkat seterusnya.

One Million Option

One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bersedia menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini, skor terbaik dicapai oleh Bronislavs Zenonovic Kolodinskis, seorang pedagang dari Latvia.

Peringkat seterusnya akan bermula tidak lama lagi, pada 4 Jun, 2018 dan selesai pada 8 Jun 2018.

InstaForex Sniper

Peraduan ini dicipta untuk pedagang yang paling pantas dan paling tepat. Kejohanan terkini mendedahkan bahawa sniper terbaik ialah Aldis Kalva, seorang pedagang dari negara Baltik yang sama. Harap maklum bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 4 Jun, 2018 hingga 8 Jun 2018.

Lucky Trader

Keyakinan, keberanian, dan kepekatan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Jika anda berjaya melakukan perdagangan tanpa cacat selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, sama seperti Ali Setiawan dari Indonesia melakukannya. Peringkat terdekat pertandingan Lucky Trader akan berlangsung dari 18 Jun, 2018 hingga 22 Jun 2018.

FX-1 Rally

Anton Aleksandrovitch Yurin adalah yang terbaik untuk merangkumi jarak keseluruhan FX-1 Rally, memaparkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan yang luar biasa. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang pada kemenangan yang luar biasa dan minta beliau mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Sekiranya anda mengharapkan cabaran yang sukar dan bersemangat untuk merasai keseronokan bangsa, dialu-alukan untuk memulakan Rali FX-1! Anda boleh mendaftar dan mengambil bahagian dalam kejohanan terdekat yang akan diadakan dari 00:00 8 Jun 2018 hingga 23:59 8 Jun 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah jenis perdagangan yang agak rumit dan teliti yang memerlukan perhatian yang teliti. Hampir semua orang adalah perhatian, fokus, dan cukup cepat untuk berjaya dalam scalping. Ciri-ciri ini penting untuk memenangi pertandingan Real Scalping. Kali ini, Sergey Rozhnov memaparkan semua kualiti ini dan mengambil hadiah pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Setiap orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping. Pusingan seterusnya akan bermula pada 4 Jun 2018 dan berakhir pada 29 Jun 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10921.html

tahniah kpd pemenang contest instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...